Jump to content

Everket

Medlemmer
 • Content Count

  1472
 • Joined

Community Reputation

580 :)
 1. Noen som har greie på slow cookere og har som har sett noen bra tilbud? Ser på https://bakerenogkokken.no/kjokkenmaskiner/slow-cooker/shefu-slow-cooker-57l/ https://www.shopping4net.com/no/Hjem/Kjoekken/Husholdningsmaskiner/Andre-maskiner/C3-Slowcooker-35L-med-digital-display.htm
 2. Jeg skjønner jeg gjør det samme selv nå, men må bare påpeke hvor artig det er å se moderator fjerne innlegg for off topic og lignende, for selv i neste omgang poste det samme selv.
 3. Sitter med en billig corsair vengeance 3000mhz ram og 2600x. Tror dere det er mulig å få den opp til 3200mhz, og vil det være vits til spill? Prøvde meg med ryzen kalkulatoren for noen måneder tilbake, men det var så fryktelig mange poster jeg måtte forandre på i biosen(i mitt hode) at jeg fikk kun krasj etter krasj.
 4. Drev med dead man hang for et par måneder siden, men det ble altfor provoserende for overarmene mine. Og det er mye av problemet, jeg får ikke trent noe særlig, for overarmene tåler nesten ingen belastning før de blir skikkelig irriterte og skriker av smerte. Månedsvis av hvile har ikke hjulpet, ikke har de hjulpet å trene de forsiktig opp heller for de kommer egentlig aldri til et punkt der de tåler noen belastning. Men det er i utgangspunktet en super øvelse. Jeg kan jo i utgangspunktet gjøre mye, jeg er bare redd for smerte, og hvor smerteterskelen bør gå. Hva er greit? Har prøvd bare hvile, og prøvd styrketrening, og jeg har prøvd rehabtrening - uten hell. Har det vært for mye eller for lite trening siden jeg ikke har fått resultater? Aner ikke når det er for mye eller for lite belastning, for litt smerte skal det vel være uansett i en oppbyningsfase?
 5. Trøstende ord du liksom, prøv tennisalbue i begge armer, og føkka rotator cuff i høyre. Har ikke gjort annet en å slappe av og gjøre rehab øvelser, uten mye fremgang. 1.5år. To ulike fysioer og nå de siste halveåret naprapat. med nåler. Hyl skrik jammer!!! Klarte dog 5 armhevinger i går uten at armene og skulderen eksploderte og ble veldig irriterte...o// \\o \o/
 6. Første inntrykket er ikke bra, knotete og finne frem og alt virker uoversiktelig. Noe som nok mye er vanesak. Men det kjipeste er jo at nå virker ikke diskusjon dark mode som jeg fant på userstyles, og da blir det fryktelig vondt i øynene å se på all den hvit fargen. Finnes det en dark mode her?
 7. Fylla et program på nrk.no tok for seg ulike fylla myter. Deriblandt testet de å drikke rett før trening, og trene dagen etter drikking. Viss jeg husker riktig var det å trene dagen etter drikking bedre enn å drikke samme dag som du trente. Samtidig fikk en gruppe en "hangover" kur sombesto av elektrolyter, litt mad og en lett betennelse dempende tabelett som visst nok også gjorde hangover lettere og håndtere. Festlig program.
 8. Ingen som synes det er dumt at perspektivet i serien ikke er fra geralt ?
 9. Jeg regned nesten med det var ekstremt tidlige bilder fra d4 da det så merkelig "clunky" ut til å være et blizzard spill. Regner med fjorårets fiasko spilte stort inn da de valgte å droppe d4 et år tidligere enn de ellers ville gjort.
 10. Slike uttaleser er alltid like merkelige for meg. Ser av og til det blir nevnt i forbindelse med paradox spill, men ser sjelden mer utfyllende svar. For meg virker det som noe som ble sagt en gang i en eller annen tråd, og som blir gjenntatt av og til, uten at det er særlig gjennomtenkt. Det stemmer at paradox har mange dlcs, men det stemmer ikke at eu4, ck2 manglet innhold da det ble lansert kontra eu3 og ck1. Imperator er oppfølgeren til eu rome og jeg lurer veldig på hva som mangler her. Spillet har fått mye kritikk, og det er selvfølgelig ting og ta tak i, men jeg ser mye av den samme kritikken gå igjen, som er ulogisk og basert på feil informasjon. Selv vil jeg kanskje gitt spillet 7. Karakteren som blir gitt i denne anmeldelsen synes jeg er useriøs.
 11. Slike uttaleser er alltid like merkelige for meg. Ser av og til det blir nevnt i forbindelse med paradox spill, men ser sjelden mer utfyllende svar. For meg virker det som noe som ble sagt en gang i en eller annen tråd, og som blir gjenntatt av og til, uten at det er særlig gjennomtenkt. Det stemmer at paradox har mange dlcs, men det stemmer ikke at eu4, ck2 manglet innhold da det ble lansert kontra eu3 og ck1. Imperator er oppfølgeren til eu rome og jeg lurer veldig på hva som mangler her i forhold til forgjengeren.
 12. Noen som har slitt med tennisalbue og trening? Har nå gått snart 1 år med tennisalbue i begge albuer, og trening er et problem. Har ofte vondt etter trening, hvor bad er det egentlig(det går stort sett over etter en dag eller to)? Hadde meg et opphold fra treningen på et snaut halvt år og det gjorde ingenting for meg. Har dere noen andre tips enn å gå til fysio? Har gjort alle disse standard øvelsene i flere måneder uten forandring.
 13. Den lyden var svært lik synes jeg Gabri3L. Skal ta en titt i csgo.
 14. Jeg har bestilt meg et nytt skjermkort for jeg har et annet problem jeg må finne ut, men jeg mistenker at det er skjermen som er årsaken. Spesielt ved spilling, typisk når jeg starter et spill men det kan også skje helt tilfeldig, så blir skjermen helt svart i et sek, for så få bildet 1sek, svart 1 sek, og slik kan skjermen holde på i 10-20 sek. Dette skjer kun med min nyeste 144hz acer predator skjerm, og ikke skjerm nummer to som kun er 60hz. Men tenker det kan være fint å sjekke om det kan være skjermkortet, for da stiller jeg jo sterkere med en eventuell rma. Selv om det at skjermen skruer seg av og på ikke skjer så ofte og kan være vanskelig å fremprovosere. Føler meg ganske sikker på at psuen er inntakt og fungerer som den skal, har testet to forskjellige psuer med identisk resultat ifra skjermkortet. Lyden oppstår når jeg spiller, typisk i litt tyngre spill som i total war warhammer, og da tempen går over 60 - som også vel er terskelen der vifta begynner å spinne. Der er noe msi greier som visst nok gjør det, og noe jeg trives godt med da pcen er veldig stille når den idler. Lyden forsvinner når jeg slutter og spille, eller så kan den forsvinne i en periode viss jeg alt tabber ut av et spill. Samtlige skruer på toppen av skjermkortet har jeg prøvd å feste bedre, men de sitter godt fra før.
×
×
 • Create New...