Jump to content

Everket

Medlemmer
 • Content Count

  1565
 • Joined

Community Reputation

657 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva er vitsen med å dra alle poilti under samme kam? Det faller jo på sin egen urimelighet og ingen gidder å ta deg seriøst. Selvfølgelig er økonomisk kollaps verre enn 4 udugelige politifolk.
 2. Media har fryktelig mye skyld for splittelsen, da den ene siden konstant slenger ut ord som facist, rasist og lignende ord så ofte at ordene ikke lenger har betydning. Og det er objektivit sett en side som gjør dette i stor grad. Ikke rart det blir splittelse. Det er alltid moro med folk med tds, som slenger med leppa over hvor ille trump er. Men klarer aldri å gå i dybden på noe, og erfaringsmessig har de sjeldent satt seg inn i situasjoner mer enn hva de har lest i visse partisan medier. Viss folk virkelig bryr seg, er man tjent med å få informasjon fra flere kilder. For når man påstår at ALT med trump er galt, har for lenge siden mistet hodet og det er umulig å ta det seriøst. Moro hvordan demokratene skulle kjeppjage en viss høyestrettsdommer pga vage bevis, mens når deres president kandidat får samme anklagelser er det ikke så farlig. Hysterisk å se på metoo forkjemper alyssa milano ro seg vekk. Det er så ekstremt hyklersk og blåst borti usa at du nesten ikke kan tro hva som skjer. For øvrig ingen stor trump fan, men alternativene demokratene stabler på bena og deres vokale ekstreme venstre side(som forøvrig ikke gjelder flertallet men de blir jaggu meg ikke arrestert av den grunn) er så mye verre enn alt annet. Og hvem FAEN andre enn trump er det som vil stille kina til veggs og gjøre verden mindre avhengige av det forJÆVLIGE regime? Vi hører IKKE ET JÆVLA PIP ifra den andre siden. Og det som skjer i kina på så ufattelig mange nivå fra folkemord av muslimer, taiwan, viruset, who, ekstreme frihetsberøvelser er uforsvarlig.
 3. Får dere laggspikes med hjemmebredbånd mobilt? Jeg har hatt det et par mnd nå og det er helt ubrukelig til spilling. Det funker også ganske dårlig til streaming, med hyppige stopp. Pingen ligger rundt 80-90, med flere spikes opp mot 400-100 i minuttet. Er 4g teknologien virkelig ikke bedre ?
 4. Cnn rapporterte at ingen av de lovende respiratormaskinen hadde blitt sendt ut fra tesla til sykehus. Men ser man på twitter og youtube vil man få nyheten om jo faktisk de har blitt sendt ut som lovet. Det ble tvitret av Elon Musk, med kvitteringer og alt. Cnn valgte ikke og trekke tilbake artikkelen for det ville jo ødelegge agendaen deres(for hva annet kan det være?) Flere sykehus hadde dager før artikkelen kom ut også postet bilder av ventilatorene og lagt ut takk til Elon Musk. Viss noen av dere forsatt tror at man kun finner riktige nyheter i de "store" avisene, og at det er fremtiden, så bør man kanskje utforske bitte grann. Selv om det finnes mye vås på youtube, blir det helt usaklig og si at det ikke finnes mye bra og riktig informasjon også. Det blir spennende å se hvordan det vil gå med kanskje spesielt michigan, det virker jo helt meningsløst med så strenge restriksjoner så lenge. Mye skittentspill som føregår begge veier, nitrist. Nå orker jeg ikke lese alt vg og dagbladet skriver om Trump men du verden så forskjellig informasjonen jeg får derfra er ifra andre kilder. Hva med litt mer nyanse, jeg forventer faktisk mer av norske aviser, alt er faktisk ikke ille, selv om han er unik og litt av en klovn til tider som er uhørt som president. Jeg forstår at amerikansk politikk har blitt verre etter Trump kom til makten og at folk ikke klarer å akseptere et demokratisk valg(jada det er mer komplisert men det er ikke helt uriktig i en enkel førestilling). Les mer enn vg og dagbladet er vel oppfordringen her viss du vil ha et mer nyansert bilde av virkeligheten. Trump ser selvsagt sitt snitt i å utnytte det og piske opp i sitt forsøk på gjenvalg, selv om det kan koste amerikanske liv. Det er sykt. - Uttalelser som dette er farlig og ekstrem(av snikpelliken?), full av antagelser, inge nyanse, sort/hvitt tenkning. Direkte komisk da du tidligere snakker om kildekritikk.
 5. Kanskle det er fordi han stadig blir anklaget for x og y og vil tilbakevise dette? Eller sluker du alt vg skriver rått? Trump har mange feil, men jeg savner en litt mer edruelig fremstilling. Ser vi utenfor grensene så er det ikke vanskelig å finne bredere og mer utfyllende dekning. Som ofte kan gi et annet bilde. Det er faktisk helt latterlig å se viss man har et fnugg av politisk interesse utenfor sine egne landegrenser. Og man trenger ikke grave veldig for å se at det er gode grunner til å stillespm tegn med who. Men det er mye enklere og ignorere og skrike konspirasjon og hylle kina.
 6. Har dere diskutert who som ignorerer taiwan? Det var jo litt interessant, men litt old news. Håper virkelig verden går sammen mot kina etter det verste er over. På tide å kutte avhengigheten av kina betraktelig. https://twitter.com/HKWORLDCITY/status/1243865641448169474/video/1
 7. Trump derangement syndrom lever ved beste velgående, selv etter den absurde oppførselen til dmc angående stimulus vedtaket. God jobbet!
 8. Og du tillegger russland og kina ekspertiser som du ikke muligheter til å vite særlig mye om. Jeg har arrestert deg tidligere på latterlige politiske utsagn, så dette her faller jo bare på sine egen urimelighet.
 9. Viss du har en ok regulert diabetes er det ingen grunn til å være mer bekymret enn den vanlige mann/dame i gata. Jeg har det selv. Prøv heller og fokuser på din egen helse, enn at andre driter i det og gjør narr av oss som gjør litt ekstra ved og foreksempel bruke maske. Det vil alltid finnes noen få kronidiotert der ute. Viss du vil vite mer om diabetes og korona kan du søke opp lev med diabetes, eller diabetesforbundet.
 10. Sammenligner vi det å bli syk av cornoa og dø med og ta livet sitt etter tap av verdier? Forenklet er det den ene ute av din kontroll mens den andre er et valg du tar selv. Gud hjelpe meg så useriøst det blir i så fall.
 11. Enig i at det ikke er noen fare for utnytelse og at vi skulle gå en autoritær vei selv med en kriselov. Dette er norge og vi går ikke den veien over natta. Men kan du spare deg for sånt vrøvl og løgner om frp? Helt hårreisende påstander som "kan tenkes at etniske norske ska få forrang i helsvesenet"? Det finnes ikke et fnugg av bevis for å komme med sånne påstander. Og det er ikke første gang jeg ser du lirer av det politisk dritt, spar deg og hold deg til tema. Ufattelig useriøst.
 12. Det eneste håpet jeg har etter den debatten er at at legen fra sykehuset er for nærme situasjonen(og derfor altfor emosjonell) til å gi et realistisk scenario. Og kanskje det faktumet at hun gir såpass mye kred til kina, som er diskutabelt for å si det mildt.
×
×
 • Create New...