Gå til innhold

Stoler du på spillselskaper?


Anbefalte innlegg

Først av alt Mojang, uten tvil. Ettersom jeg følger de fleste der på twitter får jeg litt innsyn i hvordan dem tenker om ting, og jeg liker virkelig det jeg leser. Fornuftige og ordentlige folk

 

Nummer to må nok være Valve, aldri skuffet meg, og Portal spillene er bare herlige

 

På tredje plass må jeg sette Dice, de har laget mange fabelaktige BF spill, though det virker som de blir presset endel av EA nå for tiden, noe som er negativt

 

Under tvil vil jeg nevne Crytek

Crysis 1 var helt konge spill

Crysis 2 var en skuffelse og min tillit til dem har blitt tynnslitt pga det, MEN om det jeg har sett til nå av Crysis 3 stemmer så vil Crysis 2 bli tilgitt, og full tillit restored :)

Ironien er ganske morsom, synes du ikke? :)

 

Hæ?

Hvilken ironi? 0o

 

Kom på at jeg glemte Nintendo og Rockstar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Valve, de har kanskje ikke holdt release date så ofte, men kvaliteten på spillene og Steam som binder det alt sammen er intet mindre en deilig.

 

I tillegg stoler jeg på at Blizzard gir meg kvalitet for pengene, de gir ut gode spill (my opinion) og ikke minst ferdige spill, noe som slettes ikke er vanlig lenger.

Diablo 3 er fortsatt ikke ferdig, og det etter 2 år med alpha test og 1 år med beta test, samt public release date ble pushet tilbake 5 ganger, fortsatt så sitter Diablo3-spillere med.. vell.. inferno farming uten mål eller mening.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Obsidian - har ikke spilt alt de har laget, men det jeg har spilt har vært enormt bra.

Volition - de har vist at de kan å lære fra sine feil og de gjør sitt beste for å levere det produktet fansen vil ha.

Frozenbyte

CD Projekt RED

Valve

Katauri Interactive

 

Skulle gjerne ha skrevet Piranha Bytes og Paradox, men til tross for at spillene dems stort sett er veldig gode har de hatt problemer med å utgi ting som ikke er ferdig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Alle som gir ut betal-DLC mindre enn seks måneder etter release kan egentlig steike sakte og lenge for min del.

Ja ikke sant, det er ikke sånn at DLC ofte blir utviklet mens spillet er ferdig mens utviklerene venter på at spillet shipper, det hadde ikke heller vært sånn at DLCen ikke hadde blitt utviklet og sett dagens lys om utviklerene heller hadde måttet tvinne tomler eller kanskje sparket ansatte siden de ikke kunne regne med å betale dem/holde dem i arbeid mens de ventet på at utgiveren fikk shippet spillet, og artistene spesielt har veldig mye å drive med helt i slutten av utviklingsfasen.

Lenke til kommentar

Jeg sliter litt med å forstå om du vil være ironisk eller om du er enig med meg.

 

Uansett, hvis innhold er ferdig og stabilt til release, forventer jeg at jeg får det med på kjøpet når jeg betaler for en fullversjon. Dette tror jeg de fleste er mer eller mindre enig i, og det er derfor vi nå ser en voldsom økning i free-to-play-markedsføring, hvor denne problemstillingen unngås helt og holdent. Selv liker jeg det enda dårligere enn (for tidlig) DLC-pushing.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

CD project til tross for de litt lugubre mailene de sendte ut (som var rimelig ulovlig),og valve.

 

Uavhengige studioer er tingen for fremtiden. Disse kan sette egne deadlines og er som oftest interesert i at produktet selger for sine kvaliteter. De har ingen utgiver som kun ser aksjekurser, bonuser og utbytte.

 

Valve har en modell som virker. Ting tar jævlig lang tid, men man trenger ikke vente 3 måneder etter release for å se om det holder vann.

Lenke til kommentar

Jeg stoler på at Bethesda vil lage solide spill, men jeg stoler fankern ikke på informasjonen Todd Howard kommer med om spillene i forveien. Er litt usikker på hva å "stole" på et spillselskap betyr.

 

Spillselskapene jeg stoler på vil lage gode spill og ikke driver fanterier:

Bethesda

Frictional

Valve

Firaxis (ikke vivendi)

Kalypso

Take-Two (Stort selskap, men har stort sett levert gode spill og mye innovativt også)

 

Spillselskap jeg ikke stoler særlig på:

Bioware (alt det tullet med falske reviews, dårlige endinger, og Da2)

EA (Er altfor kalde)

Activision-Blizzard (Kotick)

Lenke til kommentar

CDProjekt må nevnes først pga. måten de har utmerket seg på i det siste. De er vært veldig klare på kundevennligheten sin. Ellers har jeg generelt god tiltro til Rockstar, Blizzard, Paradox, Creative Assembly, Falcom, Intelligent Systems, From Software, Nintendo, Konami, Koei og Capcom; dvs. jeg vet hva slags kvalitet jeg kan forvente og at jeg ikke blir forsøkt lurt eller behandlet som en tyv.

 

Square-Enix eller Squaresoft er tradisjonelt vært det selskapet jeg er vært størst fan av; spesielt under SNES- og PS1-æraen var de helt rå, men mistet mer og mer av entusiasmen i det siste. Jeg føler ikke at de behandler kundene dårlig, men at de rett og slett har mistet mye know-how i forhold til å lage store spillklassikere.

 

Ubisoft er mer i motsatt båt for min del. Det kommer mye bra fra den kanten men de er for kundefiendtlige.

 

Bioware synes jeg holder seg bra. Faktisk er det først i tiden etter Dragon Age og Mass Effect at jeg begynte å få sansen for dem. At slutten i ME3 ikke levde opp til manges forventninger synes jeg er blåst ut av sine proporsjoner av nerdrage.

 

Hva Bethesda har gjort for å fortjene så mye kritikk er jeg heller ikke helt sikker på?

 

EA og Activision er de jeg har minst sansen for. De spyr ut mye skræp og er kjipe mot forbrukerne i tillegg.

Lenke til kommentar

TaleWorlds- Som lagde Mount & Blade og nå holder på med nummer 2! En utvikler som leverer en bunnsolid god gammeldags spillopplevelse, - I stedet for å sende deg med hint, tips medhjelpere og fotlenker langs scriptede sekvenser slik som mange utviklere gjør.

 

Bethesda Game Studio - Elder Scrolls-spilene, som desverre har hatt dalende underholdningsverdi siden Morrowind i mine øyne. Håper neste generasjons konsoller kan gjøre oppfølgeren til Skyrim litt mer dynamisk etc.

 

Sierra Entertainment - for lengst konkurs, men de gav ut mang en yndling i tida (muligens gjennom studier underlagt dem).

 

DICE - Battlefield-serien er helt ok underholdning og legger alltid lista høyt for oppfølgere både når det kommer til grafikk, maps og omgivelser. Liker IKKE at EA har dem i sin hule hånd. Jeg bannet så det sang over Origintullet når jeg fikk BF3. Synes at det blir vel my DLC og lite stort nytt til BF3 og jeg mistenker også her EA for å ha mer enn en finger med i spillet, men DICE i seg selv liker jeg.

 

Har forhåpninger til Mojang, men synes Scrolls ser ut som en Heroes of Might & Magic rip-off og et helt annet kaliber enn Minecraft. Håper ikke Notch bare er en one-hit wonder. Synes Minecraft er fantastisk og har rom for mye mer og kan utbygges i en årrekke.

Lenke til kommentar

Min favoritt er Paradox interactive (utvikler+utgiver), mye fordi de ikke lager spillene sine for massene, men gjør heller litt det de selv vil. Om jeg ikke tar helt feil, så gir de fortsatt ut nytt innhold til gamle spill som HoI2 (2005).

 

De har laget mange fantastiske spill IMO

Lenke til kommentar

Alle spillselskapene jeg før hadde tiltro til, har bukket under for pengene, og lager nå dårlige spill med stort nedfallsområde. Bethesda, Rockstar, Square, Blizzard. Alle er eksempler på selskaper som har blitt for store for sitt eget beste.

 

Nå om dagen er det ikke stort mer enn indie- og små-selskapene som gjør noe bra.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...