Gå til innhold

Ekte mat utifra mitt synspunkt.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva om andre ikke ønsker å høre hvor perfekt ditt kosthold er, kan du forstå at de kanskje blir irriterte og prøver å få deg til å stoppe ved å være trassige?

 

Om noen er imponert over din ytelse og helse og er interessert i å vite hvordan du får det til, så kan de vel heller spørre deg først hvordan du får det til

 

Jeg kjenner en rekke vegetarianere (ikke veganere, riktig nok), og ingen av de kommenterer på hva jeg spiser eller prøver å få deres kosthold til å fremstå som overlegen. Likens foreslår jeg ikke at de burde spise mer kjøtt, eller kommenterer på at de er svake og tynne fordi de ikke spiser nok dyreprodukter.

Endret av Pseudopod
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da får de slutte komme inn hit da! Ikke verre enn det vel? Jeg oppretter en tråd og de som vil får komme inn. Jeg akter å skrive om det samme faen hvor mange som sutrer eller klager eller syns det er teit.

 

Ytringsfrihet, lenge leve.

 

 

Jeg kjenner kun folk som spiser vanlig, jeg kommenterer aldri hva de spiser, de kommenterer mitt. Også blir de sure fordi de føler at jeg dømmer dem ved å ikke spise det samme som dem.

 

Men det er noe jeg gir blaffen i om andre blir støtt av mitt kosthold, ikke mitt ansvar hva andre føler når jeg ikke har gjort noe galt.

Endret av RawNorway
Lenke til kommentar

Jeg har snakket om hvorfor du føler at du må forsvare din levemåte irl, ikke på internett, i de siste tre innleggene mine.

 

Dersom du ikke pusher din diett på andre irl, hvorfor må du da konstant forsvare din diett irl? Dersom du lar andre spørre deg om dietten din først irl så unngår du nok å måtte forsvare den i den grad du får det til å høres ut som du må.

 

Forøvrig viser den t-skjorta på ingen måte den samme grad av ekstremitet. Det er godt mulig å elske kjøtt mens man samtidig spiser et godt utvalg grønnsaker.

Endret av Pseudopod
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når man ikke spiser som andre så legger folk fort merke til det og da spør de, og når de spør så får de svar. Og da er mølla i gang.

 

Og sånn er det og det gjør meg ingenting for jeg er vant til det, og også reaksjonene. men jeg vet at det jeg gjør er best for meg og min helse så da kan folk bare tenke hva de vil for min del.

 

Edit: leste feil og måtte redigere litt.

Endret av RawNorway
Lenke til kommentar

Når vegetarianerene jeg kjenner blir spurt om hvorfor de ikke spiser kjøtt så stopper det vanligvis etter at de sier noe slik som "jeg føler meg bedre når jeg holder meg til vegetarisk føde", eller lignende. Det trenger ikke være mer avansert enn det. Om de du kjenner nekter å gi seg etter et slik svar så kan det godt hende de bare generelt sett er drittsekker, og derfor ikke verdt å henge med uansett.

 

Eller kanskje vegetarvennene jeg har bare lyser av selvsikkerhet, og ikke hiver bensin på bålet ved å sette seg i forsvarsposisjon.

Endret av Pseudopod
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, jeg tror du kommer lengre for å oppnå aksept med en selvsikker holdning hvor du heller får den andre personens mening om ditt valg til å fremstå som uviktig for deg, enn at du skal forsvare valget ditt med tenner og klør.

 

Men kanskje jeg er sprø! Jeg spiser jo dyrekadavere, tross alt ;)

Endret av Pseudopod
Lenke til kommentar

Jeg har da levd på denne planeten lenge nok til å vite at det finnes pene tynne mennesker på vanlig mat. Hallo.

 

 

Dette var for å vise en side ved rå veganer maten og vise at man kan prestere like bra på denne maten.

Finnes det noen råveganere som er med og kjemper i toppen i sporter som styrkeløft eller vektløfting?

Ja, MMA.

Noe av det hardeste innen sport å trene

http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_Danzig

Lenke til kommentar

Når sant skal sies så er det ikke vanskelig å få i seg en komplett aminosyreprofil dersom man passer litt på hvilke vegetarprodukter man putter i seg. Litt mer planlegging blir det så klart.

 

Sant men det kan bli vanskelig hvis man skal ha 2-3g per kg/dag, høyt innhold av BCAA, økologisk og ikke koste en formue.

 

Finnes en egen side for bodybuildere som er vegan:

http://veganbodybuilding.com/

 

Går mye i ris-, hamp og erte-protein shakes, soya og lignende.

Endret av eleNef
Lenke til kommentar

Ja, det er ille å bruke penger på sunn mat når manheller kan få dobbelt så mye usunn mat for samme pris? Kjøp heller fryste bær.

 

Det virker ikke som om dere fyller det anbefalte minste dagsbehovet engang?

 

Hvordan kan det kalles et "dagsbehov" når det er temmelig tydelig at en god del mennesker lever ganske greit uten?

 

Med dagens epidemiske utbredelse av diabetes og kreft samt andre livsstil sykdommer vil jeg si du tar TEMMELIG feil, du kan være imot vegan, vegetar osv , men fakta kan ikke snakkes imot vi lever usunt de fleste av oss..

De fleste spiser mat grodd utifra kunstgjødsel som inneholder kun en liten prosent del av mineraler og vitaminer som god naturlig jord inneholder, HALLO i luken er det noen her ?? Våkn opp..

img1277kl.jpg

Endret av DaniNichi
Lenke til kommentar

Grunnen til alt dette oppstyret om sunn og usunn mat er veldig oppskrytt fordi et aktivt menneske kan spise nesten hva det vil så lenge det er naturlig. Det vil si kjøtt, frukt, bær, korn , landbruksprodukter og salat.

 

En sofakonge eller ei kontor-rotte som er feit i rompa er i gruppen som bør være forsiktig med kostholdet og må lære seg mer om hva de skal spise for å fortsette latskapet sitt så lenge som mulig.

Men vi har mange som er aktive. Mange er for lite aktive og de er også i en faregruppe. De som er veldig aktive kan spise stort sett alt de kommer over.

 

Folk må slutte å spise noe fordi de kan spise. Folk må spise fordi dem trenger det og ikke fordi dem har lyst. Folk må også spise for å dekke riktig næringsbehov, ikke bare spise fordi dem syns det smaker godt.

Men stort sett all mat er god så lenge det tilberedt på en riktig måte så det bør ikke være vanskelig.

 

Folk må lytte til kroppen ved hjelp av sult til å finne ut hva som er mest effektivt å få i seg og sørge for å ha akkurat det de trenger. På den måten så trenger man ikke å kaste mat. Man vil også unngå fedme.

Lenke til kommentar

Jeg spiser det jeg har lyst på, hvorfor spise ubehandlede frø når man kan male de til mel, blande med vann, salt og gjær, så steke det og få brød? Mennesket har jo utviklet seg til å finne ut at gjær er helt topp, og at å steke ting er helt topp.

 

Dessuten, skikkelig kjøtt på grillen er jo helt konge da :dribble:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg spiser det jeg har lyst på, hvorfor spise ubehandlede frø når man kan male de til mel, blande med vann, salt og gjær, så steke det og få brød? Mennesket har jo utviklet seg til å finne ut at gjær er helt topp, og at å steke ting er helt topp.

 

Dessuten, skikkelig kjøtt på grillen er jo helt konge da :dribble:

Det er usunt med stekt mat så man bør ikke en gang ha stekepanne i huset. Skal en steke noe så skal man kun steke fisk på bålet når man er på tur i villmarka.

 

jeg synes faktisk at "ubehandlede" korn er godt med melk. Men ikke corn flakes for det er for amrikanere og bortskjemte unger.

 

Skikkelig kjøtt skal nytes på juleaften. Da er det ribbetid som eneste tiden i året jeg synes det er greit.

 

Derfor må familien min spise sild, spekeskinke og spekepølser sammen med poteter til middag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...