Jump to content

grovetussen

Medlemmer
 • Content Count

  1614
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

648 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16097 profile views
 1. Mange psykopater er jo greie mot barn, spesielt dersom det kan gagne, så akkurat det veier vel ikke akkurat opp...
 2. Kan det være at ganske mange av leserne av TU, digi osv er ingeniører eller er tilknyttet ikt og dermed har mer interesse?
 3. Det går jo an.... Men krever en del jobb for å gjøre dette på en trygg måte. Det bør ekstraisoleres i alle fall vet jeg, og tror nok du bør ha vann/fuktbestandig materiale, har aldri vært ute for at det er noe annet enn trepanel i badstuer.. Og så trenger badstueovnen ofte mye strøm. Men det går jo an
 4. Denne ser veldig tykk ut. Hovedproblemet med slike tykke magnetbitsforlengere er at de er for tykke til å komme inn der man skal skru, spesielt da ved montering av utstyr der skruene skal inn i hull i bakkant av deksel etc.
 5. Støttes. Hvis det ikke renner inn i skapene er det ingen krise.
 6. Hei, fikk beskjed fra arbeidsgiver at jeg vil bli permittert, jeg er en av de siste som ble ansatt i bedriften. Vi venter barn i mai/juni, og vi har sett for oss at jeg går ut i pappaperm fra 2-3 januar neste år. Om jeg blir langvarig permittert, regner jeg med det vil gjøre utslag for permisjonspenger/opptjening etc? Noen som har vært med på dette før? Dette er første gang jeg har blitt permittert...
 7. Er det fremdeles mulig å bestille digg fra Sverige?
 8. Hadde man gått inn og aktivt senabortert disse drittsekkene hadde verden blitt et bittelitt bedre sted.
 9. Det blir som å spørre hvor langt et tau er, det kommer veldig an på. Kommer an på partneren, og på deg. Men i utgangspunktet så binder du deg jo til en viss grad til et annet menneske i et forhold, og naturligvis vil det være situasjoner der man "må" gjøre ting man ikke nødvendigvis er så veldig interessert i, f.eks så får du jo et ekstra sett familie og venner som du vil måtte forholde deg til.
 10. Trodde "alle" nyere elbiler hadde varmepumpe? Tilogmed fatterns hyundai har det..
 11. Det beste vil være å kutte ut alt som ikke folk ønsker å betale for selv. Jeg vil gjerne slippe å betale for at noen skal kidnappe folk og putte de i bur for å ta seg en feil type røyk, eller om de har et rotete regnskap og har glemt å betale skatt. Jeg vil også slippe å betale for å sulte ihjel barn i Yemen eller bombe folk i Midtøsten, og ser helst å ikke være med å bidra til korrupte statsledere eller valgkamp i USA eller hvor enn det måtte være. Tror kanskje en del andre er med meg på disse tingene.
 12. Eller de sender det i retur når ikke pakken blir hentet.
 13. For ikke å snakke om de ytterst få store firmaene som har penger til å hyre en drøss med advokater som har kontroll på alle reglene. Man trenger ikke være konspirasjonsteoretiker for å skjønne at dette kun gagner politikere og støttespillerne i de gigantiske selskapene som tjener grovt med penger på dette, og alle andre vanlige folk er taperne.
 14. Nei, de skriver i epost at siden de ikke har kapasitet til å spesialordne norsk mva og toll for norske ordrer, og dermed slutter de å sende til Norge fra 1. April.
×
×
 • Create New...