Jump to content

grovetussen

Medlemmer
 • Content Count

  1816
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

821 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16645 profile views
 1. Vil si at Roy Orbison er et godt hakk over alt som er nevnt tidligere, kanskje med unntak av Robert Plant... Kan jo komme med et par fra sidelinjen: Glen Frey (flere fra eagles kunne for øvrig blitt nevnt) Steve Perry (Journey) Og en av mine favoritter, Ben Caplan, er kanskje ikke helt i riktig kategori, men drister meg til å ta han med likevel.
 2. Det må jo være døner, men det er jo lett for at løken som lager reklamen ikke har peiling
 3. Det burde gå fint, så lenge totalvekt blir under 3500? Har bare erfaring med omvendt, å sette inn baksete i varebil, men det var ikke noe veldig vanskelig hos vegvesenet.
 4. En "fattig familie" som ikke har råd til elbil/nybil ville vært mye mer tjent med at vi fjernet mva på mat, klær og sko enn at det skulle bli innført for en bil som de uansett bare kan drømme om å få råd til. Dette forslaget er kun for å skulle "ta" de som har råd til ny bil, det vil overhode ikke gjøre noe forskjell for alle andre som ikke har råd til ny bil, og den ekstra mva staten kommer til å ta inn vil bare gå i det gigantiske statlige sluket uansett. Det hadde vært mer interessant om de faktisk sa hva som faktisk var motivasjonen bak forslaget. Minner om "yacht-skatten" som de innførte over dammen, for å flå de som kjøpte dyre yachter. Resultatet ble at rikingene ikke gadd å kjøpe ny båt, de sparte heller pengene eller brukte de på helt andre ting, og arbeiderne som leverte materialer og bygget båtene gikk tom for arbeid. Sånn sett skulle jeg heller sett at de som har råd til ny bil heller bruker pengene på ting som nordmenn produserer.
 5. Det bør ikke være mva på elbiler. Og det bør heller ikke være mva på andre biler, varer og tjenester.
 6. Xxl og jysk pga behandlingen av ansatte.
 7. Det virker mer som at dere har en trang til å kontrollere andre (under)mennesker, som ikke i deres øyne evner å passe på seg selv. Deres tankegods er nok vesentlig mer skadelig.
 8. Vet nå ikke helt om resident evil og criterion-restaurerte filmer fra åttitallet er helt sammenlignbare...? Det blir sikkert billigere når det neste nye formatet etter 4K kommer
 9. De har jo unektelig en del fordeler over bysyklene, blant annet størrelse, smidighet og mulighet for bruk for de som ikke er så førlige/spreke at de kan benytte vanlig sykkel.
 10. Det som er interessant er jo hvorfor redaktøren av et tidsskrift hovedsaklig myntet på ingeniører, IT-folk og andre tekniske fagfelt innehar en slik luddittisk holdning til ny teknologi, ikke ulikt motstanderne av biler og sykler hadde i begynnelsen av forrige århundre. Når vi i 2020 ennå ikke har fått rullende fortau er det nest beste å rulle oppå de stillestående fortauene. Tid er penger, og folk må få komme seg fra A til B raskt og effektivt.
 11. "Ståmoped" er et begrep som antigruppen mot elsparkesykler har jobbet med å få innført, og nå har de greid å etablere det i en såpass seriøs publikasjon som TU, regner vel med at det er fordi redaktør/innleggsforfatter er med i nettopp denne aksjonsgruppen, og har jo uorginslt nok også brukt de fleste av gruppens "talking points".
 12. Om du forventer medfølelse eller forsøker å omvende folk til ditt syn er ikke dette veien å gå, fra de fleste folk vil det nok være forakt og ikke sympati du får. Problemet burde vel blitt tatt tak i tidligere med helsehjelp etc. Penger man skylder skal betales tilbake..
 13. Har det slått deg at det kan være at det er du som tar feil, og at alle andre har gjort det riktige? Alle de som har spinket og spart til egenandelen på et boliglån, bruker tid, penger og energi på å lage en kjellerleilighet, som de så leier ut til de som enten ikke har lyst til, eller gidder eller greier å få spart opp nok selv? Hadde det vært bedre om den leiligheten ikke fantes? Da kunne jo de som ikke får leie den leiligheten som ikke finnes bo under en bro eller i telt i stedet, helt gratis.
 14. Kan du vennligst slutte med trollingen?
×
×
 • Create New...