Jump to content

Hexafix

Medlemmer
 • Content Count

  670
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hexafix

 1. Sånn... Siden det ikke var noen som gadd å bry seg eller hadde peiling her så fant jeg heldigvis et bedre sted for å få hjelp. Jeg blir flau over hvordan dette forumet har tapt seg de siste årene...
 2. Hei, Jeg har problemer med skrivebordet. Det er at ikoner ikke lenger vises på selve skrivebordet mitt. Derfor må jeg bruke utforsknings-verktøyet for å få tilgang til skrivebordet. Dette er veldig frustrerende. Jeg har prøvd å finne ut hvordan jeg skal få skrivebordet normalt igjen. Men jeg finner jo ingen innstillinger på dette. Jeg finner heller ikke ut noe andre steder. Så da håper jeg at noen her kunne hjelpe meg. Det bør jo egentlig være ganske lett å få tilbake igjen. Jeg setter pris på alle svar som kan føre til at jeg får ordna opp i dette. Takk!
 3. Før du slenger noe mer D-prat om YouTube så vil jeg bare minne om at de fleste som laster opp musikk til YouTube har fått musikken fra andre som har kopiert dette. Og det betyr at du ikke kan skylde bare på de som laster opp. Uansett, det som betyr mest er eksistensen. Kvaliteten kommer deretter. Ingen eksistens betyr heller ingen kvalitet. Så da har du naturligvis 2 valg. Det er å ikke ta noe som helst. Eller ta det du kan få. Så her er det du som er idiot, eller semi-proff...
 4. Hva vet du om mine ferdigheter?? Får meg ei dame så går det bra
 5. Takker... Her var det jo flere fine forslag. Personlig så har jeg tenkt litt på Sør Amerika. Kanskje Chile eller Argentina kunne ha vært noe. Noen med erfaring her da? Har også inntrykk av at det er ganske trygt der i forhold til andre tropiske områder. Kanskje ikke helt tropisk men det er også noe med Sør Amerika som tiltrekker meg. Jeg har følelsen av at det kan være en del å oppdage. Da jeg har paner om å ikke returnere til Norge så vil jeg at det skal være trygt. Sør Amerika har vel også et ganske trygt klima, fjell, jungel også et klima som kunne ha tilfredstilt meg helt ut.
 6. Fortsatt ingen som ikke liker TV naturlig? Føler meg veldig alene på en måte så jeg håper det kommer flere planetariske folk med et kaliber av mine kvaliteter
 7. Som sagt så har jeg god helse i utgangspunktet. Jeg trener hver dag og liker aktivitet og være ute. Det er bare om natta når det blir kaldt på soverommet som jeg blir kald nedover lungene. Jeg får ikke sove uansett når det er for kaldt. Da må jeg vente til jeg blir helt døds-sliten hver gang jeg skal bli helt uthvilt av å sove igjen. Risikerer også å bli forkjøla hver eneste natt og det er aldri verdt å risikere å bli forkjøla i 2-3 uker bare fordi jeg måtte fryse en natt. Skal jeg være forkjøla hele vinteren da? Eller er det mulig å få hjelp for dette? Og for de som fortsatt ikke har fått det med seg så iser det helt inn til skelettet i kroppen om jeg blir kald nok og da er det vondt. Det er nesten som ising i tennene bare at jeg har det rundt leddene mine og der det er tynt mellom hud og skelett. En annen ufrivillighet er at jeg bare blir enda mer anspent i kroppen når jeg fryser. Kan bare glemme å få sove da.. Jeg har altså problemer med å takle dette.
 8. Det kan jo være en mulighet for at du poserer feil uten å være bevisst over dette når du onanerer?
 9. Angående legen min så har jeg fortalt dette ved flere anledninger uten at han har tatt meg på alvor. Nå kjenner jeg at det ikke går en vinter til og da er det egentlig greit å få gjort noe med dette. Men av personlige årsaker så har jeg ikke tilgang til legen min.
 10. Nei, det er ikke derfor. Men jeg må ha en form for hjelp for å løse problemet så lenge det er et ufør som gjør at jeg ikke kan være i arbeid. Jeg tror også at det er en underliggende årsak da jeg ikke har vært slik hele livet. Det er ikke min skyld men jeg regner selvflkgelig med at jeg får riktig behandling dersom det er noe underliggende. Ellers kan det være fordi jeg har ekstremt følsomme nerver. Dersom jeg for eksempel får feil farger rundt meg så påvirker det følelsene mine i kroppen til det negative så da kan jeg oppleve ising i kroppen som går langt inn i skelettet. Det er også noe som gir problemer. Det verste er at jeg sliter med å bli helt uthvilt og bare på grunn av det så har jeg redusert arbeidsevne gjennom vinteren. Det kommer sterkere for hvert år og nå i år så merker jeg godt på kroppen at jeg vil få problemer med å takle kulde. Som sagt før i tråden så hjelper det ikke at jeg kler på meg en gang så lenge det er kald luft. Jeg blir kald og fryser ned i lungene mine. Det var akkurat så jeg slapp å få feber og hoste igjen. Kald luft har jeg ikke hatt store problemer med før men bare sokkene mine blir litt våte s blir jeg også fort forkjøla. Det kan gå 5 minutter med litt fuktige sokker før det begynner å kile nedover halsen og lungene blir tettere.
 11. Hva mener du med at jeg ikke går glipp av noe særlig da?? Egentlig så tenker jeg mer på folk som ikke ser eller gjør noe bare for å få underholdning. Ikke folk som ser TV på datan i stedet. Det gjelder ikke.
 12. Ja, jeg bruker pc med internett fordi det er mer enthusiastisk enn å se på TV eller bare se på noe i det hele tatt bare for å få underholdning fordi man kanskje er tom i hodet men jeg har aldri hatt lyst til å sette meg ned foran en TV bare for å se på... Det spørs jo hvordan man bruker den da....
 13. Jeg tror du oppfatter meg feil. Det er åpenbart at jeg har et helseproblem som er rota til at jeg sliter med å takle kulde mer enn før og når man har et helseproblem i Norge som norsk statsborger så er det vel slik at man har rett på å få medisinsk behandling og eventuelt særskilt støtte for å komme seg gjennom hverdagen for å kunne arbeide. Igjen så er dette et ufør for meg. Og siden det er slik så kan vel jeg også flytte til Thailand den dagen jeg får uføretrygd.. I stedet for å forebygge helseproblematikk her i nisselue Norge...
 14. Da ser du mye på film i forhold til meg fordi jeg ser på film ca 2-3 ganger i året og jeg syns at det er mer enn nok. Også er det jo alltid noen situasjoner som jeg ikke har noe valg. Kunne egentlig tenke meg å lese rapporter selv men jeg vet ikke hvor jeg finner disse. Det er egentlig ikke så ofte jeg ser dokumentarer selv. Jeg er veldig kresen men jeg ser bare på det som handler om mine største interessefelt.
 15. Det er også de eneste situasjonene jeg også kan se på TV.. Men det er bare litt. Men jeg er redd for å såre folk dersom jeg sier meninga mi om det som er på TV og da klarer jeg heller ikke å si at jeg ikke kan fordra noe som er på TV. Folk og familie har prøvd å få meg til å se på TV flere ganger men når de nærmest blir lei seg og skuffa så tørr jeg ikke annet enn å bare late som at jeg liker å se TV. Det er dumt for da blir ikke folk kjent med meg for den jeg egentlig er. Siden jeg er så lite attraktiv så kan jeg ikke velge vennene mine men jeg må ta de jeg får.
 16. Takk, dette kom jo helt uforventet så det er nok ikke mange voksne folk igjen her på diskusjon.no. Du har jo helt rett. Kunne ikke ha vært mer enig. Jeg må være ærlig å si at jeg er påvirket av denne utviklingen men jeg er faktisk svært bekymra for dem som ble helt hjernevaska. Samt folk som ikke får oppleve hvor seriøst forumet var en gang i tiden. Og hvor de voksne forsvant har jeg fortsatt ikke klart å spore opp. Det neste store etter diskusjon.no er jo kvinneportalen...
 17. Hvor langt? De aller fleste liker å se på TV.. Ok... da er det mange som ser på TV selv om de ikke liker å se på TV da? Eller? Kan du være litt mer aktiv.. Hvis ikke så kan du gå til neste tema? Hvorfor ser ikke du på TV?
 18. WTF??? LOL XD 30% sjans for å overleve er ca 1 til 3... Når det gjelder prosent tolkning så syns jeg det er greit å ha en liten margin så jeg liker å regne alt mellom 30% og 70% som det samme som ca 50%... Da prosent er en av de minst konkrete betegnelsene i matematikken.
 19. hmmm.. kan du definere "dass" som begrep til å beskrive innholdet på TV? hva mener du egentlig med at det som vises på TV er dass? jo.. jeg mener at det er ca 99,5 % som er dårlig.. For meg så er alt som ikke er hjernetrim og viktig kunnskap søppel å se på. Men hvorfor er det slik at 99% av alle folk er så glad i å se på TV da? Hvorfor er det ikke flere som misliker TV? Hvorfor gjør ikke folk noe annet enn å se på TV?
 20. Jeg vil gjerne få kontakt med folk eller høre om folk som ikke ser på TV i det hele tatt. Ikke gjennom internett heller. Folk som generelt ikke ser på TV!!! Helst folk som ikke er slavisk kverulante takk...
 21. Nei... du ser ikke på TV men du ser fortsatt på TV gjennom internett... Hva er poenget med å poste her da??
 22. Dette må du ta egen beslutning om. Mest sannsynlig vil du finne problemet ditt på youtube. Søk mer på google. Bruke huet mer og søk mer effektivt og søk riktig. Jeg er rimelig sikker på at du finner det ut på nettet. Og det jeg sier til alle mine pasienter er at så lenge dere spiser og har en grei helse uten å bli plaget av noe så er man så og si frisk. Dersom du ikke finner noe i det hele tatt så kan det være noe veldig unormalt.
×
×
 • Create New...