Gå til innhold

Når du bestiller burger


muummi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Nei. Jeg forventer under svært få omstendigheter at vedkommende i kassa skal spørre om jeg ønsker alt av tilbehør på burgeren.

 

Da mener jeg at sjappa har dårlige rutiner, og sannsynligvis ukyndige ansatte.

Lenke til kommentar

Hvis jeg spiser hamburger er det uten noen ting, men før hendte det at en sylteløk alltid lå gjemt inni der. Når jeg sier "uten noen ting, kun brødet og burgern" så forventer jeg nøyaktig det, ingenting. (Den sylteløken var vel standard eller noe, siden den ofte sneik seg med.) Derfor hadde jeg ikke forventet alt av grønnsaker dersom jeg ikke sa at jeg skulle ha alt av grønnsaker. Jeg ser ikke på det som dårlig service at de ikke antar at alle vil ha med grønnsaker og slikt. Det er dumt å putte ting på burgern som kunden ikke har bedt om. Det blir naturligvis noe helt annet dersom det er snakk om en meny med fast tilbehør.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Spørs helt om du snakker om McDonalds eller en resturant.

 

Handler om profesjonell service, og kompetente drivere. Burger er burger, og penger er penger. Jeg kjøper en vare og forventer at de som tilbyr den ikke serverer meg hva de måtte ha for hånden tilfeldigvis

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Ser ikke problemet her..

DU bestiller en bruger og da er det DU som må si ifra hvis du skal ha noe som er spesielt iforrhold til åssen standardburgeren blir laget..

 

Jeg bestiller alltid 250g burger med dobbel ost, uten snylteagurk og tomat..

Hvor vanskelig er det egentlig?

 

Ja, det er greit at du mener det, men hvis vi skal snakke om service og det å drive "god butikk", så blir dette i tynneste laget. Ikke alle kunder er like - det kan hende at noen bare trenger "for", mens andre kanskje er redd for å spørre, eller kanskje ikke kan språket, eller eller eller eller osv.

 

Jeg for min del bruker å få lett måpende blikk når jeg ber om at burgeren er tilberedt "medium".

Lenke til kommentar

Jobber på bensinstasjon og spør alltid om hva kunden vil ha på. Vil du ha; salat, dressing, tomat og løk?" Har heller ikke noe som heter cheeseburger på menyen, så spør da også om vedkommende vil ha annet tilbehør til maten. Det er veldig delte meninger om hva som er med i en meny og hva som ikke er med.

Lenke til kommentar

Greit at det kan være forskjellig hva som er med i menyen fra sted til sted, slik som pomes frites og ost. Men alle grønnsaker, slik som salat, tomat, agurk, dressing og løk er da vitterlig alltid med som standard på burgeren nesten hvor du måtte befinne deg? Er som regel alltid bilde av burgeren med alt dette tilbehøret på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...