Gå til innhold

Den lille Apple  iPhone 5 / 5S / 5C tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er noe spent på om iPhone 4 blir totalt ubrukelig med iOS7.

 

iOS6 og appoppdateringer har gjort den så treg at den er tilnærmet ubrukelig. Selv kjernefunksjonalitet som i iOS4-5 fungerte raskt og smertefritt er nå nesten ubrukelig.

Bare noe så enkelt som å ringe opp med stemmebruk kan man nesten bare glemme med responstiden og systemytelsen nå.

Er det bare Android som klarer å gjøre gamle enheter raskere med nyere OS?

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Vanskelig å si, virker å være helt bingo hvilken opplevelse folk har av telefonene sine. Søsteren min bruker min tidligere iPhone 4 64GB og hun opplever ingen problemer med iOS 6.1.3 og hun er av typen som slenger inn mye skit og ikke tenker seg så veldig mye om før hun installerer ting osv..

 

Et generelt problem jeg har sett med folk som sliter med ytelsen på sine telefoner er at de er fylt opp til randen, det er vell med NAND flash på telefoner som med NAND flash på SSD at du helt skal ha endel prosent ledig for at ytelsen ikke skal stupe så når folk da har telefoner med 8-16GB å går rundt med type 200mb til 1,2GB ledig så kan vell det ha sitt å si på ytelsen vil jeg tro. Ellers så er det jo et kjent problem for de som installer mye tullball at de har et par applikasjoner som rett og slett er dårlig skrevet og dårlig optimalisert, sånn som blant annet Facebook appen som har hatt en kjent feil lenge nå som gjør at den ligger å sluker langt mer ressurser når den ligger i bakgrunnen enn strengt tatt nødvendig.

 

 

Men det er klart, iPhone 4 er nå en tre år gammel modell så man kan vell ikke forvente allverden med nyeste programvare lenger, men alt jeg har hørt fra folk som har testet iOS 7.0 på eldre enheter sier det fungerer raskere og bedre enn iOS 6.X så håp er det jo, uten at jeg hadde forventet noen revolusjon innen ytelse på en iPhone 4. Har forsåvidt ingen erfaring som tilsier at Android blir så fryktelig mye bedre på eldre enheter med oppdateringer heller, for utenom oppdateringen som introduserte "Project Butter" som flyttet mye av GUI akselerering fra CPU til GPU (dette var vell v4.1?) så har ikke jeg opplevd noen forbedret ytelse ved å oppdatere til nyere Android versjoner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ramguy:
Jeg har iPhone 4 32GB og har alltid hatt mellom 5-12GB ledig kapasitet. Akkurat nå er den 11,7GB ledig. Innimellom rydder jeg også opp i applikasjoner jeg ikke har brukt særlig og da ikke trengs, dermed har jeg stort sett det jeg bruker på den.

Barn i familien har iPhone 4S 16GB og det hender der de fyller den til randen og da får man så klart ymse issues, men det er ikke tilfelle med denne. Sambo som har SGS2 synes hun stadig får litt bedre opplevd ytelse mellom oppgraderingene.


Men det blir interessant å se om iOS 7 kan gi et lite løft også på ytelsen til de eldste supporterte enhetene.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Noen andre som har det der "Weather and stock information provided by Y" greien på bunnen av notification centre? Plagsomt.

 

Hvis ikke dere har det, vet dere hvor jeg kan slå det av?

Settings -> Notification Center -> Todays Summary -> Off.

 

Da forsvinner værvarslet og Yahoo attributten.

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle vente på den offisielle lanseringen av ios 7, for å slippe å knote. Er ikke den datoen i dag?

Når jeg søker etter oppdateringer på telefonen så finner jeg ingenting.

 

Har iPhone 5.

 

 

Tidligere har nye iOS versjoner komme rundt kl 19.00, siden det er da Apple ansatte kommer på jobb i USA, men regner med at Apple sine servere kommer til å gå varmt i hele kveld, så det å laste ned oppdateringen kommer til å ta vinter og votter...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...