Gå til innhold

FIFA 13 - Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer EA noen sinne til å fikse dette spillet? Jeg ga opp online seasons ved lansering fordi man må bruke en evighet på å komme seg i en kamp. Som regel låser spillet seg i oppvarmingmodus, eller så ender man opp som motstanderen sin spiller i oppvarmingmodus, etterfulgt av at man blir kastet tilbake til menyen i det kampen starter. Flere uker etter lansering er ikke dette fikset, helt utrolig.

Lenke til kommentar

Spilt en match med 5-4-1 nå, og selv om det ser jævlig stygt ut funker det helt utmerket. Spilte med Frankrike som passer perfekt til formasjonen.

 

Overraskende målrikt med 4-2 til meg, et av hans mål på en tåpelig straffe. Får så mange spillere foran eget mål at det meste blir blokkert, eller jeg får en tå på ballen før han får avsluttet.

 

Offensivt gikk det ganske greit, må bare bruke litt tid på å få fram laget. Ingen sinnamelding etter kampen :p

 

Edit: det er ikke mulig å få inn Remy på landslaget? Jeg er stuck med de som står der? Frankrike har jo ikke spissreserve, Giroud regnes ikke.

Endret av Brickwall
Lenke til kommentar

AI har alltid vært et stort problem på Fifa, kommer fryktelig mange mål imot pga at defensive AI'en driter seg ut. Eksempel er at AIen ikke følger løpet til motstanderen hele tiden, istedenfor møter AI'en spilleren med ballen i bena, så blir det et stort rom bak. JEG skal jo for eksempel ta fra ballen til motstanderen, så hvorfor i helvette skal AI'en gå på samtidig. Kan i det minste holde seg på sin plass så det ikke blir alt for mye rom i forsvar. Attacking AI er godkjent, men defensiv er meh...

Endret av Tarmsprekkar Elof
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...