Gå til innhold

FIFA 13 - Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fifa 13 kontringenes spill. Føler alle eg spiller mot bare venter for en kontring, er kontringer man må kunne forsvare seg mot fordi folk kan ikke spille etablert her, prøver å spille etablert men funker ikke alltid. Men mye mer tilfredstillende å score på et langt angrep enn to pasninger så er du igjennom. Og hvor er backene på dette spillet er aldri i posisjon, noe av grunnen til at dt blir mye kontringer.

Lenke til kommentar

Opplevde det du har avbildet i natt, da jeg spilte sammen med en kamerat. Linjedommeren løp ut på banen og viftet febrilsk med flagget pga. en eller annen situasjonen. Muligens en litt overivrig linjedommer?

Men det får stille seg i rekken med alt annet. Føler FIFA 13 er langt fra ferdig. Det har fryst flere ganger, online-delen er jo rett og slett ødelagt, har blitt sittende fast flere ganger mens jeg venter på at kamper skal starte, det er store feil i oversettelsene (ihvertfall i karrieremodus hvor det ikke står navn der det skal stå navn), reprisefunksjonen er fortsatt like dårlig som før, menysystemet responderer like tregt, og AI har jo en umenneskelig reaksjonstid. Du skal ikke greie å komme ut av situasjonen, med ball, når du har 3 motspillere opp i kroppen. Har sett AI gang på gang gjøre fullstendig urealistiske ting og alle spillerne til AI er tydeligvis Messi. Mer vil vel vise seg med tiden. Det uansett tydelig at de har forhastet seg litt når det kommer til testing og kvalitetssikring. Det eneste som reddet det for meg var oppgraderingen av fysikken og spillmekanikken, noe som var veldig morsomt, i tillegg til noen andre småting. Men forventet virkelig ikke så mange irritasjonsmomenter og nedturer da jeg forhåndsbestilte.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Er det flere som sliter med at man ikke får spille med VPn sin i karrieremodus? Jeg har lagd meg en spiller og begynt på Vålerenga. Etter 3 treningskamper og 6 seriekamper har jeg ennå ikke sluppet innpå selv om jeg får beskjed om at jeg er med i troppen.

 

Problemet er at selv om jeg får en e-post dagen før om at jeg er med så er jeg ikke det når selve lagoppstillingen blir offentliggjort. Det er jo heller ingen mulighet for å be om mer spilletid... Dersom det er en bug som gjør at du ikke kan spille karrieredelen så har FIFA falt mange, mange hakk på min skala...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...