Gå til innhold

FIFA 13 - Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Akk, noen som har prøvd PC versjonen av spillet? Jeg vet FIFA til PC alltid har vært rent søppel sammenlignet med konsoll versjonene, men jeg har denne gangen ikke en gang fått til å starte det...

Eg har Fifa 12 på pc, og om dette er søppel sammenlignet med konsoll versjonen er det noen som ikke helt vet hva de snakker om. Fifa 12 PC er akkurat likt som på konsoll med enda bedre grafikk. En nydelig grafikk egentlig, eneste minuset er at det er ikke i nærheten like mange spillere. Men har allikevel spilt 850 kamper klubb og 300 kamper H2H. Så nok spillere til å få spilt, dette året skal eg også ha Fifa 13 på PC. En bedre grafisk opplevelse.

Lenke til kommentar

Kan ikke snakke for 12, men har prøvd tidligere versjoner av FIFA, og selv om grafikken kan være grei, har det alltid vært bugs, elendige kontroller (kan endres og bruke gamepad) og generelt har jeg intrykk av at PC versjonene til FIFA har blitt underpriotert. Og etter å ha prøvd FIFA 13 er jeg ikke i tvil om at FIFA passer best på konsoll.

 

Her er noen av problemene med demoen: http://www.fifa-infinity.com/fifa-13/fifa-13-demo/comment-page-1/

Lenke til kommentar

Akk, noen som har prøvd PC versjonen av spillet? Jeg vet FIFA til PC alltid har vært rent søppel sammenlignet med konsoll versjonene, men jeg har denne gangen ikke en gang fått til å starte det...

Fra og med fifa 12 er PC inkludert i nextgen. Ergo er fifa fra og med 12 på PC/xbox/ps3 samme spill. Usikker på om de porter spillet fra xbox over til PC så det kan oppstå noen problemer der, men ellers er det samme spill, med samme gameplay. Antageligvis bedre grafikk på PC.

Anbefaler å kjøpe en god gamepad om du skal ha det på PC tho.

Endret av SniKaZ
Lenke til kommentar

Eg har spilt PC demoen en del, eneste problemet eg har merket med den er at det er litt hakking. Men dette forventer eg at de fikser opp i når det kommer ut. Men for all del, er det ikke generelt sånn at PC kan det oppstå problemer med alle spill. En av fordelene med konsoll at der er det bare å sette i cden å spille. Men for meg er Fifa bedre på pc fordi grafikken er en enorm forskjell. De bruker samme grafikkmotor som BF, så blir Bf3 Xbox kontra PC og alle som har spilt begge vet hvor stor forskjell det der

Lenke til kommentar

stor grafikk forskjell mellom konsoll og pc ja, jeg kjører hovedsakelig på PS3 fordi det er det kompisene mine også har det, men fifa 12 har jeg lastet ned i senere tid på pc, moddet i hodet og ræva med updates, faces og what not, grafikken der er NYDELIG.

 

Samme med 13 demoen, men den krasjer konstant hos meg, kun fått spillt 3 kamper på PC, skjønner ikke hva som gjør at den krasjer..

Lenke til kommentar

Jeg har merket meg at "attacking AI'en" er veldig flink til å gå på smarte løp og samtidig skape rom for andre spillere, men "defence AI'en" er like retardert som før. Sjekk dette her http://www.ea.com/uk...s/ugc/135267964

 

Jeg er Milan og spiller mot CPU'en, som er Arsenal. Rett før CPU'en sentrer den høye gjennombruddspasningen mot Podolski, styrer jeg Acerbi (nr 13) mens jeg prøver å blokkere en eventuell bakkepasning. Gjennombruddspasningen går høyt og jeg må derfor skifte spiller til Mexes (nr 5). Nå er det 2 mot 1, og jeg vet ikke helt om jeg bør dekke Giroud eller gå for en takling på Podolski. Jeg velger å "dekke" Giroud til en viss grad.

 

Følg så med på Acerbi (nr 13) som AI'en nå styrer (jeg er Mexes), han løper noen meter bak Giroud. Akkurat i det Podolski demper ballen, stopper Giroud litt opp, men så fort Podolski setter fart igjen, gjør Giroud det også. Når dette skjer velger AI'en å også stoppe Acerbi, istedenfor å løpe videre slik at han hadde kommet seg på rett side av Giroud. Når Giroud setter fart igjen har ikke Acerbi nubbesjans til å ta han igjen.

 

AI'en er ikke ferdig med tullet sitt enda. Følg med på Antonini (nr 77) som nesten har tatt igjen Giroud. Plutselig velger AI'en å også stoppe Antonini, slik at Giroud kan løpe videre uten problemer....

 

Nå må jeg gå ut med keeper for å legge press på Podolski, samtidig som jeg i ren panikk løper foran mål med Mexes for å blokkere. Podolski scorer enkelt allikevel, og jeg sitter igjen med en følelse av at EA har failet big time med AI'en igjen. Faen i helvete altså!

 

Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lirt av meg eder og galle pga slik idioti fra AI. Det er jo så urealistisk. Irriterende å se at de ikke har fikset det til denne utgaven heller, og heller fokuserer på andre unyttige ting. F.eks Player Impact Engine. Grunnen er vel at de skal ha noe å forbedre til neste år, eller Fifa 17 for den del.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...