Gå til innhold

Flere som spiller Trials Evolution?


ronja123

Anbefalte innlegg

heisann, tenkte jeg skulle lage en lite tråd om dette fantastiske spillet.. har nettopp kjøpt å kjørt til A license å så langt er det begge tomler opp!!

Jeg vil gjerne har flere spillere på friendlisten min som spiller trials så jeg tenkte vi kunne bruke denne tråden som en "møteplass"..

 

min GT er gHomerPyle

legg meg gjerne til, er med på noen runder online også selv om jeg ikke har testet dette ennå 8-)

 

gas, grass or ass nobody rides for free!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpte det i dag jeg også :) . har snart kjørt til A lisens. Mine tanker så langt er:

 

* grafikken er veldig varierende. Noen brett er helt fantastiske å overgår alt du finner i eneren. Mens andre steder er den helt forferdelig å virker som et flere år gammelt spill.

 

* De har lekt seg noe veldig med fysikken denne gangen, bare posetivt å si om denne ekperimenteringen.

 

* Liker de nye spesial brettene så langt, men håper de har med varianter av de gamle også, så langt ikke sett noen av de, som hill klimb og lignende.

 

* Fikk micro syklen min over fra Trials HD, men synes den var altfor lett å kjøre, den var liksom den kjempevansklige men morsome sykkelen i eneren, nå er den bare litt vanskligere enn de andre.

 

* Altfor mange av de veldig lette banene i starten, bra for nybegynnere, ganske kjedelig for oss som har spilt en del Trials HD.

 

* Ellers er kontrollene like gode og fine som i eneren. God og stabil FPS, men noen teksture som loader litt for trekt, men ikke noe værre enn to sekunder når du starter en bane på det verste.

 

 

Alt i alt lover dette veldig bra, gleder meg til jeg kommer til hard banene.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte spillet i dag, men jeg bestemte meg for å la xboxen ligge igjen da jeg skulle ut å reise. Feels bad man.

 

Førsteinntrykket er bra, men det merkes at det er en direkte oppfølger til Trials HD. Noe som nødvendigvis ikke er en dårlig ting for folk som elsket forgjengeren. Jeg ser derimot ikke for meg at det vil frelse de som ikke likte Trials HD.

 

Jeg kommer ikke til å spille særlig mye multiplayer, men jeg blir gjerne venn med folk som har lyst til å sammenligne rundetider/stats o.l.

 

Gamertag: Leflus

Lenke til kommentar

For ett fantastisk spill! Virkelig en verdig oppfølger til HD. Har spilt nesten seks timer siden i går og måtte slutte å spille nå pga det verker så sykt i senene av å holde inne gassknappen.

 

Har 184 medaljer og ser nå at jeg ligger på 9.plass i verden på Sewage Plant. Bare å legge meg til visst dere har lyst, trenger flere på vennelisten som spiller! GT: SlakaPong

Endret av JayP
Lenke til kommentar

Utrolig bra spill ja. Danker ut det aller meste. Bare synd de fleste nordmenn aldri kommer til å spille det pga det er på 360 og ikke PS3.

 

Nesten alle kommentarene i dagbladet anmeldelsen f.eks er fra folk som har lyst på spillet men har som 95% av zombiene i dette landet bare ps3.

 

Heldigvis finnes det smartere land som England som gjør at 360 noenlunde overlever i europa.

Lenke til kommentar

ahahaha ser den... den banen er laaaaaang... det er endel brett her også som jeg bare rett å slett må hoppe over men alt i alt (fustrajon er en fin bil..), ett av de bedre live-arcade spillene der ute spør du meg, selv om jeg sliter med endel av banene, men i motsetning til flere så ser jeg absolutt gleden av å kjøre multiplayer sammen med 4 venner.. alle 4 på monkeybiken f.eks... priceless..

Lenke til kommentar

Edit: Klarte ikke vente, gikk for Evolution

Det er mye bedre enn HD. Du tok det riktige valget. :)

 

Helt insane at dette spillet ikke kommer til noen andre plattform. Spillet ser ufattelig morro ut.

Microsoft Studios ga ut dette spillet, men nå som Redlynx har blitt kjøpt opp av Ubisoft skal vi ikke se bort i fra at det neste spillet i serien kan dukke opp på flere platformer. Det kan bli litt vanskelig å tilpasse det til mus og tastatur med tanke på hvordan vi bruker analogstikken og triggerne, men jeg antar at det ikke er verre enn at pc-spillerne kan bruke en 360-kontroller.

Endret av Leflus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...