Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen kan måle seg med det Microsoft vil gjøre med Xbox Live på Xbox One. Nettopp derfor mange av oss har vært trofaste kunder i lang tid av Xbox Live, og når Xbox One blir lansert, ja da får vi belønningen. Er bare å glede seg til spillfremtiden på Xbox-plattformen.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Ingen kan måle seg med det Microsoft vil gjøre med Xbox Live på Xbox One. Nettopp derfor mange av oss har vært trofaste kunder i lang tid av Xbox Live, og når Xbox One blir lansert, ja da får vi belønningen. Er bare å glede seg til spillfremtiden på Xbox-plattformen.

Joda vi får se, stoler på at Ps4 vil få det samme nå som vi og betaler.

Lenke til kommentar

Ingen kan måle seg med det Microsoft vil gjøre med Xbox Live på Xbox One. Nettopp derfor mange av oss har vært trofaste kunder i lang tid av Xbox Live, og når Xbox One blir lansert, ja da får vi belønningen. Er bare å glede seg til spillfremtiden på Xbox-plattformen.

Jau Xbox Live er eit kjempeprodukt. Blir veldig, veldig spanande å sjå kva tida vil bringe med Azure skya.
Lenke til kommentar

Det er ingen tvil om at Xbox har levert en bra opplevelse for pengene, men hva skjer når mye (eller like mye) av denne opplevelsen også blir levert på en PS4?

 

Den store forskjellen vil være Kinect og for å være ærlig hvor mange av dere hardbarka gamere er det som virkelig bruker den? Brukes Kinect under en Death match i BF4?

 

Vil sony kunne levere en like bra tjeneste som Kinect for de som ønsker å betale for den?

 

Det blir svært spennende å se hva som blir levert av begge partene og til syvende og sist er det nok veldig viktig at forbrukeren blir godt ivaretatt. Der føler jeg personlig at begge partene har sine demoner i skapet av idiotiske valg gjennom årene...

 

Ser faktisk litt mer lyst på å kanskje vurdere en Xbox One i fremtiden , men kommer til å avvente ca 1 år sånn at begge spillkonsolene får tid til å modnes.

Lenke til kommentar

Denne videoen var moro og informativ

 

Hovedutfordringen til Sony med PlayStation 4 ligger i høy latency med GDDR5, nå tror jeg ikke det blir noe stort problem på en dedikert spillkonsoll men det er jo en god grunn til at vi ikke ser GDDR5 som standard minne på stasjonære maskiner eller noe annet system enn skjermkort, det fordi timing og latency er for høy / treg.

 

En annen ting vi må ta med i betraktningen her er jo ytelsen til konsollen / systemene generelt, de kommer jo ikke med spesielt kraftige prosessorer eller skjermkort noen av dem og da kan man jo stille spørsmålstegn med hvorvidt den høye båndbredden til GDDR5 kommer til nytte i utgangspunktet eller om det blir et scenario hvor det ser fint ut på papiret og har teoretisk bedre ytelse men som blir holdt igjen av den øvrige maskinvaren i praksis for hva skal du med skyhøy minnebåndbredde om både skjermkort og prosessor holder såpass igjen at ting må skaleres ned uansett, man må jo heller ikke glemme at vi stort sett snakker spill i 1920x1080 @ 60 FPS her med kanskje 2-4x MSAA, med andre ord så er ikke behovet for å skyhøy båndbredde allverden i utgangspunktet.

 

 

På et system med Intel Core i7-3960X prosessor, 4x 8GB (4-channel) 2133MHz RAM og GTX Titan skjermkort hvor man skal spille på type 5760x1080 @ 8 MSSA med et ønske om 60 FPS++ så skjønner jeg at minnebus og minnebåndbredde kan bety natt og dag, men ikke på konsoller som dette med såpass moderat maskinvare. Det vil jo stå mye på devkits og optimalisering også naturligvis, og det meste av cross-plattform titler vil vell ta høyde for konsollen med svakest maskinvare uansett.

 

 

Og det er jo ikke til å skyve under en stol at for de meste av operativsystemrelaterte oppgaver så vil jo GDDR3 og esRAM med vesentlig lavere latency og stramme timings være bedre og mer effektivt enn GDDR5 enn da ren båndbredde mer enn god nok i utgangspunktet med GDDR3 og esRAM sammenlignet med GDDR5.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Leste et sted at Xbone bruker 3 GB RAM og PS4 bruker 1 GB RAM.

 

Blir spennende å se hvordan dette blir utslagsgivende eller ei da. Om PS4 systemet er like tregt som PS3 systemet så burde kanskje Sony vurdert å reservere mer RAM. Xbox One systemet ser iallefall meget raskt og behagelig ut. Xbox One har iallefall den egenskap at spillene må installeres som gjør at laste tiden vil bli vesentlig raskere på spill og slikt. Det er fordel jeg skulle ønske Sony også kunne benytte seg av. Hva skal man med 500 GB eller mer om man ikke har muligheten til å installere noe som helst.

Lenke til kommentar

Written by Brandon Hofer on June 26, 2013

News: Microsoft has confirmed that it will have an adapter to allow you to use your Xbox 360 headset on Xbox One.

 

xbox-one-headset.jpg

 

http://gamingtarget....php?artid=13235

 

God nyhet for mange av dere som har headset dere ønsker å ta over til Xbox One.

 

 

 

-------------------------------------------------

 

I don't know why Microsoft has not said anything about this, but you can now play videos from Metro IE11 to your Xbox. Its not mirroring like airplay, but if you have pictures or video on a web page playing, you can play it to your Xbox. Its a bit rough at the moment, and I have only tested YouTube and Hulu so far, but this is actually a great feature. I have been hoping for something like this for a while. What makes it even better is that when I get my X1, I will be using it to watch T.V. ,so If I ever want to do this, I won't even have to change input, just click a button on my Surface RT, and boom, watching full desktop Hulu or IGN or Verge videos instantly be on my T.V. Then the fact that it will have Miracast mirroring means I will be able to play tablet or PC games on my T.V. with no wires and instantly, and maybe even in split screen while I continue to watch T.V. I am so pumped for stuff like this, November can't come soon enough.

 

Mulig det blir ordentlig støtte mellom Win 8 og Xbox One. Isåfall, man kan da bruke Netflix på Xbox One uten å ha Gold.

Endret av Emils.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Xbox One har iallefall den egenskap at spillene må installeres som gjør at laste tiden vil bli vesentlig raskere på spill og slikt. Det er fordel jeg skulle ønske Sony også kunne benytte seg av. Hva skal man med 500 GB eller mer om man ikke har muligheten til å installere noe som helst.

 

Meg bekjent skal alle spill til PS4 også være tilgjengelig digitalt, så da trenger ihvertfall dem som ønsker å benytte seg av det tilbudet minimum 500GB. I tillegg kan en god del disk baserte spill til PS3 installeres helt eller delvis, så jeg regner med det blir noe lignende på PS4 for dem som ønsker det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...