Jump to content

Potethode

Medlemmer
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

370 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, men tror ikke det er noe problem så lenge man ikke setter primary på flere konsoller og forskjellige iper på kort tid. Det tryggeste er å dele spill med et familiemedlem. Jeg har gjort dette i hele PS4 sin levetid uten problemer. “It’s against the ToS, but as Sony has no reliable way of determining if you're abusing it you're unlikely to get banned unless you do something stupid.” “Sharing with family is fine. Sharing with friends could get your account banned.”
 2. Du vet du kan spleise på spill med en kompis og sette primary på hver andre sin konsoll. Da får du i praksis to spill når du kjøper digitalt. Dette gjelder også for PS+
 3. Er det splitscreen uansett, selv når man spiller over nett?
 4. Tror jeg venter med å spille det til det er optimalisert til PS5 eller Series X.
 5. Du vet du kan ødelegge hele OLED panelet om du ikke fjerner beskyttelsesfilmen før bruk...
 6. Endre input til PC så forsvinner det. Fungerte her i hvert fall.
 7. Pinte seg gjennom. LOL. Greit at du ikke likte historien, men gameplay var tipp topp!
 8. Blir vel heller en day one patch enn at produksjonen må startes på nytt.
 9. Får skylde på Flight Simulator 2020. Med det friskt i minne. Det blir nok en mye bedre opplevelse på Series X. Ryktene sier 4K 60fps, men det tror jeg ikke helt på. ? OT: Kommer ikke konsollen i svart ved lanseringen? Hvit passer ikke så bra inn i mitt setup.
 10. Er så digg med konsoll der man vet spillet er optimalisert og slipper å oppdatere drivere og fikle med innstillinger. Lykke til med å bygge en PC som er like kraftig som PS5/Series X til 6000kr. Hver generasjon har alltid eksklusiver som aldri blir tilgjengelig på PC. Også deilig å slippe all juksing og dritt som jeg opplever i diverse MP spill på PC. Warzone har cheatere i annen hver lobby. Nei, kutt crossplay med de svette PC nerdene. Dere får kose dere med en rig til 20K som svært få spill optimaliseres for.
×
×
 • Create New...