Gå til innhold

Er fisk kjøtt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Muskelvev er da muskelvev, uansett hvordan skapningen ser ut eller hvor den bor. Dersom du tenker i forhold til vegetarianer/veganer så vil jeg si at det i begge tilfeller også er kjøtt. "Jeg spiser ikke kjøtt, men kjøtt som svømmer og er teitere enn sauer er greit" er tåpelig argumentasjon.

Endret av Pseudopod
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja, det er kjøtt, men mange vegetarianere er hykleriske når de velger å ikke spise vanlig rødt kjøtt og fjærkre av ''humaniteriske grunner'', men fremdeles velger å spise fisk. Blør ikke fisken som alle andre dyr? Er det ikke en bevist skapning som får vondt når du skjærer i det?

 

Blør det, er det kjøtt, mener nå jeg.

 

Fisking er faktisk mer uetisk enn kjøttindustrien om man skal innom temaet om etikk.

Lenke til kommentar

Smaken ;)

 

Men teoretisk sett så er fisk kjøtt men jeg vil bare ikke kalle fisk for kjøtt siden jeg syntes at fisk og "kjøtt" har så mange forskjelligheter når det gjelder smak og fasong... Kall det for kjøtt for det er det egentlig, men jeg vil nok ikke gjøre det ;)

 

MEn hvorfor gjør du ikke det? Er det bare på grunn av forskjellen på smaken? For forskjellig rødt kjøtt smaker jo også forskjellig.. En zebrabiff smaker nok veldig annerledes fra en oksebiff, og vil du da si at zebrakjøtt ikke er ''kjøtt'' på samme måte som fisk da?

 

Mener å tro at hele denne ''fisk er ikke kjøtt''- greia har sammenheng med at paven blant annet forbød folk å spise kjøtt på søndager, men erklærte at fisk, marsvin og kanin (?) 'ikke' var kjøtt for at de skulle kunne spise kjøtt alikevel.

Endret av BuffyAnneSummers
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...