Gå til innhold

Guide: Ikke kast din gamle PC!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Driver og rydder ut et lass med P3-maskiner om dagen.. (nei, det er dessverre allerede noen som har sagt de vil ha dem) Men så fikk jeg endelig tatt i bruk et gammelt Tandberg Display tastatur igjen - tror det er det beste tastaturet jeg har brukt noen gang (jepp den typen med "runde knotter") :) Burde egentlig kvittet meg med et par Athlon og P4 maskiner også etter at det plutselig kom noen andre "nye" inn i huset. (Har ikke hatt en nyinnkjøpt privatmaskin siden en P2 166, det eneste jeg har kjøpt nytt har vært en og annen disk og litt minne) :)

Lenke til kommentar

Ville gitt "en arm og en fot" for et godt gammeldags mekanisk keyboard... Bruker et IBM SK-8811 nå, eneste dumme er at de har bomma på plassering av Home, End, osv. Men det er det eneste jeg har fått tak i så langt.

 

Gud bedre, for en underlig tasteoppstilling!

 

Her på haugen har du ikke rare utvalget, Steelseries 7g/6gV2 er det nærmeste du kommer et helt rent og elegant tastatur med mekaniske brytere. Fåes i sort og rød Cherry MX (limited edition elns 6gV2). Her er en link til et Prisjakt-søk med mekaniske tastatur, det er mulig du finner noen som ikke er listet i Prisjakt, Spaceworld har f.eks hatt 6gV2 inne. Jeg har valgt vekk Cherry ML i søket.

 

I det vide utland finnes det åpenbart mange alternativ. Geekhack.org er da stedet for deg.

 

 

 

 

Håper ingen her kaster gamle mekaniske tastaturer... grøssKjøpte mitt Unicomp Model M fra usa for rundt 1000-lappen når moms var regnet..hvis noen sitter på et originalt Model M med norske taster så er jo det verd noen kroner.

 

Jajamen, ikke gjøre sånt! Fyfy!

 

 

 

Er nok ikke helt med her, men skulle gjerne vite hvordan jeg gjenkjenner et mekanisk tastatur. Jobber et sted med hvor vi har noen elreturbur, stadig vekk gamle tastatur der.Dag S

 

Du napper av en tast (ytterst forsiktig) og ser hva som befinner seg under. Er det et vanlig tastatur, vil du som regel kunne se rett ned på gummiduken. Er det en korsformet bryter, er du inne på noe (Cherry MX). Er det en rar bryter, er du inne på noe stort (f.ex Alps).

 

 

 

eneste keyboard jeg har brukt de siste 12 årene, har ødelagt 2 stk og håper det siste holder evig

 

Mmm, Keytronic KT2001 er ikke et mekanisk tastatur. Det er nok et helt standard tastatur, dog et ganske bra eksemplar av sorten. Det har så vidt jeg husker ulikt vektede taster. Jeg har også hatt et slikt.

 

 

 

 

Tror jeg har en del mekaniske tastatur liggende. Er det virkelig stor etterspørsel etter dem? [...]

 

Definitivt. Mennesker som bruker tastatur hyppig, enten det er til jobb eller fritid, liker veldig ofte mekaniske tastatur. I alle fall hvis man går etter førstegangskjøpere/-brukere på forum som f.eks geekhack.org

Lenke til kommentar
Ville gitt "en arm og en fot" for et godt gammeldags mekanisk keyboard... Bruker et IBM SK-8811 nå, eneste dumme er at de har bomma på plassering av Home, End, osv. Men det er det eneste jeg har fått tak i så langt.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwMaA4rkaWiXTL3bSCaIby2S2MVIyY-oSfA5vyeKmY8qZKL5X96oLG88Hctweneste keyboard jeg har brukt de siste 12 årene, har ødelagt 2 stk og håper det siste holder evig

 

Vakkert. Bruker akkurat samme tastatur selv. Håper det holder i all evighet:)

Lenke til kommentar

Tidenes beste tastatur for meg er Keytronic KT2000. Solid som murstein og selvfølgelig mekanisk.

post-83-0-14830100-1327519374_thumb.jpg

 

Edit.. Eller var det mekanisk? Ble litt usikker. Men følelsen og bråket er likt et mekanisk ihvertfall.

haha jeg og trodde det var mekanisk, føles virkelig oldschool. det er behagelig og rett og slett virker det, hva mer kan man ønske? aldri tatt på et bedre tastatur, anbefales :D

Endret av Fanboi
Lenke til kommentar

Håper ingen her kaster gamle mekaniske tastaturer... grøss

 

Pælma et Cherry ML4100 for mange år siden, men det var fordi jeg fant 2 av dem og det ene var så jævlig møkkete og jeg gadd ikke vaske det. Bruker fortsatt det andre tastaturet, sort ML4100, uten windows-tast selvsagt. Ser ikke for meg å bytte ut dette med det første. Tenkte å vaske det, men lurer på om det er trygt å spyle det i dusjen, og tørke det et par dager etterpå?

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...
Hva skal man med panelovn når man har ett par ekstra PCer liggende? BOINC tar jobben!

Jeg vil bare minne flere om tråden og si meg enig i det! Folding@Home er litt kjedelig fordi det begrenser seg til bare ett prosjekt. Boinc er en manager for å administrere innsatsen mot et utall spennende prosjekter.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...