Jump to content

sdf123

Medlemmer
 • Content Count

  3993
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har en fungerende fremgangsmåte på å få inn google services på P40 Pro?
 2. Hei, Noen som har testet ut denne telefonen? Endelig noen som utfordrer Google Pixel på kompakt formatet. Virker rimelig perfekt. OS som er rimelig stock slik jeg forstår. Savner dog fingeravtrykk sensor bak, og ikke under skjermen.
 3. Var en imponerende resultat! Når du våtslipte, gjorde du det for hånd?
 4. Takk for oppsummering! Hadde det ikke vært for den skjermen som er buet hadde helt klart Pro vært valget, men etter at jeg hadde Samsung S9 med buet skjerm så fant jeg ut at det var noe jeg ikke vil ha igjen.
 5. Noen som OnePlus 9(ikke pro)? Fornøyde? Liker bedre størrelsen på den, samt at skjermen ikke er buet. Og støtter den 5G i Norge?
 6. Hvilke pads brukte du på Biltema maskinen til polish og voks?
 7. Har tidligere jobbet i private bedrifter, men har de senere årene jobbet i kommunen og kommer til å fortsette med det. Har fått samlet alt av pensjonskapital bevis, og hadde de samlet i KLP. DNB kjøpte den "avdelingen" som var i KLP og har derfor overtatt mitt pensjonskapital bevis. Dette er på ca 500.000kr. Skal jeg bare fortsette å la DNB forvalte dem? Eller er det andre løsninger jeg kan se på? DNB tar 1% i gebyr, men maks 400kr.
 8. Finnes det trafo/driver til led-list* som passer i en standard veggboks? Fordel om den også styres trådløst. *Har ikke valgt led-list, men blir en list på ca 1m som skal lyse opp innvendig i et garderobeskap.
 9. 2 stk forskjellige Minecraft spill, og 4 forskjellige Lego spill, alle til guttene.
 10. Alle spillene kom i posten i dag 😁
 11. Jeg kjøpte 6 spill og har fått ordrebekreftelse og beskjed fra Posten at pakken er på vei, så får vi se hva som kommer 😁
 12. Noen som kjøpte spill fra ProShop her om dagen? Kosta ned i 1,45kr spillet 😳
 13. Kan du sette det opp med å ha 2 excel dokumenter, et hvor dere legger inn data og et som samler opp data og visualiserer det?
 14. Hei, Tolker at man ved hjelp av =GetUrl(A1) skal kunne få ut URL av en hyperkobling som står i celle A1, men finner ikke det norske oversettelsen. Noen som har vært borte i det? Har en liste i Excel med hyperkoblinger, som jeg ønsker å hente ut URL av.
×
×
 • Create New...