Jump to content

sdf123

Medlemmer
 • Content Count

  3993
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sdf123

 1. Noen som har en fungerende fremgangsmåte på å få inn google services på P40 Pro?
 2. Hei, Noen som har testet ut denne telefonen? Endelig noen som utfordrer Google Pixel på kompakt formatet. Virker rimelig perfekt. OS som er rimelig stock slik jeg forstår. Savner dog fingeravtrykk sensor bak, og ikke under skjermen.
 3. Var en imponerende resultat! Når du våtslipte, gjorde du det for hånd?
 4. Takk for oppsummering! Hadde det ikke vært for den skjermen som er buet hadde helt klart Pro vært valget, men etter at jeg hadde Samsung S9 med buet skjerm så fant jeg ut at det var noe jeg ikke vil ha igjen.
 5. Noen som OnePlus 9(ikke pro)? Fornøyde? Liker bedre størrelsen på den, samt at skjermen ikke er buet. Og støtter den 5G i Norge?
 6. Hvilke pads brukte du på Biltema maskinen til polish og voks?
 7. Har tidligere jobbet i private bedrifter, men har de senere årene jobbet i kommunen og kommer til å fortsette med det. Har fått samlet alt av pensjonskapital bevis, og hadde de samlet i KLP. DNB kjøpte den "avdelingen" som var i KLP og har derfor overtatt mitt pensjonskapital bevis. Dette er på ca 500.000kr. Skal jeg bare fortsette å la DNB forvalte dem? Eller er det andre løsninger jeg kan se på? DNB tar 1% i gebyr, men maks 400kr.
 8. Finnes det trafo/driver til led-list* som passer i en standard veggboks? Fordel om den også styres trådløst. *Har ikke valgt led-list, men blir en list på ca 1m som skal lyse opp innvendig i et garderobeskap.
 9. 2 stk forskjellige Minecraft spill, og 4 forskjellige Lego spill, alle til guttene.
 10. Alle spillene kom i posten i dag 😁
 11. Jeg kjøpte 6 spill og har fått ordrebekreftelse og beskjed fra Posten at pakken er på vei, så får vi se hva som kommer 😁
 12. Noen som kjøpte spill fra ProShop her om dagen? Kosta ned i 1,45kr spillet 😳
 13. Kan du sette det opp med å ha 2 excel dokumenter, et hvor dere legger inn data og et som samler opp data og visualiserer det?
 14. Hei, Tolker at man ved hjelp av =GetUrl(A1) skal kunne få ut URL av en hyperkobling som står i celle A1, men finner ikke det norske oversettelsen. Noen som har vært borte i det? Har en liste i Excel med hyperkoblinger, som jeg ønsker å hente ut URL av.
 15. Noen som vurderer Yale Doorman L3 (ny utgave)? Stiv pris, men ser ut som den har en del innebygget teknologi?
 16. Hei, Ser det er lenge siden du har lagt dette gulvet, men fungerer det bra i dag? Er det noe knirk når man bruker 6mm depron?
 17. Takk for tips! Her er det mer oppbygging jeg tenker på, andre som har tips?
 18. Har tre gulv som skal bli et. Har slått sammen ei bod (som har fuktbestandig sponplate) og en gammel betongtrapp. Dette skal til slutt bli en utvidelse av den eksisterende gangen vår. Betongtrappen er et par cm lavere enn bod gulvet. Og bod gulvet er tar cm lavere enn gangen. Tanken var da å legge xps eller depron på betongtrappen, og så avretningsmasse slik at jeg får likt nivå med bodgulvet. (Bodgulvet er isolert) Så legger jeg varmekabler og avretningsmasse på begge disse gulvene slik at de blir likt nivå som resten av gangen. (gangen har allerede varmekabler) Til slutt så blir det mikro sement på alt for å knytte det sammen. Noen som har greie på dette og kan eventuelt komme med en kommentar?
 19. sdf123

  Manchester United

  OGS får jo mye tyn om dagen (norsk media). Hvordan er det for de andre trenerne der over, Arteta, Klopp, Pep osv? Alle de leverer jo hvertfall ikke noe bedre resultater enn OGS. Vi er 5poeng unna første plass med en kamp mindre spilt, vi er i gang med å bygge et nytt lag, og man vil da ha ups n downs. (noe noen av de andre lagene også er)
 20. Tydeligvis aktivert 2trinns på min PS network konto, men mottar ikke noe sms. Prøvd med resend, men skjer ikke noe. Tips? Trykket post innlegg, og så kom sms. 15min tok det💀
 21. Ja, lurer selv veldig på dette med lydplanke og oppkobling. Ønsker jo å gjøre minst mulig med fjernkontrollen til lydplanken. Den skal bare spille lyden på det som vises på tvn. Er det lett/vanskelig å få til? Ønsker jeg å endre lydmodus og ligende så skal jeg bruke fjernkontroll til lydplanke.
 22. Har en SONY 65XH9005 på vei i posten. Men trenger et veggfeste og en lydplanke. Anbefaling til et veggfeste som normalt henger tett mot veggen man man kan ta tvn litt ut og svinge med? Lydplanke, til bruk med film/tv serie. Trenger ikke det beste, men noen som løfter lyden fra tvn noen hakk. Noen som har noen forslag?
 23. Hei, Har fått spørsmål om størrelse på UPS til en switch med PoE utstyr: Switch er en 48 porter HPE Idle power er uten noe tilkoblet utstyr. Maxium power, er det maks W denne vil trekk? (Om man legger til Idle power og PoE power så kommer man jo til under 4676W) Det er 5 PoE aksesspunkt som er koblet opp på denne, som hver krever 22,5W. Blir det da riktig å regne Switch + ap1 + ap2 + ap3 + ap4 + ap5 (40,1 + 22,5 + 22,5 + 22,5 + 22,5 + 22,5 = 152,6W Eller bør jeg ta utgangspunkt i Maxium Power rating: 476W - Da vet jeg at selv om mer utstyr blir lagt på, så kan den uansett ikke trekke mer inn 476W.
 24. Hvordan er 65Q80 vs 65XH95/90? Har en Sony 55W805 fra 2014 i dag, egentlig fornøyd, men regner med begge de over er noen hakk opp? Liker også Sony bra, syntes Samsung (hvertfall tidligere) hadde litt så teatralsk bilde.
×
×
 • Create New...