Gå til innhold

HD 7000-tråden: drivere, lekkasjer, FAQ og diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg bruker presets/profiler til alt av instillinger ift. flerskjermoppsett. Hvilke skjermer som skal være en del av desktop, hvem som skal være av/på, hvilken oppløsning og refreshrate de skal ha osv. Samt at jeg kan lage en profil som starter BF3 sammen med alle instillingene jeg spesifikt vil ha for BF3.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Passer kanskje ikke i denne tråden, men er et Radeon HD 5970 verdt noe nå til dags?

Var noe feil med det (par uker før garantien gikk ut heldigvis), så sendte inn skjermkortet til Netshop 8 feb.

 

Nå, etter 3 måneder, ser det ut til at de har fått fikset det. Men har jo allerede et 7970 som jeg er fornøyd med :tease:

 

Iallefall et greit backup kort om ikke annet.

Lenke til kommentar

Du kan jo spør om å oppheve kjøpe eller å få byttet det i noe annet ? Et ekstra kort kanskje av HD7970 med et lite mellomlegg ? :p

Hehe, ja skulle ønske det var mulig.

 

Kortet ditt står til test etter at det har kommet fra reparasjon hos leverandør. Det vil stå til onsdag. Hvis det fortsatt virker OK, blir det sendt tilbake på onsdag. Hvis ikke blir du kreditert eller så får du tilsvarende erstatning. Vi beklager den lange ventetiden.

Men fikk epost idag om at skjermkortet var utsendt.

 

Mitt 5970 kostet jo nesten 1000kr mer enn mitt 7970, så hadde ikke gjort noe med pengene tilbake :tease:

Lenke til kommentar

Ofte kan man bytte i et bedre produkt for et lite mellomlegg om man spør. (hvis dette er et RMA bytte)

 

Har sendt mitt Sapphire 7970 tilbake pga feil (skade på kort) og får byttet det i Asus 7970 DCUII TOP. Så langt prisene er nesten like er det ingen problem :) Eller så betaler man et mellomlegg hvis man skulle ønske å bytte mot et dyrere kort.

Lenke til kommentar

Er det noen her som opplever å få inn denne AMD saken "AMD DualCore Optimizer" når man installerer CCC? Jeg har alltid hatt Intel CPU i dette systemet så jeg forstår ikke hvor den kommer fra. Fant den tilfeldig i én av "run" seksjonene i registry under en opprydding.

post-38451-0-88349800-1336119817_thumb.png

 

Dette virker som noen jeg kun har hatt behov for på de gamle X2 6000+ maskinene ol.

AMD Dual-Core Optimizer Version 1.1.4

Description:

The AMD Dual-Core Optimizer can help improve some PC gaming video performance by compensating for those applications that bypass the Windows API for timing by directly using the RDTSC (Read Time Stamp Counter) instruction. Applications that rely on RDTSC do not benefit from the logic in the operating system to properly account for the affect of power management mechanisms on the rate at which a processor core's Time Stamp Counter (TSC) is incremented. The AMD Dual-Core Optimizer helps to correct the resulting video performance effects or other incorrect timing effects that these applications may experience on dual-core processor systems, by periodically adjusting the core time-stamp-counters, so that they are synchronized.

Eller vil den også hjelpe i systemer hvor man har flere Intel CPU kjerner men AMD skjermkort :hmm:, nei det høres ikke helt riktig ut.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

12.4 CAP1 er ute hos AMD i tilfelle man ikke har fått det med seg.

 

AMD Catalyst Application Profiles 0.5 MB 12.4 CAP 1 5/3/2012

Description:

This release of AMD Catalyst™ delivers support for the latest AMD CrossFireX™ profiles. A separate executable file ensures users have access to the latest set of profiles installed on their PC.

 

New profiles added to this release:

- Counter Strike: GO: Improves CrossFire performance

- FireFall: Improves CrossFire performance

- Test Drive: Ferrari Legend: Improves CrossFire performance

- Sniper Elite 2: Improves performance for single GPU configurations

- The Walking Dead: Resolve corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center on single GPU configurations

- Blades of Time: Resolve corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center on single GPU configurations

- Majesty HD: Disables CrossFire support, as the title is incompatible with CrossFire

Samt en annen merkelig ting er at etter jeg installerte 12.4 WHQL tidligere så tror fortsatt CCC at den har 12.3 og vil installere 12.4, prøver å laste ned og legge den inn på nytt.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Det er vel omtrent eneste gangen jeg har opplevd det men tipper det er fordi jeg testet 8.97 Beta siden jeg tidligere har holdt meg til WHQL eller noen få "RCs". Uansett ikke noe kjas da jeg har måttet mikke en del (instillinger+presets) siden 8.97 betaen uansett. Men greit å vite at det bare er versjonsinfo bug :)

 

Ellers virker det som en annen "bug" jeg fikk omtrent samme tid som jeg la inn betaen virker å være forårsaket av oppdatert Shockwave Flash og ikke Catalyst da jeg får samme sak også uten Catalyst driverne installert, ved at skjermen slår seg av etter en stund selv om jeg ser flash video (typisk youtube el. via en review site). Skjermsparer er satt til "none" men i strømstyring at skjermen skal slå seg av etter x minutters inaktivitet og det er da dette skjer ved avspilling av flash video, det skjer ikke når jeg eks. ser på film/tv-serier utenom flash. Har prøvd å titte etter type "tving skjermsparer av"/"hold skjermen våken" el. i flash men finner ikke noe der. Har ikke fått testet om det kun er flash eller også gjelder html5 video.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...