Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Røyker du?


BirgerCaC

  

189 stemmer

  1. 1. Røyker du?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da jeg sluttet etter 5 år med snus var dag 2-3 helt klart værst! Var så svimmel at jeg ikke klarte å fokusere på noen ting. Måtte faktisk ta meg en nødprell for å klare meg igjennom arbeidsdagen. Noe som faktisk hjalp mye! Etter det så klarte jeg meg helt greit.

 

Om man ser bort ifra de 10kiloene jeg la på meg etter 1mnd :blush:

Lenke til kommentar

Jeg hadde røykt i 8 år da jeg på impuls fant ut at jeg skulle slutte. Var jævlig i ett døgn, var kjipt i en uke, og har vært helt greit etter det. Nå har det gått noen måneder (3 - 4) og jeg har ingen problemer med å holde meg unna. Det hender at jeg tenker på røyk, men aldri lenge nok til at jeg har tid til å få tak i en. Det hele har vært minstenkelig enkelt, det vanskeligste er før man slutter; skal litt til å manne seg opp til å slutte, man har jo hørt hvor vanskelig det er.

Lenke til kommentar

jeg har røyka i over 10 år nuh. har hatt noen perioder på 3-4 mnd der jeg har vært helt røykfri og perioder på 5-6mnd der jeg bare har røyka på fest. Øl smaker liksom ikke det samme uten en herlig sigg:) Nå for tiden har faktisk fastlegen min sagt at jeg ikke bør prøve å slutte igjen på en stund, da han sier at det ikke har helt positive virkninger akkurat nå. Men jeg synes det er helt greit å røyke, vet at det er helseskadelig og alt det der, men det som irriterer meg mest er hvor mye det koster. Forøvrig, om man kjøper tobakk-varer eller alkohol på Jan Mayen betaler man ikke noe avgifter på dette. så, når en 20pakk koster 10(!!) kroner der, så sier vel det litt om hvor mye staten drar inn hver gang en svak person som meg selv rusler inn på rema og punger ut i underkant av 90 kroner for en 20pakk. Så, norge taper vel kanskje noen kronasjer i ny og ne på oss røykere, med lungekreft og kols og alt det mølet der, men det store bildet viser nok det at det er en ganske "viktig" inntektskilde for de koselige mannfolka i dress og fårete glis.

 

Og akkurat grunnen til at jeg starta å røyke føler jeg ikke at noen andre har så mye med :)

Lenke til kommentar

Begynte å røyke da jeg nådde 18 år og satt i Forsvaret (jeg er for lovlydig for mitt eget beste). Var vel en blanding av at Forsvaret i essens er VENTING, og at en sigarett som kjent svir av litt tid. I tillegg tenkte jeg vel i mitt stille sinn at sigaretter er et luksusmiddel på lik linje med alkohol, og at jeg i det minste hadde lyst til å prøve meg. Livet blir fattig om man ikke prøver nye ting, dog, noen ting bør man holde seg unna.

 

Det som er snedig er at jeg ikke kan fordra passiv røyk. Smaker ekkelt. Klok av dette, nyter jeg mine goder i god avstand til folk som ikke setter like stor pris på disse godene. Det samme gjelder forøvrig snus. Eimen av en nyåpnet dåse snus i et lukket rom er horribel i sin søte, kvalmende lukt. Snusere: Gjør meg samme tjeneste som jeg gjør dere.

 

Blir vel slutt på røykingen for min del også snart. Om jeg skal forplante meg, ville jeg ikke akkurat vært det beste antirøykeforbildet for mine barn om jeg dampet i vei dagen lang.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Røyker ikke heldigvis. Finnes bedre måter å dø på.

 

Greit at hvert individ bestemmer over seg selv og alt det der, men røyk, really? Kreftpinner og ren gift rett i påsan? :thumbdown: Finnes da mange andre ting som er langt mindre farlig å kose seg med enn sigaretter.

 

Superglad for at jeg ikke er noen nikotinslave. Farfaren min røyket på seg lungeemfysem så har sett hvordan det kan gå også.

 

De som røyker vil ja om ikke før, angre den dagen de ligger med pustemaskinen på sykehuset og har vondt overalt hele tiden. Sad but true.

Endret av Krokanrull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...