Gå til innhold

Kamptråd PL: Liverpool FC vs Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Liverpool har vunnet de tre siste oppgjørende på Anfield. Føler meg rimelig sikker på at det blir H/U i denne kampen, men er rimelig kritisk til at Vidic ikke er med. Den mannen har jo vært lagets 13. mann!

Gode nyheter for deg!

 

http://united.no/united/nyheter/nyheter/vidic_klar_for_anfield_krig

 

Fantastisk! Perfekt start på dagen. Så lenge De Gea står istedenfor Lindegaard, ser jeg tre poeng rett rundt hjørnet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt vi er seriøse her. United har 11 bedre spillere på papiret og dersom innsatsen og marginene er til stede, bør vi også vinne. Anser Utd som klar favoritt selv om vi har spilt søppel på Anfield de siste par årene. Uansett, logget inn for å oppdatere folket litt om skadefronten. Fergie sier han er usikker på om Vidic er i god nok form til å starte, samt at Rafael og Cleverley ikke er med. Young, Pat og co er erklært friske og reiser med troppen til Mersyside.

 

Hvis vi scorer et tidlig mål tror jeg oppriktig at det kan bli en ordentlig flising. Et annet scenario er at Rooney sutrer og spiller crap/evt blir utvist etter 10min og at det derfor blir en cagey møkkakamp. Liverpool er så mye dårligere enn Utd at det 0 sjanse for å at vi blir rundspilt. 3-1 type match som i fjor hvor dere vinner på innsats, trøkk og marginer er det beste dere kan håpe på, men dengang stilte vi et svært redusert mannskap og skapte likevel 3-4 feite sjanser ved Berbatov i stolpen, Meireles reddet med hånden på streken og GIggs sleivspark. Analyserer vi målene til liverpool var det et stk soloarbeid av Suarez, tidenes verste tilbakespill av Nani og en fæl retur fra Sar. Mao skapte LFC som vanlig lite eller ingenting som følge av eget spill. Sånn sett er det dødballsfoten til Adam jeg frykter mest.

 

Jeg vet at LFC'erne hadde gjort i buksene om vi hadde spilt på Old Trafford, da hadde je gogså vært 110% sikker på hjemmeseier. Det er jo merkelig hvor stor forskjellen er på spille hjemme og borte egentlig, grass er grass. Men vi har spillermateriale til å rulle godfotball på Anfield også, men mye handler om hvordan spillerene takler publikums vrede. Anfield er et høl, men fortsatt en intim arena som kan være et hinder for selvtilliten vår. Leit at ikke Tom er med, han har vært vår katalysator for vakker fotball i innledningen av sesongen, men for min del kan vi godt spille litt defensiv footy i denne uansett. Et poeng er ålreit kost før Manchester derbyet neste uke.

 

Liverpool borte er som en litt tøffere utgave av Stoke på Britania. Du møter ikke et allverden til fotballlag i vertene, men ingen får til å spille bra på Anfield uansett.

Lenke til kommentar

Er dette det "svært reduserte" mannskapet ditt?

 

 

Van der Sar

Rafael (76)

Brown

Smalling

Evra

Nani (51)

Carrick

Scholes (84)

Giggs

Rooney

Berbatov

Innbyttere

Kuszczak

Gibson

O'Shea (76)

Fletcher (84)

Hernandez (51)

Obertan

Fabio

 

 

Bortsett fra midtstopperparet Brown/Evans, så er det vel stort sett spillere som er bedre enn "alle på Liverpool" der? At Berbatov er kanskje den beste spissen deres etter Rooney er det vel liten tvil om. Resten er vel blant de som var rimelig faste i første11'eren deres i fjor.

Lenke til kommentar

Husket bare tilbake til midstopperparet, Brown og dengang uprøvde Smalling. Laget vi stilte offensivt burde vært mer enn nok til å vinne kampen. La dog aldri skylden på skader dengang og gjør det ikke nå heller, selv om det må kunne nevnes at vi var redusert bak på banen. "Svært redusert" var å ta litt vel i, ja. Trekker den tilbake.

 

Ser du har satt "bedre enn alle på Liverpool" i parantes. Mener du noe annet? Dere er det 5-7 beste laget i England, vi er det nestbeste i verden og har bevist det i en årrekke. Foruten Suarez og Reina så ser jeg ikke en spiller som hadde fått plass i Utd troppen. Gerrard er gammel, skadeutsatt og over the hill.

 

Ikke at form eller kvalitet er alfaomega i denne kampen, mistforså meg rett, dere er såklart i stand til å slå oss på Anfield. Men dere er avhengige av at vi spiller en underpari match og at flere er anonyme, samt at dere spiller opp mot deres beste, slik som i fjor.

 

waynerooneyuefa_0.jpg

 

Shortly after UEFA announced their decision to give Wayne Rooney a three-match ban that will keep him out of the entire Euro 2012 group stage because of the violent conduct that got him sent off in England's final qualifier against Montenegro, England manager Fabio Capello announced the newest addition to his squad: "Shmayne Shmooney."

future_news_capello_calls_up_shmayne_shmooney_to_england_squad.jpg

Endret av toppmeis
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg er for så vidt enig i en del av det du skriver - det er ingen vits i å late som dere ikke har et bedre lag enn oss. Så klart har dere det, alt av resultater de siste årene viser jo det. Dere har et lag som over tid er i stand til å spille og prestere bedre enn oss, og ja, dere kommer til å havne over oss på tabellen, men det som er så fint er at sånt betyr usannsynlig lite i enkeltkamper - og spesielt av denne typen. Du sier dere må ha en underpari match for at vi skal vinne - det er bullcrap. Det er vi som må gjøre dere dårligere enn oss i denne kampen. Det er ikke tilfeldig at dere som regel spiller svakere på Anfield enn dere er vant til - det er vi som gjør det. Laget, tilskuerne/atmosfæren osv. Klart kamper av denne typen ender som regel i å bli mer en kamp om innsats og glød enn om å spille flikkfakkfotball, og det er gjennom innsatsen vår vi tvinger frem feil hos dere samtidig som det sørger for at vi hever vårt eget spill. Riktignok stort sett kun på Anfield, det pleier som du sier å være ganske hjemmeoppgjør dette.

 

Det er en relativt åpen kamp, slik disse alltid er i og med at det at dere har "elleve spillere som er bedre enn våre" ikke har noe å si. Men jeg føler meg relativt trygg på seier, egentlig, og frykter dere slett ikke - selv om alt selvsagt kan skje her. Så får vi se om den magefølelsen stemmer, men på Anfield er vi konger og vi kommer til å kjempe til dørene og presse på. Jeg husker kampen fra i fjor, det var tider der vi direkte utspilte dere selv om jeg vet du er uenig. Men det er innsatsen som blir grunnlaget i disse kampene og der vi vinner kampen. Vi må tilbake til gode, gamle CL-dagene der vi kjempet ut lag på Anfield gang på gang. Synd at spillerne ikke får den samme gløden borte mot Stoke og Norwich ...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hewitt, vi er nok ikke så uenig, for engangs skyld. Såklart er dere en faktor som gjør oss svakere, det er det ingentvil om. Det er ikke uten årsak at vi siden 00' bortimot hvert år har spilt underpari på Anfield, selv om vi også har vunnet noen kamper, flere enn dere har på Old Trafford. Nøyaktig hvorfor vi spiller så crap mot dere på bortebane er vanskelig å si, men det er ikke bare fordi dere spiller oss dårlig og at det er bortebane. Jeg tror det har mye med atmosfæren (veldig hatsk når vi kommer på besøk) og det faktum at dere har mer å tape enn oss og derfor gir litt mer. Det kan sammenlignes med da dere var på topp og vi hang etter på 80-tallet, da vant vi også mange innbyrdes, selv på Anfield. Norman Whiteside (Utd kulthelt) var ute å snakket om det her forleden dag faktisk. Det var på mange måter spillernes mulighet til å gi fansen noe å fryde seg over, ettersom ligatittelen enten gikk til LFc eller Everton dengang.

 

Det ultimate nederlag er uansett ikke å tape for kvalitet, det er å tape på innsats. Derfor svir kamper som 3-1 matchen mye mer for meg enn når vi tapte mot Barcelona, da de faktisk slo oss i vårt eget spill.

 

Forresten helt utorlig hvordan en så mediocre spiller som Kuyt alltid storspiller på Anfield mot oss. Hvert jævla år. Så høydepunktene mellom Nederland-Svergie og fyttihelvette for en stinker, mannen har jo ikke teknikk for fem flate øre. Likevel scoret han.. Typisk den mannen der. Returenes sjef.

 

Nei, heyhåheyhå off to work we go. Blir en lang kveld. 24t igjen dere!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Forresten helt utorlig hvordan en så mediocre spiller som Kuyt alltid storspiller på Anfield mot oss. Hvert jævla år. Så høydepunktene mellom Nederland-Svergie og fyttihelvette for en stinker, mannen har jo ikke teknikk for fem flate øre. Likevel scoret han.. Typisk den mannen der. Returenes sjef.

Artig at folk undervurderer Kuyt. Joda, han er ikke den raskeste, ikke den mest tekniske, ikke noen kjempemorsom type å se på. Men fyren løper jo en halv maraton i hver kamp, alltid med på returløpene, alltid tilstede i boksen, og et godt øye får å snappe opp mål. I tillegg er han veldig intelligent, selv om han ikke alltid har evnene til å gjøre det han tenker. Stå-på-viljen alene vinner ham mål, og tror ikke det er mange lag som hadde takket nei til å ha en slik spillertype i laget. I en kamp der begge lag stanger mot hverandre er det gjerne slike spillere som tilslutt løper forbi det utslitte forsvaret.

 

Så er det bare artig for vår del at det er mot de største rivalene at han skinner ekstra mye..!

Lenke til kommentar

Håper at United stiller i en litt offensiv formasjon og bare går utpå for å spille ut pool. Vi er mer enn gode nok til det, og jeg håper vi bare kjører på fra start. Får vi et tidlig mål eller to kan det fort bli mange mål. Hvis vi derimot stanger lenge vil Pool bare få mer og mer krefter i form av håpet om seier, og det at de klarer å hindre oss i å spille vårt spill.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...