Gå til innhold

Dead Island - Gi din dom!


Anbefalte innlegg

Nå som Batman og andre har blitt lansert, falt aktiviteten her drastisk, ja nesten proporsjonalt. :p Tviler ikke at jeg og kanskje noen andre er de eneste som spiller det fortsatt.

 

Anywho, ville bare informere, selv om fleste parten vet det allerede, at Dead Island også blir hollywoodisert ila 2013. Dette spillet har enormt stor lerretpotensiale, men om Hollywood også kommer til å massakrere denne, gjenstår å se. Er hvertfall Lionsgate og en produsent fra tidligere The Mummy filmene som sitter på rettighetene foreløpig. Håper de finner noen gode forfattere som kan strekke den fantastiske spilltraileren til en hel film.

 

Hvilke forventninger har dere om dette faktisk blir filmatisert?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å spille med andre var nesten like kjedelig som å spille alene. Men å spille sammen med folk man ikke kjenner var verre enn å spille alene. Helsesystemet i spillet er ufattelig slitsomt. Det kan ta deg mange minutter å spise/drikke deg opp til full helse. Da er det mer fristende å bare dø, slik at du kan respawne og fortsette med full helse. På slutten dør du X antall ganger uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Baaah! Jobber på båt. Var i land i Stavanger i dag, og da tenkte jeg å kjøpe et spill så jeg hadde noe å underholde meg med ute på sjøen. Når jeg skulle installere det viste det seg at spillet ikke installerte seg direkte fra CD'n, men at jeg måtte laste det ned fra Steam. Jævlig kos, når nettet ligger på 6 kb/s ute i nordsjøen... får nok ikke spilt det nei....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg vet, ganske irriterende at man kjøper spillet fysisk og det første det gjør er å installere Steam og bruke 3-5 timer på nedlasting. Nå om dagen betaler man egentlig for aktiveringsnøkkelen mest. Tror fortsatt man trenger DVDen for å spille dog, har latt den være inne hele tiden og ikke prøvd å spille uten.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Har prøvd ut spillet ikveld.

Må si noe jeg er mektig lei, er at om jeg holder et våpen, og plukker opp whisky så bytter han faen meg den med våpene jeg har i hånden.

Kan ikke beskrive hvor irriterende det er når jeg skal slå en zombie men jeg drikker istedenfor en flaske whisky og skjermen blir helt fucket.

 

Men ellers så virker det greit, lurer litt på hvordan/når spillet saver. Siden jeg ikke fant noen måter å save på.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

ALLE SOM ER FAN AV DEAD ISLAND PÅ FACEBOOK BURDE VÆRE OPPMERKSOMME på at deres ''survey'' er fishy. Istedet for 'a lot' ved 6'eren på en skala fra en 1-6 så har de byttet det om, kanskje i håp om å få bedre tall enn det de egentlig fortjener. Typen gikk rett fem på og ga ''gale'' svar på grunn av dette, ikke gjør det samme!

Endret av BuffyAnneSummers
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...