Gå til innhold

Samsung Galaxy Note, 5.3", 4G etc


nor50

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-aabLQt

Har Rootet ja, Men det ble gjort så fort root ble tilgjengelig for Note. Ser ut som det er noen endringer siden den gang så har ikke helt kontroll på hvordan det gjøres nå men det ligger

jo video på youtube så burde ikke være så vanskelig :)

 

Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360

Der inne burde du finne det du trenger.

 

Anbefaler uansett siste ICS Stunner ROM hvis du får rootet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Kjøpte en Galaxy Note i Berlin over disk for et par dager siden, og er mildt sagt stressa.. Telefonen vil ikke oppdage sim-kortet mitt, den oppdager faktisk ikke at det står i sim-kort porten i telefonen i det heletatt. Hadde et mikro-simkort fra en iPhone 4 jeg skulle bruke i den sammen med en adapter, mikro-simkortet klarte å falle ut i det jeg skulle sette adapteren inn i telefonen, og klarte derfor å sette adapteren fast, uten mikro-simkortet i. Etter litt strev klarte jeg å dra adapteren ut, ved å kjøre en papirbit under den, da jeg hadde en mistanke om at den satt fast i en av "pinnene" som skaper kontakt med sim-kortet. Før jeg fikk den ut hadde jeg dratt ganske hardt i den, og jeg har derfor en mistanke om at jeg kanskje har knekt/løsnet/bøyd en av disse "pinnene" i simkort porten, som da gjør at sim-kortet ikke oppdages. Mitt spørsmål er da om det er dette som kan være saken, at noe i simkort-porten er ødelagt, eller om det er noe annet jeg bør gjøre.. Hvis det viser seg at det ikke er simkort-porten, hva kan det så være? Kan det hjelpe å flashe et custom-rom?

 

PS: Har testet med flere sim-kort fra venner, både mikrosim-kort og vanlige simkort..

Lenke til kommentar

Vil uten tvil tippe at det er simkortporten. Hadde en case for litt siden (jobber med mobilsalg) hvor en fyr hadde opplevd mer eller mindre akkurat det samme (dog med en annen telefon). Microsim-adapteret hans satt fast og han fikk det først løst etter mye prøving og feiling - etter dette registrerte telefonen ingen simkort, og vi prøvde med flere i butikken. Tipper en av følerne som leser av informasjonen i simkortet har fått seg en knekk eller skade. Har hørt mye tvilsomt om microsim-adaptere. Anbefaler egentlig ingen å bruke det med mindre de må.

 

Endte med at vi sendte telefonen hans på reperasjon, forresten.

Endret av Klatt3n
Lenke til kommentar

Går det ikke å bruke internett via WiFi når ICS telefoner står i flymodus? (Samsung SGSII). Forsøkte dette nå etter tips her men får bare "ingen simkort eller dataforbindelse" når vi forsøker å ga inn i Samsung Appstore. Muligens litt OT ift. telefontype men er denne tråden jjeg følger med på ift. android telefoner.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Har tenkt å gå til innkjøp av et 64GB SDXC-minnekort, og lurer på hvilken ytelse som er hensiktsmessig å gå for mtp denne telefonen. Ser at prisene varierer fra rundt 700-1500, og ser da at lese-/skrivehastigheten her varierer fra 15MB/s til 90MB/s.

 

Går utifra at telefonen ikke krever så vanvittig mye, men når jeg først skal kjøpe vil jeg gjerne ha noe som fungerer bra. Hvilket kort er det hensiktsmessig å gå for?

 

edit: Ser at jeg tok feil og at det selvfølelig er microSD, men lurer fremdeles på hvilke kort som egner seg best.

Endret av Kamikaze1
Lenke til kommentar

Jeg bruker et 32 GB Sandisk minnekort (31 dollar ink frakt på ebay).

 

Vurderte 64 GB, men om du ser et par sider tilbake så gikk det vist ikke å ha NTFS filsystem som igjen gør at om du har en fil over 4GB så får du ikke kopiert den over på minnekortet

 

Edit: Skrivefei

Endret av ananashapå
Lenke til kommentar

Jeg bruker et 32 GB Sandisk minnekort (31 dollar ink frakt på ebay).

 

Vurderte 64 GB, men om du ser et par sider tilbake så gikk det vist ikke å ha NTFS filsystem som igjen gør at om du har en fil over 4GB så får du ikke kopiert den over på minnekortet

 

Edit: Skrivefei

 

 

Takk for svar. Hadde glemt det jeg leste et par sider tilbake, men leste nettopp en tråd på xda som sa at man konverterte til ext3/4 vha telefonen. Ser på wikipedia at ext3 støtter filer opp til 16GB.Så kan man også mounte sdkortet i Windows. Ser ut til at noen har støtt på noen eventuelle problemer med at ikke all lagringsplassen viser, men har lest tidligere at telefonen bruker all plassen selv om den ikke vises.

 

Noen som har forsøkt med 64GB-kort og vet om dette fungerer?

 

Kilder:

wikipedia

xda-developers

tumblr.com

Endret av Kamikaze1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...