Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Er oppe i 27 timer(ifølge Steam) i AC Origins nå. Spillet er greit, men det når ikke opp til toppen i sandkassesjangeren. Grafikken er bra, og jeg liker landskapet og selve verdenen kjempegodt. Problemet er karakterene og sideoppdragene. Sideoppdragene er ganske like, og NPCene har ikke noen dyp personlighet.

 

Det er nok igjen en del av spillet, siden jeg kun er på level 26, men jeg har bestemt meg for å fullføre dette. Har også Odyssey i backloggen, men jeg tar nok en liten pause med Assassin's Creed før jeg går igang med det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Sea of thieves! Et latterlig gøy spill når man kommer inn i det. 

 

Spillet gir deg mye for pengene etter min mening lar deg spille i flere dager i strekk om du gidder. Det kan bli veldig repeterende til tider men med tanke på hvor chill det spillet er til tider så er det rett og slett helt greit. 

 

Vil anbefale å spille på lag med andre. Det å styre en skute er ikke bare bare i dette spillet, da det funker relativt realistisk til hvordan et skip ville oppført seg i havet utenom at man faktisk får store problemer med bølger. Det er kanskje forskjellen. 

Lenke til kommentar

Hvordan er Fallout Battle Royale?

 

fallout battle royal er mer immersive enn black ops og csgo sin br. har også prøvet apes legend, fortnite men disse er ikke min kopp te. ellers liker jeg coop/teamwork i fo76 br, den er fortsatt i beta fase så blir sikkert bedre etterhvert. var ikke så glad da jeg hørte de vil legge til br men så langt så synes jeg fo76 sin br er overaskende morsom og det å legge til en balansert pvp del i ett rpg spill er kanskje beste ideen for fo76 hittil

Endret av konspirasjonsteorist
Lenke til kommentar

Endelig fått internett igjen, via mobil fra ICE. Nedlastingen er nok bare litt over 2GB i timen, men det holder lenge for meg. Bare ni timer til, så blir det ESO: Elsweyr. :D :D :D I mellomtiden ladder jeg opp med Elder Scrolls Blades på mobilen. Funker faktisk helt fint, ser nydelig ut, og har rom for å utforske osv, som forventet. Men samtidig ble det jo annonsert til Switch nå nylig, så kanskje jeg fortsetter der. Lader heller opp med Animal Crossing: Pocket Camp og Fire Emblem Heroes. :) Vi får jo nye sånne også snart.

 

Edit: Har fri i dag, så har blitt noen tmer med Elsweyr. Er ikke helt overbevist over tutorialen, men den er heldigvis valgfri etter at man har gått gjennom en tutorial. Elsweyr selv er langt mer enn ørken enn jeg regnet med. Trodde det skulle være en jungel? Kanskje jeg bare tenker på feil område. Vi er bare nord i Elsweyr, så kanskje jungelen er i sør?

 

Necromancer var digg så det holder.  :love: Har aldri vært noen fan av pet classes, men heldigvis er necromancer ikke det. For all del, vi snakker vekke opp de døde, bruke lik til diverse ting (inkludert healing) og så videre, men ingen minions ser ut til å bli værende, om de ikke kan bli permanent med å morphe et skill. I stedet tilkalte jeg et skjelett som løp bort til en fiende og eksploderte, mens jeg sto i bakgrunnen og pælmet brennende hodeskaller på dem. Morsomt. :p Kan absolutt bli min type klasse.  :green:

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

LA Noire, tar en case hver dag. Overraskende langt spill, og imponerende grafikk på PS3.

 

Synes dette var et veldig spennende konsept med hvordan du løser sakene, men jeg synes at handlingene dine skulle hatt enda mer å si for hvordan historien utvikler seg. Noe å tenke på for en oppfølger kanskje.

Lenke til kommentar

Synes dette var et veldig spennende konsept med hvordan du løser sakene, men jeg synes at handlingene dine skulle hatt enda mer å si for hvordan historien utvikler seg. Noe å tenke på for en oppfølger kanskje.

Ja, det er veldig bra, men føler litt at uansett hvor bra eller dårlig jeg gjør det i avhør så drar vi videre til neste sted uansett.

Lenke til kommentar

Akkurat ferdig med det glimrende Ni no kuni II: Revenant Kingdom på PS4, fant så tilbud på Assassin's Creed Origins på Xbox, startet på det - noe jeg likte.

 

Men så dukket dette med gratis dlc til Borderlands 2 opp - lastet ned det, måtte så spille litt i hovedspillet før jeg fikk mulighet til å entre dlcen. Og det var veldig kult, noe jeg kunne tenkt meg mer av. Men så kom jeg til å tenke på remasteren til eneren, Borderlands, som kom i våres - hva med å spille den først?

 

Så nå er jeg i gang med Borderlands remasteren  :)

Lenke til kommentar

Soul Blazer. Jeg vil jo egentlig spille Illusion of Gaia og Terranigma, men har lest at man bør spille dette først.

 

Spillet er ekstremt simpelt gameplay-messig, men det er en formel som fungerer. Man starter på en tom gresslette og etterhvert som man utforsker verden så befrir man folk som bygger opp en landsby der, med butikker, healing og annet som er nyttig for deg.

 

Litt irriterende i-frames på fiendene. De er usårlige et sekund eller to etter du har slått dem, de får ikke noe stagger eller knockback men bare fortsetter fremover i samme hastighet, og de kan fortsatt skade deg.

Lenke til kommentar

LA Noire, men tror jeg må gi meg.

 

For dere som har spilt det er jeg ferdig med Homicide og i gang med Vice. Syns hele Homicide-delen ble en vits.

 

Er der langt igjen? Jeg er jo nysgjerrig på åssen det slutter.

 

Vice, ikke arson

Endret av DKC
Lenke til kommentar

LA Noire, men tror jeg må gi meg.

 

For dere som har spilt det er jeg ferdig med Homicide og i gang med Vice. Syns hele Homicide-delen ble en vits.

 

Er der langt igjen? Jeg er jo nysgjerrig på åssen det slutter.

 

Vice, ikke arson

Jeg husker ikke helt selv.

 

Men, når jeg lurer på slike ting, pleier jeg å Google "ign walkthrough", de pleier å ha sånn fin oversiktlig liste på siden, over kapittelnavn.. Og hvis man ikke studerer så veldig hardt, så er liksom det eneste man får spoilet hvor langt man har kommet /som er igjen..

Lenke til kommentar

Måtte legge LA Noire på hylla. Ble altfor repetetivt. Dessuten er Cole tidvis schizo, jeg trykker "Doubt" og mannen skifter helt identitet og skjeller ut den han avhører. Blir for dumt når det er så uforutsigbart. Også ganske labert at man noen ganger velger "Lie" men velger "feil" bevis - når det likesågjerne kunne passet. Men utvikleren har bestemt at det er en bestemt gjenstand som skal gjelde og da bør man nesten bare følge en guide.

Ser resten på YouTube nå, burde bare gjort det fra starten.

Anyway, fyrer opp MGS 4 nå. Trodde det var sånn 60 timer langt men ser på hltb at det bare er 18 timer langt. Ble positivt overraska, gleder meg til å begynne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...