Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Treg start her, fornøyd med seier selvsagt. Men AP skuffet stort, satser på han tar seg opp utover. Som forventet en helt annen Luck enn hva vi så i fjor, meget positivt. Kjedelig å sette langskuddene Mike Wallece på benken når han slår til med 16,20 i week one, men det kan umulig fortsette. Utrolig viktig å få med seg en seier når så mye ikke helt stemte. Har god tro på høyere poengsummer generelt i neste uke. Lite pluss at Watkins ser ut til å mangle hos Torshov Pushers neste uke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig fornøyd med min første uke. Takket være Anderson og Hyde tok jeg en komfortabel seier mot Make American Gronk Again. Jeg var nervøs før Rams - 49ers siden jeg ledet med ca 15 poeng og hadde Hyde igjen mens motstanderen hadde Gurley og Rams sitt forsvar. Så for meg at det skulle bli jevnt, noe det heldigvis for meg aldri ble. Satser på en en bra uke neste helg også og at Dez Bryant og Coby Fleener finner formen.

Lenke til kommentar

Viktig at alle er inne å sjekker jevnlig. Det er som Martin beskriver i introduksjon forventet at man får svar på trade request ila 24 timer +/-.

 

Regner med dette kanskje var rettet mot meg. Jeg har sett traden jeg har blitt tilbudt, men har rett og slett gått så mye frem og tilbake på om jeg vil akseptere eller ikke at jeg ikke har klart å svare. Tilbudet er rett og slett så fair for begge parter at det går mer på hvordan jeg vil konstruere laget mitt. Skal skjerpe meg og svare i dag  :)

Lenke til kommentar

Va sikker på at sesongen til Marshall var over der, men ser ut til å gå fint. Kunne blitt en katastrofal trade det der...

 

Glad for å se han komme ut på banen igjen. Prøvde å trade han bort til fire forskjellige lag i går, var litt bitter på at alle sa nei når han gikk i garderoben..

 

Men 101 yards og forhåpentligvis skadefri er helt greit det ;)

Lenke til kommentar

Mange merkelige resultater i dag, mye på grunn av mange spillere som har gått ut med skade. I vår liga ser jeg ut til å henge greit med på tross av en dårlig dag av Fleener og Hyde. Håper Bortles kan skrape sammen noen garbage time poeng slik at jeg har mest mulig margin før motstanderen har 3 spillere igjen i SNF. Han pleier å være god på det... 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...