Jump to content

jenskristian

Medlemmer
 • Content Count

  1232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 :)

About jenskristian

 • Birthday 05/16/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7772 profile views
 1. Første serierunde unnagjort. Gratulerer til de som gir seirende ut og lykke til videre alle sammen!
 2. Og så ble det vel avtalt en 70/20/10 splitt før draften startet blant dem som har betalt inn. --- Mitt lag er som følger. QB: Ben Roethlisberger RB: Austin Ekeler RB: Josh Jacobs WR: Kenny Galladay WR: Calvin Ridley Flex: Marquise Brown TE: Blake Jarwin D/ST: Pittsburgh Steelers K: Bench: Malcolm Brown (RB) Bench: J.K. Dobbins (RB) Bench: Antonio Gibson (RB eller WR) Bench: Damien Harris (RB) Bench: Kareem Hunt (RB) Bench: Joshua Kelley (RB) Bench: Deebo Samuel (WR) Alt gikk som planlagt de to første rundene med to running backs. Håpet CEH skulle falle til meg på #10, men ville vært godt fornøyd med to av han, Ekeler, Sanders, Jacobs, Mixon og Drake. Etter det skifter fokus til WR hvor det er mye verdi i runde 3-6. Jeg plukker opp Golladay, Ridley og Brown som alle spiller i gode angrep og bør ha god oppside. Tight end og quarterback plukkes sent da det er mye verdi her og jeg føler at dersom man ikke tar en av de første kan man like godt vente. Kikket litt på andre QB tier, men lot det gå så ender opp med Big Ben som bør være veldig god verdi i nest siste runde. Tar mitt øverst rankede forsvar litt tidlig når det ikke var noe annet som fristet akkurat der og bruker mye av resten av draften til å plukke running backs med oppside. Velger ikke kicker så noen må droppes for dette før første runde. Når man velger tredje sist i siste runde kan man like godt ta enda en runningback og se an forventet bruksmønster frem til sesongstart.
 3. Med andre mer enn nok deltakere. Da kjører vi på også kan de tre siste betale inn før draften starter om ønskelig.
 4. Har overført jeg også. Tenker at vi hvertfall bør ha halvparten med for at det skal være noen vits? Eller hva tenker dere? Husk draft i kveld kl 20:00 alle sammen!
 5. Jeg kan bli med på en liten innsats jeg også. Foreslår at alle som vil være med overfører avtalt beløp til Petter inne starten av draften. I fjor var det 200 kr så tenker vi bare sier det samme i år. Legger du ut en oversikt over de som har Vippser over søndag kveld Petter? Husk å merke med lagnavn.
 6. Divisjoner er trukket: https://www.dropbox.com/s/uq3p1lgpmgnvylj/divisions.mov?dl=0 Og rekkefølge i draften: https://www.dropbox.com/s/008qea5unn22879/draft order.mov?dl=0 Alt er nå også registrert i ligaen på NFL.com og vi er klare for draft søndag kl 20:00.
 7. Det var ligaen full gitt, bra jobbet den som rekrutterte de to siste! I tilfelle det er to til som vil være med gir jeg det litt mer tid før divisjoner og rekkefølge trekkes. Om jeg ikke hører noe annet gjør jeg det i morgen kveld, 48 timer før draften. Det gir alle passe tid å forberede seg tenker jeg. Om noen vet om to som vil være med så øker jeg størrelsen på ligaen og avventer trekning.
 8. Absolutt. Trekker begge deler jeg 24 timer før draft. Etter hva jeg kan se så skal vi nå være 11 lag, hvorav 10 har registrert seg. Fristen for å stemme har nå gått ut og draft blir søndag kl 20:00. Rekkefølge samt divisjoner trekkes så fort alle lagene er klare, senest 24 timer før draften starter. Siden vi nå er 10 lag blir det liga uansett, men får vi fylt opp de to siste plassene også innen lørdag kveld?
 9. SESONGSTART Ny liga for 2020 er nå opprettet. Alle regler skal være identiske som i den gamle bortsett fra størrelsen på lagene hvor standard oppsett fra NFL.com pga Covid-19 er utvidet med flere benke- og reserveplasser. Alle som har meldt seg på her på tråden får straks en PM med all informasjon. Antall lag i ligaen økes / reduseres etter behov. DRAFT Sesongen nærmer seg med stormskritt og vi må få satt tidspunkt for draft. Stem på de tidspunktene som passer for deg også tar vi det som får flest stemmer (man kan stemme på så mange av alternativene man vil). Stemming er åpen til onsdag kl 23:59. http://www.strawpoll.me/20853255 Hvis det ikke er innvendinger trekker jeg draftrekkefølge manuelt med en online tjeneste slik at alle kan forberede seg litt mer enn 30 min før draften starter. Video av "trekningen" legges selvfølgelig ut her og er planlagt utført ca 24 timer før start slik at alle lagene forhåpentligvis er klare. Er det usikkerhet knyttet til lagene droppes trekningen og vi tar NFL.com gjøre det automatisk 30 min før draftstart. REGISTRERING https://fantasy.nfl.com/league/8854873 Jeg kan sende invitasjon til de som sender meg e-post på PM eller man skal kunne bruke ID 8854873 og passord diskusjon2020 og registrere seg selv her: https://fantasy.nfl.com/registration/privateleaguejoin Håper nok vil være med til at vi kan få kjørt en liga i år også!
 10. Høres ut som en god idé. Setter du opp en? Som nevnt kan jeg ta rollen som kommisjonær om nødvendig, men grunnet en hektisk hverdag overlater jeg gjerne rollen til noen andre om noen kan tenke seg det. Vi må vel også få flyttet over rollen fra Martin.
 11. Foreløpig fem lag. Må minimum ha tre til. Så fort vi har minimum åtte lag tenker jeg vi kan sette opp ligaen, eventuelt overta den fra i fjor fra MartinF og sette opp en poll for draftdato. Av endringer foreslår jeg at vi beholder alt fra i fjor, men øker benkeplasser for å ta høyde for spillere på COVID-listen.
 12. Jeg kan drive den jeg om det er interesse, men da må det først være minst 7 andre som melder seg her :)
 13. Blir det ny runde denne sesongen? Forutsatt at det blir en sesong selvfølgelig. Kanskje med litt flere benkeplater med plass til spillere med Corona...
×
×
 • Create New...