Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

RKRcDjf.png

Fantasy Football er tilbake igjen for det som blir den niende sesongen på rad her på Diskusjon.no. Jeg fortsetter igjen som de siste årene som League Commissioner så lenge det ikke er noen som har noe innvendinger på det. Føler de siste årene at det har gått litt på autopilot, så jeg tar gjerne imot forslag til endringer for å gjøre ligaen mer spennende denne og kommende sesonger.
 
Lag fra 2018-ligaen er automatisk registrert, og vil ha frem til 31. juli kl. 23.59 på å bekrefte om de ønsker å delta igjen denne sesongen. De som ikke svarer, eller takker nei vil bli fjernet, og plassen åpnes for andre. Om interessen er stor, kan vi vurdere å øke antall lag fra 12, men da må det være flertall for dette. Fra tidligere erfaringer så fører så mange lag til mer inaktivitet, og det er ikke noe vi ønsker.
 
Vi velger også å videreføre ordningen med frivillig påmeldingsavgift og premiering, og i likhet med i fjor, så setter vi den summen til 200. Fordelingen blir som i fjor; 70% av potten til 1.plass, 20% til andreplass og 10% til 3. plassen. Mer info om dette kommer senere, men betaling vil være senest dagen før draften.
 
Påmelding til 2019-sesongen
Som nevnt over så vil fjorårets deltagere ha førsteprioritet. Hvis du eier en av lagene under, vennligst bekreft i denne tråden at du ønsker å være med, og gå inn på fantasy og sørg for at alt er a-ok der inne, og endre lagnavn om du ønsker det. Fint om du også kan si ifra om du vil være med i premieligaen.

Fristen for å bekrefte påmelding til 2019-sesongen er 31. juli kl. 23.59!
 
Påmeldte lag for sesongen 2019:

 • [bekreftet!] All I do is Quinn (MartinF) $
 • [bekreftet!] Hail Mary Passers (Petterpeggs_ny) $
 • [bekreftet!] MythiC Legends (MythiC8) 
 • [bekreftet!] The Angels from Hell (Corporal Jenkinson) 
 • [bekreftet!] Martin Skhreli is innocent (Åsmund)
 • [bekreftet!] North Norwegian Saints (Lyspaere) 
 • [bekreftet!] Kristiansand Thunder Ducks (jenskristian) 
 • [bekreftet!] No Punt Intended (Le_Chuck) 
 •  
 • [bekreftet!] Joffe Redskins (Joffe42) $ 
 • [bekreftet!] so good it ertz (sch0n) $
 •  

2019-sesongen:

 • Ligaen er satt til 12 lag, og vi satser på det blir det endelige tallet, med mindre det er stor interesse for 14 lag.
 • Krav til minimum tre innlogginger i uken. Brukere som er inaktive i en lengre periode vil fjernes fra ligaen, og en ny spiller vil kunne overta plassen. Som commisioner så ønsker jeg å være litt strengere på denne i år, igjen. I fjor mistet vi et par brukere tidlig når sesongen ikke helt gikk veien, og det er litt synd. Hvis du ikke ønsker å spille videre, gi beskjed, så kan vi finne en verdig arvtager. Bedre at noen tar over et lag, enn at det ender opp med å være inaktivt i 5-6-7 uker.
 • Alle trade requests skal besvares, uansett om et bytte ikke er ønsket fra den ene parten. Gjør det enkelt for deg selv, skru på e-postvarsel for trades, slik at du kan svare på disse i løpet av 24 timer. Anbefaler også å laste appen til NFL.com Fantasy Football som er tilgjengelig for både iOS og Android.
 • Ligaen begynner i week 1.
 • Playoffs vil bli i uke 14, 15 og 16 (6 spillere).
 • Det vil bli live draft slik som de forrige årene, og denne vil bli satt til slutten av august, evt. tidlig i Septemer. Sesongstart er 6. september. Vi kjører en poll for å bestemme dato ikke så alt for lenge.
 • Premieligaen fortsetter. Den vil fremdeles være 100% frivillig, men vi ønsker helst engasjerte deltagere som vil være med i premieligaen. I fjor var alle 14 spillere med i ligaen og vi så at det var mer aktivitet fra spillerne. Summen er fremdeles 150,- og utbetalingen vil skje i 70, 20 og 10-prosents fordeling til de tre første plassene. Av åpenbare grunner er det kun de som betaler seg inn som vil kunne vinne premiepengene.

Påmelding:
Gå til diskusjonno.league.fantasy.nfl.com, fyll inn League ID som er 348280 og passord som er diskusjon. Lag deg en bruker (evt. logg inn med eksisterende bruker). Når du har registrert deg/logget inn, er det bare å fylle inn lagnavnet ditt og klikke på "Join League". Husk å meld fra i denne tråden hva laget ditt heter i ligaen, og om du er interessert i å være med i premieligaen.
 
Har du ett eller flere spørsmål, så er det bare å stille dem i denne tråden. Vi vil forsøke å svare så godt vi kan!

Endret av MartinF
 • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Regner med at jeg joiner, men syntes personlig det hadde holdt med en ekstra offence-posisjoner. Da blir det litt mer viktig og velge riktig spillere til hver runde.

Dette kan vi absolutt vurdere, men det får vi ta i fellesskap her når der nærmer seg.

 

Hvordan har du tenkt til å velge draft rekkefølgen?

Skal velge random draftrekkefølge som velges 30 min før draften.

Lenke til kommentar

Jeg sliter litt med registrering hvis jeg trykker på my fantasy er det ikke noe join league option der. Og hvis jeg prøver og joine via server listen kommer det ingen server opp når jeg søker på "dis". hadde vært fint om du kan invite meg i steden heter fozizzles på nfl.com

Lenke til kommentar
 • 3 uker senere...
 • 3 uker senere...

Føler jeg må få det ut: Noen her som ser på The League? Åh, det er så gøy det. Se på The League før dere begynner denne sesongen, så blir dere garantert gira på å spille fantasy football (Jeg vet jeg ble det, og jeg kan ingenting om NFL).

 

On-topic: Jeg lar dette gå litt, og det er jo alltid gøyere å ha en fullere liga enn tommere en, for da er det mer press på hvilke spillere man skal velge. Får dere ikke fyllt opp, så joiner jeg, så får jeg lært meg litt mer NFL. Er egentlig semiinteressert, men å sette seg inn i en helt ny idrett tar en del tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
 • Opprett ny...