Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Da må folk i så fall bli forklart hva de skal bruke og verken få stille krav eller velge selv.

 

Du får drømme videre om at du tror at det kommer teknologi i bunnsjiktet som er så kraftig at det gjør alt annet overføldig. Hva med planlagt foreldelse?

 

Hver gang det kommer et nytt grafikkort er det samme skuffende opplevelse. "Ikke helt i mål nei, jaja, kanskje om 2-5 år." I 1996 kostet det  2k for et Voodoo Graphics som ikke helt levde opp til forventningene og nå koster det 14k600 for et RTX 2080 Ti som ikke helt lever opp til forventningene.

 

Nintendo Switch feiler hardt ved å tvinger folk til å bruke en mobilprosessor til stasjonær spilling. Enkelte foretrekker å ha framerate som er høyere enn skostørrelsen. Skal man spille på farten så får det bli med kompromiss, men ikke tving på kompromiss på folk som skal spille stasjonært.

 

Selv jeg bruker en notebook som drar 80W når jeg er på farten, men det utgår å bruke den stasjonært.

 

Når det gjelder Nintendo så liker jeg heldigvis ikke noe som er kommet av spill eller maskinvare etter NES og SNES og har derfor ingen bekymringer om hva som er populært nå eller hva som skal komme om 100 år.

 

Når det gjelder PC kommer det aldri til å komme en kraftig nok prosessor eller grafikkort.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jo faktisk, det hjelper litt :D

 

Jeg kjøpte 2 PS Classics, og betalte teknisk sett bare 30kr pr stk... :p

 

Kjøpte en julegave på Elkjøp til 3000 jeg ikke fikk levert i tide i tillegg til at jeg hadde fått forlenget den åpent kjøp garantien med en mnd ekstra siden den lå her uåpnet. Plutselig dukket DNB MasterCard dealen opp og jeg stakk bare på Elkjøp å returnerte gaven for full refund, tok så å bestile nøyaktig samme vare på Power til samme pris pluss disse PS Classicene for totalsum på 3060kr etter rabatten var trekt fra :p

Lenke til kommentar

Den var ikke spesielt imponerende, nei. Det er noen gode spill på den, men det er mye som kunne vært bedre. Både emulatoren og interfacet er ganske kjipt. Jeg har lagt den på hylla for å ta den frem når jeg skal ha spillkveld med venner - til det egner den seg godt. Skal jeg bare spille PS1-spill alene kjører jeg ePSXe.

Lenke til kommentar

Jeg hadde aldri kjøpt den kun for originalspillene, det er i alle fall sikkert. Laster ned rundt 1300 roms her nå med en totalsum på 317GB, så jeg vil tro det ligger ett eller annet av interesse i den katalogen der - får bare håpe at de fleste ikke krever analogstikke :p

 

Men ja jeg er enig. PS Classic er noe lite gjennomført og opprinnelig kriminelt overpriset cashgrab-søppel laget med null omtanke verken for gamle eller nye fans. Det er jo tross alt et Sony PlayStation-produkt så det var jo akkurat som forventet  :thumbup:

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Jepp, men til sosial spilling egner det seg veldig dårlig å bruke en halvtime på grafikkinnstillinger mellom hvert spill.

 

ePSXe er en flott emulator, men det er ikke til å stikke under en stol at å emulere PS1-spill godt innebærer litt prøving og feiling. Jeg pleier som regel alltid å beregne rundt en halvtime til å finne de beste innstillingene og jeg unngår i størst mulig grad å bytte mellom spill før jeg er ferdig med et. Ikke at spillene ikke kjører uansett, men ofte er det små grafiske feil som irriterer meg og som jeg må få rettet før jeg klarer å lene meg tilbake og nyte spillet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Digger SNES Classic. Hacket den såklart så jeg fikk lagt inn spillene som manglet. Mange timer med morro med den.

Den er forholdsvis bra, men spillene kjører ikke i riktig hastighet. Til speedrunning og streaming er det beste å kjøpe seg en "refurbished" SNES fra over fjorden.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Kan melde om at det å fjerne 100mah sperren på USB-portene på PS1 classic var en suksess, og dermed kan man plutselig få en langt større bredde på hvilke USB-stikker som funker :D Bruker en Toshiba 64GB nå for å teste, den funket ikke før modden. Men overføring til den er treg som fy..frykter å gå opp noen klasser og prøve 128GB også.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Spillene kjører 60 Hz, men hastigheten er ikke riktig.

Men så driver vel ikke de fleste med hverken speedrunning eller streaming. Jeg hadde det helt fint på 80 og 90-tallet med 50Hz spill i alle formater.

De fleste kaster bort tiden. De smarte tjener penger på å spille. Problemet var ikke 50 Hz i seg selv, men måten spillene var konvertert på. Mini-konsollene har NTSC-ROMs, men hastigheten er fortsatt feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...