Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Var så genial reaksjon fra Arya når de kom til porten. Rett og slett genial :p

Lurer på om de vil bli ønsket velkommen, eller jaget vekk siden det ikke er noen familie av henne der lengre, unntatt Robin da.

Hadde ikke forundret meg, nok en gang så er Arya så nær noen i familien.

Wat?

Sansa er jo der.

Vaktene vet kanskje ikke det enda. Så det er jo mulig at de blir sendt bort for det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg vil tru at Arya og the Hound vil reise vidare. For alt som dei (og vaktene) veit så er det ikkje lenger nokon slektninger som er villige til å betale løsepenger for Arya. Så med unntak av at dei stikker innom porten for å kjøpe forsyninger og liknande så vil dei nok reise vidare med ein gong.

 

Sansa vil nok ikkje vite noke om at Arya står utanfor med mindre ho enten overhøyrer vaktene fortelle om den upassande reaksjonen til niesa(?) til Lysa når ho fekk dødsbudskapet. Eller dersom Sansa tilfeldigvis er utanfor slottet og ser Arya.

 

Men mest sannsynleg så vil Arya reise vidare, og Sansa vil i beste fall få vite at Arya var der (og i live) fleire dagar seinare. Men sidan (nesten) ingen veit kven Sansa eigentleg er så skal det litt til at ho blir informert av vaktene.

Lenke til kommentar

Sansa Stark er nok fortsatt en velholdt hemmelighet, som kun Petyr, Robin og Lord and lady Royce + den andre herren og selvsagt vakten som var tilstede under forhøret av Petyr og Sansa "Alayna" Stark.

 

At Arya Stark + The Hound plutselig dukker opp ved porten og identifiserer seg som slektning av avdøde Lady Arryn vil neppe gå urapportert forbi Littlefinger.

Lenke til kommentar

Uten tvil det dødsfallet som har gått mest inn på meg. Jeg fikk en utrolig godfølelse av Oberyn etter at han stilte seg som frivillig da han snakket med Tyrion. Nå skulle han fikse biffen. En helt latterlig måte for Oberyn å tape på. Blir sint og irritert.

Akkurat dette.

 

Pissed rett og slett. Sur på idioten. Istedet for å bare gjøre kort prosess.

Arya gjorde meg derimot veldig glad.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjedelig og skuffende, serien tok en lei sving for min del.

At det i tillegg var så kjedelig forutsigbart gjorde det hele bare verre.

 

De gode viser nok en gang sentimalitet og hva får de til gjengjeld? Nettopp, en knust skalle og en dverg mest sannsynlig uten hode, hva mer kan enn forvente i dette universet?

 

Syns sesongen i seg selv har vært skuffende, snart sitter vi å ser på et par prikklike eldre herremenn med kort hår og skjegg som sitter i slottet sitt og furter for at de ikke er konge.

ta deg sammen...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...