Gå til innhold

Skyrim-tråden: hvor dragefødte møtes for å prate om løst og fast


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei det må jeg ærlig innrømme at jeg aldri har. Ikke er det farlig å ha på for høy grafikk heller, komponentene er designet for å tåle maks påkjenning over en mye lenger periode enn det du spiller. Ikke vær redd for å prøve deg frem med forskjellig grafikk. Start på medium og beveg deg nedover til du treffer 40-60 stabilt. Da er du i mål.

Lenke til kommentar

Hem er den beste eller kuleste followeren til og ha med seg i Skyrim? Jeg har til nå hatt med meg Faendal, men føler det kan være på tide og bytte han ut da han er maks lvl 30 og jeg er nå lvl 35.

 

Spiller selv som Two hand warrior så har brukt Faendal som bue support og ellers som en ekstra bagg og lagre ting i xD

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har nylig fått dilla på Skyrim atter en gang, og lagde meg en ny Nord. Et herlig gjensyn, og alt er fryd og gammen, men opplever noe litt underlig og frustrerende: Folk snakker til meg som om jeg løper rundt med flammene fremme, noe jeg ikke gjør. For det første driver jeg ikke med noe form for magi på denne characteren, og for det andre har jeg våpnet mitt på ryggen (hva den digre øksa henger i er dog ikke så godt å si). Det høres kanskje ut som en bagatell, men synes det er irriterende at så mange folk viser frykt for at jeg skal brenne ned ting og sånt. Noen som har vært borti det her?

Lenke til kommentar

Det kan også skje om du holder fakler, eller har fire enchants på våpenet ditt.

Du kan forsøke å bruke en mod (hvis du spiller på PC) som heter No NPC Greetings. Denne modden har flere alternativer som kan lastes ned, og den jeg tenker på heter "Reduced Distance NPC Greetings". Med denne modden må du selv gå nærme og oppsøke NPC'er i spillet for at pratingen deres skal "trigge". Problemet ditt vil ikke bli borte, men det vil bli godt skjult.

-Deluze

Lenke til kommentar

Er fullt klar over det dere begge nevner, men jeg har ikke rørt destruction og har enda ikke brukt våpen med fire enchants. Merkelig nok ser det ut til å ha stoppet nå, og om jeg ikke tar feil skjedde det da jeg sånn cirka da jeg hadde byttet ut Axe of Whiterun. Sannsynligvis en tilfeldighet, da den ikke har noe med flammer å gjøre.

Lenke til kommentar

Damn, når denne tråden poppet opp under Mine Innlegg igjen fikk jeg lyst til å spille Skyrim igjen.

 

Har Dawnstar, men har fortsatt ikke prøvd det. Sukk...

 

Skal jeg fortsette med Skyrim tror jeg at jeg har lyst til å installere den modden som gjør det tropisk. Jeg regner med at jeg ikke trenger å starte et nytt spill for å få den til å virke?

Lenke til kommentar

Gadd endelig å prøve meg på Oblivion Walker-achievmenten igjen, etter at den glitcha for meg forrige gang. Husker jeg satt og nerda omtrent en hel dag med alle questene, og forventet achievementen, men fikk den ikke. Mange av questene er veldig kule, så på en måte var det ingen krise, men i disse spillene SKAL jeg ha alle chieves, så jeg ble ganske pissed. Nå gikk det uansett bedre.

Merker forøvrig jeg er ganske lei main questet, og tør påstå jeg har runda det for siste gang.

Ellers er det kos som alltid å løpe rundt og oppdage nye steder, folk og dyr.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Begynte på Skyrim igjen, etter tja... 1 1/2 år. Liker det faktisk mye bedre denne gangen, why, jo fordi jeg rett og slett ikke har gjordt shit på mainquesten :) ca. 40 mods har jo definitivt piffet opp opplevelsen også :)

Ble en 51 Warrior forrige gang, men denne gangen er det en langfingret pusekatt med bue som loffer rundt, faktisk blitt lvl 31 alt :)

 

Noen som spiller om dagen? Noen Nye mods og anbefale?

Endret av Xandathrii
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...