Gå til innhold

Hva er det dårligste spillet DU har likt godt?


Anbefalte innlegg

Dynasty Warriors-serien. Personlig, vil jeg ikke si at spillene er dårlige, men jeg vet at det er mange som mener de er det.

Jeg rett og slett elsker den serien!

 

Jeg skulle til å skrive det samme. Nå er ikke DW akkurat blitt slaktet men serien får jevnt over middelmådige karakterer, hovedsakelig fordi den omtrent ikke har forandret seg siden DW2, men det er jeg bare glad for. Elsker gameplayet, designet og ikke minst musikken, som jeg hører på også når jeg ikke spiller. DW fikk meg også interessert i den perioden av kinesisk historie spillene finner sted i og jeg har lest boken Romance of the Three Kingdoms som DW er basert på, som for de uinvidde best kan beskrives som Kinas svar på Snorre.

 

Samurai Warriors 2 er et av mine absolutte favorittspill til PS2 og det har et gjennomsnitt på 56 på metacritic. Dynasty Warriors 6 og DW6:Empires er to av mine favorittspill til PS3/360, og de har ikke fått noe bedre score. Men så og si alle spillene har en userscore på 8-9, så det er tydelig at kritikerne og de som faktisk kjøper spillene har helt motsatt oppfatning, og det er ikke så ofte man ser det.

 

Jeg tror at i blant finner man spill som det virker som ble skreddersydd for dine egne preferanser, og det er hva Koeis spill er for meg, men jeg har ikke noe problem med å se at disse spillene ikke er for alle.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Far Cry 2 fikk rimelig akseptable anmeldelser, så vidt jeg husker, men brukernes erfaringer overalt ellers ser ut til å være gjennomgående negative. Selv hadde jeg det strålende moro med FC2, men da på PC - konsollversjonen har sikkert noen ekstra svakheter. Dark Messiah er faktisk et av favorittspillene mine, selv om anmeldere og andre ofte plasserer det i 6-7/10-sjiktet. Kane & Lynch 2 har jeg bare såvidt prøvd, men jeg synes anmelderne stort sett var ufortjent harde med det første spillet - om man går inn med et negativt utgangspunkt er det ikke veldig vanskelig å plukke spill fullstendig fra hverandre og ignorere alt av positive momenter. Man kunne enkelt gjort det samme med en del "AAA"-titler, men det er det vel ingen som tør.

 

Ellers har jeg hatt det morsomt med bl.a. Blood Rayne-spillene, som ikke akkurat var noen kritikerfavoritt. :p

Lenke til kommentar

Jeg har ikke sett en eneste virkelig god anmeldelse av Battlefield 2142. Samtlige journalister som har "testet" spillet kom til konklusjonen at det var bare en BF2 i en annen setting. Med andre ord har de misforstått noe kraftig.

Den samme trenden ser man hos mange BF-fans som mener BF2142 er direkte dårlig.

 

For meg er det helt klart det beste Battlefield i serien, fortsatt i dag. Og jeg har spilt alle. Kanskje det beste FPS online etter min mening...

Jeg synes derfor at spillet fortjente mye mer ære enn det har fått og det er så utrolig mange grunner for det. Den største bør være at det er den eneste BF som virkelig er perfekt balansert.

 

EDIT:

Zealuu, slenger med på den. Far Cry 2 (i single player) er fantastisk.

Endret av Khogn
Lenke til kommentar

Jeg vil ikke kalle spillet dårlig, for jeg koste meg voldsomt med det, men om man tar hensyn til at strukturen vår blåkopiert fra half life, en del halvhjertede implementasjoner av gode ideer, og vanvittig mange som virkelig syntes å mislike spillet kan jeg kanskje trekke fram Red Faction?

Jeg storkoste meg med spillet, elsket en del av våpnene, og våget meg endog ut i multiplayerhelvette. Tror til og med jeg greide å engasjere meg litt i historien.

 

 

 

Command & Conquer: Renegade må være det dårligste spillet jeg har brukt mye tid på, tror jeg. Multiplayerdelen, som skulle være hovedmoroa var ubalansert, buggete og simpel. Singleplayerdelen var dårlig pacet, superlinjær, og klisjefylt. Grafikken var totalt utdatert, men krevde like fullt en monstermaskin.

... Men jeg fikk lov å kjøre mammut-tanks i førstepersonsperspektiv. Kom igjen. Tanks med 2, jeg gjentar _2_ fuck off digre kanoner. Og raketter. Swee-hee-eet.

Lenke til kommentar

bla bla blah

 

gratulerer med forside mister :)

 

 

Might and Magic 6 fikk ganske forferdelige anmeldelser i sin tid såvidt jeg husker. Men det var et av de første RPGene jeg spilte, og jeg elsket det. Tør ikke å prøve det igjen i dag.

 

also:

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/conan

 

Conan, third person action brawler på ps3 og 360. Koste meg som fy når jeg spilte gjennom det.

 

Ellers er det merkelig få. Av en eller annen grunn, så tror jeg lista blir mye mye lenger for de fleste involverte hvis du hadde snudd spørsmålet på hodet: spill du virkelig ikke liker som har gode anmeldelser.

Lenke til kommentar

Ser det har blitt nemnt eit par gongar allereie, men det første som slo meg når eg såg overskrifta på framsida ("Elsker du noe kritikere har slaktet?") var Gothic 3. Eg vil ikkje seie det er det "dårlegaste spelet eg har likt godt", men det er definitivt eit spel der eg var djupt ueinig med mange av kritikarane, og ein del av spelarane òg. Gothic 3 hadde sine problem, men ein upolert juvel er fortsatt ein juvel. Under alle problema låg eit ambisiøst og storslått rollespel som kunne ha blitt heilt fantastisk om dei hadde fått tid til å ferdigstille det. I staden er det berre litt fantastisk.

 

Medan vi er i denne sjangeren, vil eg òg nemne Two Worlds. Spelet fekk endå dårlegare mottaking enn Gothic 3, noko eg isolert sett meiner var rett. Men det var absolutt ikkje eit dårleg spel. Som Gothic 3, var det upolert og hadde nokre svakheiter, men når ein kom over desse problema, var der eit interessant og underhaldande rollespel. Det irriterar meg litt no, når TW2 har komt ut, å sjå kor mange som omtalar forgjengaren som katastrofalt dårleg. Mi meining er at det var ein god start for Reality Pump, og det er derfor ikkje overraskande når det no med TW2 ser ut til at dei realiserar meir av potensialet eg såg i det første spelet.

 

Kay

Lenke til kommentar

Jøss, jeg trodde anmelderne likte Two Worlds. Jeg likte det iallefall, selv om jeg gråt litt hver gang noen av karakterene (særlig hovedpersonen eller søsteren hans) snakket. For øvrig helt enig med Khogn om Battlefield 2142, beste i Battlefield-serien så langt. En skam at jeg aldri fikk det til å kjøre skikkelig under Vista.

 

Jeg synes også å huske at jeg var skikkelig hypet før C&C: Renegade, og nektet å innse at det var nokså svakt da det etter hvert kom ut. :p Stilig at forumtråden er på forsiden, forresten.

 

Med frykt for kneskålene mine kan jeg jo også nevne Fallout: Tactics. Jeg synes ikke det var så hakkende gale, og hadde moro med det ganske lenge, selv om det helt klart ikke nådde Fallout 1 og 2 til knærne.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar
Might and Magic 6 fikk ganske forferdelige anmeldelser i sin tid såvidt jeg husker. Men det var et av de første RPGene jeg spilte, og jeg elsket det. Tør ikke å prøve det igjen i dag.

 

Ikke vær redd for det. Jeg spilte sekseren sist for bare et par år siden. Det er fremdeles det beste av Might and Magic etter min mening, med syveren på en knepen andreplass og åtteren deretter. M&M5 og bakover ble altfor arkaisk for meg.

 

Forstår ikke at kritikerne slaktet M&M6, et av de beste PC-rollespillene noensinne spør du meg. M&M6-8 har en fin balanse mellom historiefortelling og fri utforskning, der du både har en helt grei historie og en stor verden å utforske som ikke er altfor stor som i Elder Scrolls, i M&M er det faktisk mulig å gjøre seg ferdig med alt i løpet av noen uker. Spillene forsøker heller ikke å presse den grafiske teknologien så langt som mulig og selv da de kom ut så fløt spillene silkeglatt på en gjennomsnittlig PC, jeg synes det er veldig deilig når utviklerne går for den løsningen i stedet for å lage pene spill som lagger og loader om hverandre selv om du møter system req (du ser det jo til og med på konsoller i dag).

Lenke til kommentar

Et spill som virkelig stikker seg ut hos meg, er Star Wars Rebellion.

 

Samme her. Dette hadde jeg massive kamper i. Når man først overlevde de mildt sagt grusomme menyene så var det en våt drøm for alle Star Wars elskere.

 

Star Wars: Shadows of the Empire til Nintendo 64. Jeg hadde liten erfaring med first person shooters på den tiden, så for meg var dette gull. Fly rundt i Snowspeeders og The Outrider var helt konge. Jeg synes ikke fps banene var så elendige på den tiden. Veldig varierte. Likte at man kunne fly rundt med jetpack og at man slåss imot bosser som en AT-ST og Boba Fett sin Slave-1. Musikken var også super, og man fikk egentlig et litt annet innblikk i Star Wars verdenen enn i andre spill.

 

South Park var jo også gøy da! Et skikkelig ræva fps til PC og Nintendo 64 basert på serien South Park. Alltid gøy å pisse på snøballer og hive de på kalkuner! Slakta av alle, men hadde en viss sjarm!

 

Codename Eagle var fantastisk....merkelig, tullete og latterlig gøy hvis man ikke tar spill så seriøst. Fullt av bugs, utrolig heslig grafikk, men ærlig talt! Man kan kjøre en motorsykkel ombord på et luftskip! Hadde også tanks, jeeps, helikoptre, fly og turrets. Dette var da før Battlefield dukket opp å endret genren. Brente av noen timer på dette på lan.

Lenke til kommentar

Artig å se tråden min kom på forsiden :)

 

Chaser

Er et annet spill jeg har spilt mye, er et lite kjent FPS.

Jeg syntes det var veldig artig, men ikke så mange andre ser det ut til...

 

Med en metascore på 66.

http://www.metacritic.com/game/pc/chaser/critic-reviews

 

Er det noen der ute, med en litt eldre bærbar eller lignende, som trenger noe nytt å spille, tør jeg nesten anbefalle Chaser.

Ikke så bra grafikk, ingen multiplayer, ikke så bra historie, men morro.

Lenke til kommentar

Jøss, jeg trodde anmelderne likte Two Worlds. Jeg likte det iallefall, selv om jeg gråt litt hver gang noen av karakterene (særlig hovedpersonen eller søsteren hans) snakket.

Nokre få positive omtalar var der, men dei var i klart mindretal. På Metacritic har spelet 50/100, med 3 positive, 21 middels, og 20 dårlege omtalar.

 

Skodespelet var kanskje ikkje det heilt store, nei, men eg vart faktisk vant til det etter kvart. Hmm, skal tru om det samme er mogleg med heksa i Gothic 4-demoen.

 

Kay

Lenke til kommentar

Chaser

Er et annet spill jeg har spilt mye, er et lite kjent FPS.

Jeg syntes det var veldig artig, men ikke så mange andre ser det ut til...

 

Jeg har faktisk dette stående i hyllen, men jeg fullførte det aldri. Helt kurant FPS, men det kom kanskje ut på en tid da "helt kurant" ikke lenger var nok godt.

Lenke til kommentar

Noen ganger kommer man over spill man virkelig liker godt, men så viser det seg at når du snakker med venner og bekjente eller leser anmeldelser, at ingen andre har likt det.

 

Et spill som virkelig stikker seg ut hos meg, er Star Wars Rebellion. Strategi spill til star wars universet som kom ut i 1998.

Grafikken var kjedelig og teknisk dårlig for sin tid og tungvine menyer.

 

Men jeg og flere av mine venner likte dette spillet svært godt. Det er faktisk det spillet jeg har linket lengst i ett strekk noen sinne. Spilte en multiplayer kamp med en kamerat som varte i 17 timer. Spillet ble bare pauset et par ganger for do pauser og middag.

 

Det fikk jevnt over veldig dårlige anmeldelser. Men jeg husker engelske Pc gamer ga det 60%, men anmelderen sa det var et elsk eller hat spill. Til tross for den dårlige karakteren elsket han det. Å det gjorde jeg også :) , har det den dag i dag på min hp mini pc.

 

Her er gamespost sin anmeldelse. Får 45%

 

http://www.gamespot.com/pc/strategy/starwarsrebellion/review.html

 

Fullstendig enig!

Godt å se at det var flere som likte Star Wars Rebellion. Jeg kjøpte det samtidig med StarCraft 1 husker jeg, og jeg endte opp med å spille Rebellion langt mer enn StarCraft i starten. 3D kamp grafikken er selvsagt skrekkelig, og det var et strev uten like å få noe som helst oversikt så fort du hadde en liten flåte med skip. 2-3 skip pr. side gikk greit, men når du snakker 10 Super StarDestroyers, 40 Star Destroyer Mark II og en HAUG med TiE-Defenders...

 

SW: Rebellion er definitivt et av de spillene jeg har brukt mest timer på tror jeg. Det blir lagt bort hele tiden, men merkelig nok finner jeg meg selv i å installere det på nytt og ta en ny runde.

 

Jeg virkelig elsker SW: Rebellion :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...