Jump to content

Khogn

Medlemmer
 • Content Count

  1732
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 :)

About Khogn

 • Birthday 04/09/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hva slags spilling er det snakk om? Typisk "klantrening" med Domination, Team Deathmatch og lignende Call of Duty-gameplay eller ekte Battlefield med større kart og kjøretøy? [NFN] Best Rush Maps, Votemap, Autobalance, Fair Admins For tiden går det i rush, men er åpen for forslag. Vi spiller for å hå det gøy, men er også med på seriøs spilling. De fleste i NFN er voksne, så normal etikette er påkrevd. Er det for mye NFNs på en side vil dette bli balansert slik at det ikke blir urettferdig(50/50ish av NFNS på hver side). Får vi for mye juling må det jo kanskje justeres litt NFN-gutta har ikke hatt egen server(48 player) før, så vær tålmodig med oss noobsa. Vi hadde litt problemer med at server kræsjet, dette er meldt inn og mulig fikset(må få folk innpå for å kunne kvalitetssikre server). Ønsket med server er at folk kan besøke oss for å ha det gøy!(åpen for alle). Vi er mest aktive i helger, satser på at det blir mye BF i romjulen. Velkommen til dere alle Hilsen oss i NFN. Takk for tilbakemeldingen. Dette høres meget bra ut så jeg kan fort dukke opp Kunne du legge inn serverens URL her?
 2. Definitivt! Mange hadde ikke hørt om spillet før denne episoden og nå er reklamen allerede på sin plass helt kostnadsfritt for utvikleren.
 3. "De som ha sett traileren til Hatred skjønner antageligvis hvorfor spillet vekker oppsikt. Med en hovedperson som tilsynelatende hater alt og alle, som bruker dette hatet til å slakte fotgjengere, politi og sivile på brutale og bestialske måter, må nesten det." Må nesten hva? Den siste setningen skjønte jeg ikke.
 4. Hva slags spilling er det snakk om? Typisk "klantrening" med Domination, Team Deathmatch og lignende Call of Duty-gameplay eller ekte Battlefield med større kart og kjøretøy?
 5. Veldig trist sak. Og å rettferdiggjøre dette pga helt nye pre-order spill på et nettsted basert på salg av gode gamle spill forsterker bare inntrykket på at de skyter seg selv i foten med dette.
 6. Navnet Duke Nukem er nå mer flaut enn noe annet. Jeg hadde aldri trodd at man kunne krangle om å beskytte det i stede for å bli kvitt det. Hadde jeg vært Gearbox hadde jeg solgt lisensnavnet til en annen.
 7. Hva er "langdistanse"? Menes det "langavstand"?
 8. Fortsatt scripted avføring. Jeg får prøve demoen og vedder årslønnen på at dette er generisk dritt akkurat slik det som spys ut om dagen. Det er tross alt opprinnelig et Thief-konsollspill............. At det ikke ringer en voldsom flyalarm hos de aller fleste over 18 fatter jeg ikke.
 9. Så, når fikk du muligheten til å prøve spillet? Regner selvfølgelig med du har spilt det siden du har så stor kunnskap om sluttproduktet. Eller bare uttaler du deg på alt for tynt grunnlag? Jeg har sett mange gameplay-videoer og man kan se klart og tydelig at det er et slags "snike-CoD". Boom! Headshot, ekstra XP, scripted events og hele den jævlige, ekle rutinen. Jeg har lite tro på at de har gjenbygget hele spillet siden disse videoene ble laget for bare noen få måneder siden.
 10. En av tidenes beste PC-spillserier er blitt et idiotisk konsollspill med XP, scripted events, QTE, headsh0000tz (hva faen) og hele den bedritne rutinen som produseres måned etter måned, år etter år. Jippi, la oss feire! Det er nesten litt artig at gamer.no makter å si at det er veldig likt de gamle spillene. At de sammenligner det med Dishonored (et oppskrytt makkverk av dimensjoner) burde være et kraftig hint på at de bør fyre på Thief 2 igjen før de skriver artikkelen sin.
 11. Det er nøyaktig det jeg gjør, difficulty Master III. Og igjen: gjesp. Vi trenger sårt noe nytt snart. Samme quests og fiender igjen og igjen er ikke min definisjon på spennende. Men for all del, glad for at du trives med det.
×
×
 • Create New...