Gå til innhold

Anmeldelse: Uncharted 2: Among Thieves (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Eller så har eg en ide! Og det er å legge til en funksjon som eg har sett på andres sider, nemlig en tileggsfunksjon som gjør at vi lesere kan få gi karakter på spillet! Så rekner den ut gjennomsnittet så får vi en bruker karakter og!

 

Ja, dette var en fantastisk idè! Da kunne vi hatt en karakter som ga Uncharted 2 10/10 basert på 100 anmeldelser av folk som ikke har prøvd spillet.

 

Derfor er metacritics fasit på hvor god kvalitet et spill har og ikke gamer som skinner igjennom som falske fanboy-slanger

 

Fasit? Det er kanskje en god indikasjon på at det er et spill med kvalitet, men å si at det er en fasit er jeg langt fra enig i.

 

Jeg tror ikke det finnes noen mennesker i verden som lar seg i så stor grad styre av anmeldere som spillforbrukerene. Det er faktisk litt skremmende til tider, og av og til kan det virke som fornuften går rett ut vinduet og man følger hypen (eller fanboy-genene) blindt(Dette gjelder alle, uansett hvilken konsollgud man tilber).

Lenke til kommentar
Eller så har eg en ide! Og det er å legge til en funksjon som eg har sett på andres sider, nemlig en tileggsfunksjon som gjør at vi lesere kan få gi karakter på spillet! Så rekner den ut gjennomsnittet så får vi en bruker karakter og!

 

Tenkte jo på at folk skulle få tilgang til å gi karakter den datoen spillet kom ut! Og at det var et slags ip kontrollerende system. Sånn at det bare var lov å gi 1 stemme per husstand! Hadde vert litt spennende og sitt om karakteren ble noe lunde lik den anmelderen ga. Rekner med det var sarkasme du kom med?

 

Jeg tror ikke det finnes noen mennesker i verden som lar seg i så stor grad styre av anmeldere som spillforbrukerene. Det er faktisk litt skremmende til tider, og av og til kan det virke som fornuften går rett ut vinduet og man følger hypen (eller fanboy-genene) blindt(Dette gjelder alle, uansett hvilken konsollgud man tilber).

2 spørsmål til deg! Har du spilt Uncharted 1 ? Eiger du i dag en Playstation 3?

 

Ja men kjære deg anmeldere er jo der får å gi oss en liten pekefing på hvilke spill vi skal kjøpe! Dei er jo her får å hjelpe oss å ta rektig valg, sånn vi ikke kjøper katten i sekken! Viss du bare gjekk inn i en spillbutikk å skulle kjøpe spill skulle du da bare gått etter hvilke cover som så kule ut? Hvilke bilder som hvar på coveret? Selfølgelig lar vi oss påvirke av anmeldere!

Lenke til kommentar

Helt tydelig hvordan de stemmer ned PS3 spill, burde ikke være vanskelig å se det.

Da spør jeg deg: Hvorfor skal de gjøre dette? Hva tjener de på det, som en spillnettside? Hvis de hadde bevisst stemt ned PS3-spill hadde ikke gjort annet enn å tape lesere/annonsepenger.

 

Så da, hvorfor gjør de det? Penger under bordet fra Microsoft? Pffft, få deg et liv.

 

Hvis 99 anmeldere gir spillet 10/10 og 1 anmelder gir 7/10. Har sistnevnte anmelder da tatt feil?

Du vet at det er mer enn 5,5 milliarder mennesker på jorda er religiøse. 1 milliarder er agnostikere/ateister. Tar ateistene feil?

Endret av Koffeinkanin
Lenke til kommentar

Var da voldsomt som dere griner da? Hadde spillet fått 8 av 10 hadde denne tråden fått 2 kanskje 3 sider, men fordi den får èn eneste karakter mindre så går dere amokk og kaller ting for konspirasjon og fanboyisme. ER DET MULIG?

 

Var ikke tenkt å kommentere i denne mølja her, men klarer ikke å holde meg.

 

Øystein Furevik er helt klart en av de dyktigste annmeldere som finst (for meg er han en sikker vinner). Om dere betviler dette kan dere umulig ha lest annmeldelsene han har gitt ut. Å kalle han for fanboy eller å kalle det for konspirasjon er helt LATTERLIG. Dere burde SKAMME DERE! Et tips til alle med nerdrage er å faktisk LESE hva han prøver å formidle, ikke BARE scrolle ned til karakteren og grine fullstendig. Fatter dere ikke at han hele tiden har sagt at spillet er veldig bra? Eller er dere blinde av å ha sett på metacritics?

 

En annen ting som slår meg er at INGEN her inne faktisk har spilt spillet, så INGEN har riktig grunnlag for å si dette fortjener 9 eller 10. Lær dere heller å lese, og les hva ØF prøver å fortelle dere. Slutt opp med denne latterlige nerdrage holdningen og vent heller til dere faktisk har runda det selv.

Endret av sirkrelian
Lenke til kommentar

Nå er jeg faktisk mer imponert av N4G.com enn av Gamer.no. Her har det ikke vært stort annet enn nerdrage, mens inne på N4G, som vanligvis er fanboyenes hovedstad og Mekka, var dette et av de aller føste svarene til nyheten:

 

It's possible this person has legitimate issues with the game - everyone has different opinions and yes, while the game is getting AAA reviews from everywhere else, and 99% of people may love it, there will always be that 1% who don't - and they are just as welcome to their opinion as anyone else. Some people hate the original Uncharted for various reasons, and that's their right.

 

En gjeng som oppfører seg som noen goddamn aper klarte faktisk å oppføre seg bedre enn mange her inne.

Lenke til kommentar

498398.jpeg

 

Successful troll is successful..?

 


Kanskje Gamer burde slutte med karakterer, for det virker som om folk ser seg helt blinde på det.

Tør vedde på at om anmeldelsen hadde bestått av en setning; "DETTE ER VERDENS BESTE SPILL" med karakteren 7/10 så hadde folk gått like bananas.

 

Samme om det hadde vært motsatt: en utelukkende negativ anmeldelse med 10/10 på slutten, så hadde det vært 50 kommentarer med "bra anmeldelse, definitivt kjøp" og 2 med "hvorfor er anmeldelsen så negativ mens karakteren er så bra?".

 

Må si meg enig med en annen her, om karakteren hadde vært 8 fremfor 7 så hadde det vært to eller tre sider med kommentarer -ikke 14 og stigende.

 

Og jeg må si jeg liker de som sier at de har "mistet troen" og "gamer er død for meg". Hahaha, oh wow! B)

Lenke til kommentar

Noen ganger, og spesielt når jeg leser kommentarer av samme nedrige klasse som folk presterer å lire av seg her, får jeg lyst å spy i frokosten. Jeg vurderer sterkt å selge PS3en min og kjøpe en 360 istedet, bare fordi jeg vil distansere meg fra dere Sony-kultister som tror Sony må forsvares HELE tiden. Er en skam at folk ligger dødssjuke og venter på organtransplantasjon mens dere får sprade fritt rundt.

Lenke til kommentar

Å gud..

 

Er en smule sjokkert over alle som går mann ut av huse for å klage på anmeldelsen.. enda verre synes jeg det blir når argumentene går på "fanboy grunner", og at Gamer ønsker å skape blest ved å "gå mot strømmen" ..

 

Kan ikke at det var noe spesielt galt med denne anmeldelsen.. om det ikke var "verdens beste", så var det nå i hvert fall ikke en dårlig anmeldelse..

 

Synes anmeldelsen skinner litt av at anmelder ble skuffet over UC2, i forhold til 1'ern, -og det må vel være lov? Det ble jo sagt at UC1 var/er noe av det beste innen PS3-spill, i følge anmelders egen smak.. og at han da prøver å forklare hvorfor 2'ern "feilet" i å følge opp i fotsporene, spesielt med all hypen rundt.. men, tross dette, er spillet meget bra, og fikk derfor en karakter 7!

 

At folk ikke er enig er en sak.. noen har prøvd det.. men, seriøst, hvordan svarte kan SÅ MANGE kritisere anmeldelsen med slike totalt tåpelige argumenter når de ikke en gang har prøvd det fullstendige spillet? (Som sagt, noen har, men ikke på langt nær så mange som klager)..

 

Mange nevnte folk her klager på gamer.no og anmeldelsen og anmelderen.. selv klager jeg litt på brukerne her inne, for dette synes jeg var skikkelig lavmål!

 

(Og for å ha det sagt: det er flere her som har argumentert bedre for hva som var feil / manglende med anmeldelsen, og de er selvfølgelig helt i sin rett, med respekt, å gjøre så..)

 

Kan ikke helt skjønne at gamer.no -folk kan være noe særlig preget av "fanboyisme", heller.. dette er folk som halvveis lever av å spille spill og anmelde dem.. slikt jeg ser det, så er dette personer som elsker spillet, og ikke konsollen!?

 

 

Selv likte jeg anmeldelsen.. synes det var synd at det var en del ting som ble "trukket ned", men det fikk meg i det minste ned på jorden litt, og kanskje jeg heller blir mer positivt overrasket når jeg selv spiller, og har lavere forventninger, som kanskje stemmer bedre enn hva jeg hadde før jeg leste anmeldelsen..

 

Anmeldelsen er ETT synspunkt.. jeg får et annet når jeg kjøper spillet og får prøvd det selv!

Lenke til kommentar

Herrejesus for noen reaksjoner

 

Personlig så ser jeg lite galt i anmeldelsen, sikkert mest fordi tingene som nevnes i artikkelen er ting jeg var bekymret for.

 

Jeg er en av de som syntes det ble for mye skyting og for lite oppgaver i det første spillet. Det åpnet bra, men mot slutten bestod det hovedsaklig av å gå inn i spawn points for å drepe nye fiender.

 

Forøvrig har jeg forhåndsbestilt Uncharted 2, og jeg gleder meg til å spille det.

Endret av ThomasM
Lenke til kommentar

Ja, men jeg tar den. Ble nok litt ivrig, så beklager det. Tror nok alikevel at spillopplevelsen blir god, det er mange andre element som er langt viktigere enn

det overnaturlige aspektet. :-)

 

Ja, siden du ikke akkurat kan påberope deg å være en ressurs, er det jo godt at det blir litt flere av de. ;-)

 

Vil begynne med å beklage for en utrolig umoden oppførsel fra min side. Rett og slett tullete avslutning jeg kom med på forrige post, og på ingen måter en hyggelig velkomst til en som nettopp har kommet til forumet (velkommen forresten.

 

Etter dette, vil jeg si at det er ikke tvil om at en lett kan stile spørsmålstegn ved gamer.no's anmeldelse når man ser anmeldelser hos mange andre norske spillsider, men jeg tror at gamer.no har en god anmelder som har fylt ut sidene med sin egen sanne mening. Jeg kan bare si at jeg gleder meg til å ta fatt på spillet selv, og jeg regner med at jeg har en annen mening enn mange anmeldere og kritikere.

 

Ikke tenk på det. Sånn er det jo i kampens hete. Takk for det forresten. Ser frem til flere friske diskusjoner på forumet. Akkurat nå synes jeg diskusjonen går i ring. Så nå skal i alle fall jeg trekke meg rolig tilbake.

 

Kanskje vi sees på multiplayeren, da kan jo kampen tas "fysisk" :D

Lenke til kommentar

Noen ganger, og spesielt når jeg leser kommentarer av samme nedrige klasse som folk presterer å lire av seg her, får jeg lyst å spy i frokosten. Jeg vurderer sterkt å selge PS3en min og kjøpe en 360 istedet, bare fordi jeg vil distansere meg fra dere Sony-kultister som tror Sony må forsvares HELE tiden. Er en skam at folk ligger dødssjuke og venter på organtransplantasjon mens dere får sprade fritt rundt.

 

Ja, for du hadde jo noen særdeles sakelig sammenligner, og selge konsollen sin fordi det noen ivrige fan.

 

Du skjønner at det bare går ut over deg selv?? Du går glipp av noen fantastiske spilleopplevelser. Det er jo pga. eksklusive titler vi har de forskjellige konsollene.

 

Spy i frokosten,er det svineinfluensen som har gjort sin entre??

 

<_<

Lenke til kommentar

Etter kvart som det blei klart for meg kva karakter eg ville lande på, fekk eg ein mistanke om at Killzone 2-episoden ville gjenta seg. At eg skreiv om fredspipe i konklusjonen var eit (naivt) forsøk på å roe ned dette før det skjedde. Eg ser det ikkje fungerte :)

 

At vi er Xbox-fanboys er uansett berre tull. Eg gav blant anna Folklore (9/10) langt over Metacritic-snittet, og det er eit PS3-eksklusivt spel.

 

Eg ser nokre har reagert på at eg har fletta inn Gears of War på eit par punkt, og meiner det er to heilt forskjellige sjangrar. Eg er ueinig, om det er eit spel skytinga i Uncharted har mykje til felles med, er det Gears of War, det er nesten identisk gjennomføring, og difor blir Gears of War eit naturleg samanlikningsgrunnlag sidan det er det spelet som kjem nærast i å beskrive korleis skytinga i Uncharted er.

 

Elles skal eg prøve å bruke mindre kursiv neste gong.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bare for å få det klart, jeg har PS3 og ikke xbox 360. Jeg syns Uncharted 1 var utrolig bra, men hater Gears of War. Vel, til artikkelen. Furevik er ærlig som alltid, det er ikke noe å jabbe over det. Hvis han mener det han mener så får det for søren i meg være opptil han selv, MEN! Når en bruker på N4G drar frem dette her:

 

Resistance 2, Gamer: 7/10, Metacritic 8.7/10

Fat Princess, Gamer: 4/10, Metacritic 7.8/10

Killzone 2, Gamer: 6/10, Metacritic 9.1/10

Uncharted 2, Gamer: 7/10, metacritic 9.7/10

Motorstorm Pacific Rift, Gamer: 7/10, Metacritic 8.2/10

Halo 3, Gamer: 9/10

Fable 2, Gamer: 9/10

Gears of War, Gamer: 10/10

Gears of War 2, Gamer: 10/10

Halo 3: ODST, Gamer 8/10

 

Jeg syns det er bemerkende, men absolutt ikke opplysende. Jeg fortsetter å lese Gamer.no uansett :)

Lenke til kommentar

Lamer.no

 

Resistance 2, Gamer: 7/10, Metacritic 8.7/10

Fat Princess, Gamer: 4/10, Metacritic 7.8/10

Killzone 2, Gamer: 6/10, Metacritic 9.1/10

Uncharted 2, Gamer: 7/10, metacritic 9.7/10

Motorstorm Pacific Rift, Gamer: 7/10, Metacritic 8.2/10

Halo 3, Gamer: 9/10

Halo ODST Gamer 8/10

Fable 2, Gamer: 9/10

Gears of War, Gamer: 10/10

Gears of War 2, Gamer: 10/10

 

En anmeldelse skal være mest mulig objektiv...ala av 10 personer hvor mange vil like dette spillet. Hva skal jeg med en subjektiv anmeldelse? Jeg vil vite om JEG kommer til å like dette spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...