Jump to content

sirkrelian

Medlemmer
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Her ønsker jeg å vite fra anmelder hva som trekker det siste poenget fra å være et 10/10 spill? Har lest igjennom anmeldelsen og leser ingenting negativt, kun positivt. Bare lurer. Mener selvfølgelig dette er et 10/10 spill, det er jo derfor jeg lurer. ;-)
 2. Synes det er helt greit at det ikke er mer enn en HD (og mer/letter tilgjengelig) utgave av et allerede perfekt spill, på grensen til klassiker, når prisen er så rimelig. Hadde det vært et fullpris spill er jeg enig med anmelder om at det er skuffende lite nye ting. Anbefales til alle som liker god strategi med RPG elementer!
 3. Off topic så det holder, men føler meg tvungen til å slenge meg på quake bølgen. Ingen FPS spill har høyere skill cap enn quake, og jeg må bare si meg enig med Stein Wilmann over; "De fleste FPS idag når ikke Quake 3 til knærne hva "skill ceiling" angår, noe som ironisk gjorde at sjangeren døde ut fordi forskjellen mellom topp og bunn var så stor at det gikk utover rekrutteringen." Godt sagt!
 4. Blizzard informerte godt om at når spillet gikk inn i en åpen beta at de ikke kom til å "wipe" progressjonen. Det er i mine øyne helt OK, når det blir gjort på den måten. Man skal være veldig forsiktig med å "wipe" for ofte. Spesielt når produktet fremstår som ferdig, selv om det fortsatt er i Beta.
 5. Storyen og karakterutviklingen på spill som kom på 90-talet, var FF6-9 det beste (og lengste) som eksisterte. Hvis du ikke spilte Final Fantasy den tiden det kom ut kan du aldri forstå magien. Det blir som å skulle forklare en 10 åring idag hvorfor Beatles er bra. Ingen/veldig få 10 åringer skjønner hvorfor 60/70 talls musikk har en viss sjel og passion vi aldri kan få igjen av moderne musikk. Å diskutere Final Fantasy idag er litt i samme bane har jeg funnet ut. Squaresoft var uten tvil noen av de beste storytellerene på 90-talet. Det blir derfor fort veldig teit å diskutere snart 20 år gamle spill på 20 år gamle spillkonsoller, med mindre man var en av de som faktisk satt til midt på natt og farmet materia-exp. Eller kanskje du som kritiserer FF (i dette tilfellet) med så stor innlevelse var en av de særingene som ikke likte å spille et spill i nærmere 100 timer? Men helt seriøst, slutt å sett 20 år gamle spill opp mot dine favorittspill i 2015. Jeg refererer ikke til noen spesielt i denne tråden, men mange her er inne på en del av poenget mitt lenger oppe.
 6. Hehehe Øystein, fantastisk svar på et fantastisk dårlig forsøk på å sette deg på plass. Syns det var en veldig bra artikkel jeg. Gler meg til denne utgaven kommer for salg. Dette har jeg ventet en stund på!
 7. Jeg har en beef med spill som Kingdom Hearts, det er et spill som skaper problemer for FF serien, hadde ikke Kingdom hearts eksistert hadde vi fått FF spill ut raskere og hvem vet kanskje et spill av kvalitet.Den tiden dette spillet kom ut var når shit hit the fan, og Square ble en moneymachine som spydde ut spill her og der.Om det er Kingdom Hearts som tok nådes støtet i bedriften er bare gjetting men noe skjedde den perioden som fucked opp spillene. At du faktisk er seriøs gjør meg bekymret. Stol på meg (og alle andre her) når jeg sier at det absolutt ikke er et FF-spill, og at det absolutt ikke har noe med at Squaresoft og Enix ble Square-Enix. Kingdom Hearts har fått strålende kritikker verden over, og har en veldig stor og solid fan-base. Tror du må litt lenger ut på jordet med det du sier i denne tråden her altså.
 8. Furevik: Vil det komme noen anmeldelse av The Last Story her på gamer.no? Venter spent på denne....
 9. Ja, blir for det meste brukt til film. Egentlig stort sett kun til film når jeg tenker meg om. Fikk høytalerene for 4500kr og forsterkeren for 2800kr ca. Eneste jeg føler jeg trenger nå er en subwoofer, som skal bli kjøpt inn ved en senere anledning Er det normalt at jeg må skru opp til volum 70 av totalt 100 for å få noe særlig med volum ? Høytalerene lager en suselyd som ikke er så rart da jeg har på nesten maksimalt volum. Er det noe innstillinger jeg kan/må/børr stille på? Noe innstillinger jeg IKKE børr tukle med når det gjelder høytaler/forsterker?
 10. Hei! Jeg har nå bestemt meg for å kjøpe Jamo høytalerpakke (link) og trenger den beste forsterkeren jeg kan få til rundt 3000kr. Har sett på 2 stk som virker grei i den prisklassen, Onkyo og Yamaha. Jeg vil veldig gjerne høre om dere flinke folk her har noen anbefalinger som jeg heller børr gå for, eller om dette oppsettet er greit. I så tilfelle ønsker jeg å vite hvilken av de to jeg har linket til som er det beste kjøpet, og helst hvorfor. Jeg er helt grønn når det kommer til både lyd og forsterkere og slikt, så jeg vil høre på folk som har peiling. Takker på forhånd for alle svar!
 11. Det hørest ut som du allerede har runda spillet, er du en anmelder eller har du bare bestemt deg på forhånd at det er et bra spill? Det er nemlig release imorgen.
 12. Er dette en trailer eller en walkthrough?
 13. Er enig i karakteren, men litt vel kritisk var du til singleplayer delen, iforhold til 9'eren du gav. Føler du ikke roste nok det som faktisk er veldig bra. Det er sjelden/aldri jeg har blitt så engasjert i et RTS spill at jeg velger å bruke all fritid på å spille campaignen ferdig, og ikke minst få achievements/portrett. Har prøvd alle RTS spilla du nevner i anmeldelsen, og min mening er iallefall at ingen av de kan måle seg med hva SC2 gidde meg. MP delen vet jo alle at den eier fullstendig, men det er også ikke for "alle", iallefall ikke før de prøver det selv.
×
×
 • Create New...