Gå til innhold

GTA: The Ballad Of Gay Tony


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis dette er sant så må jeg helt ærlig si at jeg lo som pokker. Det å kjøre skuter bak Tony i GTA IV var hysterisk, han kan fort bli en morsom karakter hvis den gode stemmeskuespillingen holder samme nivå. :)

 

Edit:

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City delivers two games on one disc - the all-new episode The Ballad of Gay Tony and the first episode, The Lost and Damned - together on disc for the first time - for Xbox 360 for $39.99 and will not require a copy of the original Grand Theft Auto IV to play.

 

Hvis det stemmer.. da er det nesten like greit å kjøpe en ny kopi av GTA! Enda en kopi av et av fjorårets beste spill til nedsatt pris med begge episodene? Ja takk!

Endret av Laland
Lenke til kommentar

Haha, fett navn. Da får jeg glede meg til denne også.

 

Laland: Sikker på at GTA er med på den disken der? Trodde de hadde fylt den ganske kraftig opp - så skjønner ikke hvordan de skal greie å få inn GTA:IV og de to episodene.

 

EDIT: Burde ikke denne ligget i GTA-forumet? Ja, jeg vet den er eksklusiv.

Endret av nypis
Lenke til kommentar

Hvordan de kan få det til vet jeg ikke, nypis. Kanskje de selger denne som en egen pakke, helt uten Niko? To forskjellige spill satt i samme verden? Jeg vet bare at TLAD tar 1.8gb og GTA IV tar 6.8gb. Det er 7.6gb, og dvd9 holder vel opptil 9.5gb husker jeg ikke helt feil..

 

Kan forsåvidt legge den i GTA-delen, men det er vel MS' brukere som blir påvirket av dette?

Lenke til kommentar

DL her.

 

Haha bra at vi får spille karakterer vi har sett, men ikke kjenner godt. Luiz ser vi tre ganger i GTA IV og to ganger i Lost And The Damned. Han er den mørkehuda mannen som var i banken under ranet Packie, Niko og co gjorde. Også er han to ganger med i forbindelse med diamantene til Ray/Mafiaen. Også to ganger i Lost And The Dammned i forbindelse med det samme.

 

Virker som om Luiz er den som dreper Bulgarin(en av de store fiendene ved siden av Dimitri for Niko), fordi vi får ikke se han dø eller noe i hovedspillet. I Lost and The Dammned er han ikke med engang. Og det siste vi ser er at han stikker av etter å ha ambushet Gay Tony når han ga diamtene til Niko for dattern hans. Så enten dreper Luiz han for på ordre fra Gay Tony, eller så dreper Dimitri han selv.

Lenke til kommentar
Jeg ser Larzen sier sin mening om dette på dagbladet. Ikke noen vits i å prøve diskutere der. Fanboyz and fanboyz only.

 

Det er ikke bare han. Hele Norge er ekstremt playstation hjernevasket.

 

Men han virker ekstra ille faktisk. Merkelig type.

Endret av MagnarP
Lenke til kommentar

Hvem er det vi snakker om? Noen som har link?

 

Håper dem fortsetter med å pøse på med oppdrag som fra TLAD, for mer varierte oppdrag og råe oppdrag har jeg ikke sett i GTA IV. Flere biler hadde heller ikke vært dumt. Byen kunne også blitt litt større, men det er småting. For meg så er det viktigste at dem får til slik at jeg har alle disse "updatene" (biler, sykler, sykkelfysikken, våpen og musikken) fra disse tilleggspakkene inn i hovedhistorien.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...