Gå til innhold

Filmprat.


Gjest Bruker-127711

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Avatar er den beste filmen jeg har sett på lange tider ^__________^

Da trenger du å se mer film. ^______^

 

Jeg ser faktisk ganske mye film ^_____^

 

For meg blir det meste av film, spill og bøker flere ganger bedre hvis det foregår i en unik og detaljert verden, og der synes jeg Avatar slo spikeren på hodet. Da blir handlingen mindre viktig, opplevelsen er der uavhengig av hva som skjer, men det skal sies at jeg likte handlingen også, faktisk. :p

 

Men hvis du mener det er en masse filmer som er bedre, opplys meg, da. :)

Lenke til kommentar

Så nettopp "Legend of Drunken Master" igjen, med engelsk dub og amerikansk klipping (bad!), men filmen er fremdeles like skøy.

I går ble jeg sittende å se "Shaolin Drunkards" (også med engelsk dub og klipping). Det var en noe sær film. Er ikke helt sikker på at det er meningen man skal oversette voldtektsvitsene direkte slik det var gjort i denne versjonen :hmm:

Artig film for det.

Lenke til kommentar

Jeg likte også Hellboy-filmene. De tar ikke seg selv alt for høytidelig og jeg elsker tegneseriefilmer. Syns også Ron Pearlman gjør en god jobb som den røde fyren fra Helvete.

 

Sett Hellboy II: The Golden Army nå, og den var mange hakk bedre enn nummer en. Mye mer action, og humoren var også mye bedre. Ser man bort ifra animasjonsfilmer var det forresten den BluRay-filmen med det DESIDERT beste bildet jeg har sett!:o

Endret av djing0
Lenke til kommentar

så crank high voltage igår, det gjorde vondt.. 3/10

 

Var det nr to i serien? Jeg likte selv nr 1, men nr 2 er noe av det verste jeg har sett. De tok alt way over the top og det ble faktisk for dumt. Virket som de tok alt fra nr 1 og tenkte de skulle være dobbelt så vulgær, dobbelt så voldelig, dobbelt så alt i nr 2. Total fail.

Edit: Det hele topper seg når de har seg på travbanen for å skape friksjon og en hest hopper over dem mens kameraet fint fanger opp hestelemmet.

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar

Så Sherlock Holmes i dag, jeg trodde den ville være hakket mer vittig. Litt skuffet over den biten, men ingen dårlig film!

Så den på torsdag.

Det var en bra film, men det var mye ting der jeg skulle likt å vist hva var.

Jeg ventet i spenning på at han skulle bruke den "silenced" revolveren, men det kom aldri :(

+ at det var noe galt med kinolyden, så lyden forsvant ganske ofte og var borte i 2-3 minutt. Det er egentlig greit, for jeg fikk fribillet til å se en annen film i 2010 :p

Endret av Exia
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...