Jump to content

svenningen

Medlemmer
 • Content Count

  1332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. virker ikke slik. Alle kampene hans har vært walkover i forskjellige retninger.
 2. utrolig god idé, learntofly! Anyhow, laster ned clutzee nå, så får vi se!
 3. Da ser jeg på MDF plater! ^^, takk for respons!
 4. Før jeg går igang skal jeg fint innrømme at jeg hverken har stukket innom butikker (håpet og finne noe på nett, alt er mye lettere sliktt) eller at jeg har noensomhelst peiling på tre/treverk i det hele tatt! MEN, jeg har planer om å lage en datapult (hjørnepult) som jeg helst vil skjære ut selv. Noe som tilsier at jeg trenger en plate på oppmot 190cm X 165cm som helt sikkert er noe uvanlige mål (som sagt, 0 peiling på tre). Hvor tykk den skal være er jeg usikker, men det må være nok til og tåle en imac, 1 stasjonær pc utenom, 2monitorer og MASSE tegnesaker! Har prøvd og google litt rundt på nett ellers, men å finne tre-leverandører med bra nettsider og info var vanskelig! Skal ta en tur nedom Sørbø så fort jeg får tid (neste uke sikkert) men billig = bra Takk for all feedback! - Svenning
 5. Har ett 450d.. Men vil oppgradere til noe med film, så selge 450 og spare til 7d? eller bare hoppe opp på 550d? errhm..
 6. det var ett teit svar syns jeg, en trenger ikke noen formgivnings-fag for å kunne tegne! Det er VELDIG enkelt, bare tegn, tegn mer, tegn HVER dag, tegn tegn og tegn.
 7. Abarr er ute av magerotasjonen for lengst er jeg redd. Den brukes kun når du blir kasta i lufta eller når du beveger deg!
 8. Det kommer ann på fokuset ditt, vil du spille pvp eller pve? Først ville jeg kansje anbefalt og gjøre dungeonfarming, til du har 4/5 t9, +wand og offhand fra de vendorene, vil du pvp så kjøper du head og gloves fra emblems, farmer bg for først chest så legs, samtidig som du vil prøve og få voa, du kan være heldig med drops! Shoulder vil du ha fra wintergrasp, 40wg marks koster disse, de er på rundt samme nivå som relentless skuldrene (ant beste pvpgearet)
 9. Mangaen er MYYYE bedre! Kino no Tabi "The story follows the travels of Kino, a young adventurer who rides a talking motorcycle named Hermes. They explore the people and cultures of different places throughout their adventures, spending only three days at each location." http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1965 For lat til å skrive selv Men den er NYDELIG =)
×
×
 • Create New...