Gå til innhold

Microsoft: "Vi skal overgå Killzone 2"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjør det ofte jeg, men wiispill har som regel mindre dypt gameplay enn xbox spill.

 

Enig, bort sett fra at eg spiller Wii spill ofte. 

Ja ofte var litt å ta i, men spiller gjevnt nok helt siden jeg fikk den. Bruker kanskje en firedel av tiden min på den som jeg gjør på xbox (bruker mye tid på xbox og). Mente bare at det faktisk er en del gode spill.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar
"Vi skal overgå Killzone 2". Famous last words?

 

At spillindustrien fortsatter ikke fatter at grafikk og ultimat realisme ikke er nøkkelen til underholdning fortsetter å frustrere meg.

Det er greit å ha noe pent å se på. ;)

 

 

Jo da, men det er som med mange pene damer - de bruker mye tid på å se forbanna pene ut, og mindre tid på å få noe innhold i skallen.

Lenke til kommentar
Enig at grafikken er veldig viktig, men da mener jeg kunstnerisk og valg av design etc.

Jeg er veldig lei av Killzone, Gears of War osv, pga. gråheten i spillene - Ja, jeg skjønner at gråheten er der for en grunn.

 

Halo, Far Cry, Crysis etc. er gode FPS-spill med fine og herlige farger.

 

Hvorfor skal krig inneholde masse farger, sommerfugler, regnbuer, jungler? For min del så skal krig være grått og dystert, ikke en fantasiplass med farger og skinnende objekter....

Synes Killzone 2 er det beste spillet jeg har sett in motion med tanke på grafikk og lydbildet, og ja jeg har spilt Crysis "på high", Gears Of War 1/2 og Halo 3 osv, men hos meg slår ingen nevnte Killzone 2 desverre...

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Jeg er enig med Toman her også. Jeg liker Halo 3 sine farger, men jeg liker f.eks Gears of War sin dysterhet bedre. Sitter for øyeblikket og spiller demoen til Brothers in Arms: Hell's Highway, og det eneste jeg kan tenke meg til som kan gjøre den bedre er nedtonete farger. Jeg synes rett og slett ikke at krigssoner og fargesprakende bilder passer så veldig bra sammen.

Lenke til kommentar

Gears of War har kanskje fine og passende farger, men er fortsatt drit kjedelig å se de samme 8 gråtonene og de 17 andre bruntonene om og om igjen.

 

Jo fler farger man har i et spill, jo bedre vil det bli fordi du ikke går lei og får følelsen av å være samme sted hele tiden.

 

Killzone 2 har jeg ingen formening om, har ikke spilt det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...