Jump to content

Bertelsen_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  698
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Nå finnes det faktisk MGS til iPhone AltF4. Hjemmesiden til spillet her.
 2. Nei, ikke i singleplayer. Multiplayer er vel bygd opp etter squad-gameplay, men da må du spille med folk du kjenner. (Lite vits å kommandere fremmende mennesker )
 3. Spennende, gleder meg til Sorcery! Ser frem til omtaler av Move-spill her.
 4. Takk for svar, det ender nok opp med at han må kjøpe seg en ny HDD, evt. kjøper en Slim.
 5. § 145a. Med bøter eller fengsel inntil 6 måneder straffes den som 1. ved hjelp av hemmelig lytteapparat avlytter telefonsamtale eller annen samtale mellom andre, eller forhandlinger i lukket møte som han ikke selv deltar i, eller 2. ved hjelp av lydbånd eller annen teknisk innretning hemmelig gjør opptak av samtale som foran nevnt eller av forhandlinger i lukket møte som han enten ikke selv deltar i, eller som han har skaffet seg adgang til ved falske foregivender eller ved å snike seg inn, eller 3. anbringer lytteapparat, lydbånd eller annen teknisk innretning i øyemed som foran nevnt. Medvirkning straffes på samme måte. Offentlig påtale finner bare sted når det kreves av almene hensyn Lovdata Derimot blir alle telefonsamtaler tatt opp av teleleverandøren din Her prater du vel om en evt. fremtid med Datalagringsdirektivet?
 6. Har en kompis som vil bytte ut sin 20GB HDD, med en egen HDD, han vet hvordan han gjør dette. Spørsmålet er om han kan bli bannet for å gjøre dette? Da blir det billigere å kjøpe en HDD fra Microsoft egentlig.
 7. Haha, det der ser jo ut som et morsomt spill! Håper det blir mer av sånne spill.
 8. I starten gledet jeg meg til Kinect, men nå ser jeg mer frem til Move. Ender vel opp med at jeg kjøper begge uansett. Må vel begynne å spille Resistance, siden nr. 3 kommer ut. Problemet er at de ser så sinnsvakt ensformige ut.
 9. Okay, tror ikke du vil angre hvis du kjøper en iPhone 4, skjermen på den er helt fantastisk. Veldig fin hvis du reiser mye kollektivt. Ble også overrasket over lyden i den, det virker som den har tatt et steg fremover siden iPhone 3gs.
 10. Jeg synes personlig at det er rimelig tamt. Det er gøy en stund, og så går du lei. Det er mye morsommere å spille med en du kjenner (og snakke via skype eller noe lignende). Har ingen venner som er interessert i slike spill, så da dropper jeg å kjøpe det.
 11. Hvis du har et bra headset er det ikke vanskelig å høre forskjell på lydkvalitet. Jeg hører f.eks stor forskjell på iPhone 4 og en ordentlig mp3-spiller. Hva slags headset har du?
 12. Hvis du går opp en lapp har du jo nesten råd til en iPhone 4. Har du ikke et abb. du er fornøyd med? Da kan du jo subsidere en iPhone med det, da blir den jo enda mer "rimelig". Ellers får du jo iPhone 3GS ganske billig nå, selv om kameraet på den er elendig. Har selv en iPhone 4, og den er ganske så smooth, kameraet er strålende. Har ikke testet musikkavspilleren enda, har ikke store forhåpninger der. Om andre mobiler, Sony Ericsson har vel ganske gode mobiler med musikkavspilling? Tenker du på funksjonalitet eller hva slags lydbilde du får ut av den?
×
×
 • Create New...