Gå til innhold

USB-problemet løst?


Anbefalte innlegg

Venter på fjærbelastet HDMI, VGA, DVI, RJ45, PS/2, seriell, parallell og strømkontakt før jeg går med på dette...

 

..og CD-rom som leser uansett om jeg putter CD'n opp-ned.

 

 

EDIT: Skjerm med display på begge sider ønskes og, i tilfelle jeg setter den feil vei på skrivebordet.

Endret av bolt
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Huff.. Livet er hardt. Tenk å måtte prøve å sette i en USBkontakt TO ganger.

Haha, tenkte litt det samme. Folk er jammen irritable. Synes folk burde prøve å fokusere på å ikke bli irritert av ting.

 

 

Enig med de over. Når man også har en stasjonær pc som står under en pult, pluss at det noen ganger er trangt om USB plassene, da er det lett å klikke!. :)

Joda, er sant at det kan være litt problematisk om den er veldig vanskelig å nå. F.eks. om PCen står inne i et skap, og skapet er ganske tungt, og ledningene er for korte til at du får dratt den ut tilstrekkelig. Denne pluggen hadde et godt design, men vil ikke si at USB pluggene i dag har noe stort problem. Er vant med det, og vet hvilken vei de skal inn. Begge sidene er ikke like vet du.
Lenke til kommentar

hmm.. jeg har en pc her hvor USB porten på den har mistet den plastplata. det gjør at alle usb plugger kan settes inn begge veier i den. men hvis du tar feil vei så kortslutter du strømpinnene (+ og - blir feil vei) og da starter pc-en på nytt bare. det skader den ikke men den starter på nytt. hehe.. har gjort det et par ganger. veldig irriterende.

Lenke til kommentar

Som nevnt tidligere, så kan man faktisk prestrere å putte usb inn i nettverkskontakt.

 

Syns jeg har lest dette før.

Haha, det har jeg også. Plugget den i og begynte å lure på hvorfor musen ikke virket. :dontgetit:

 

Har sett dette før jeg også.

 

Når vi først er i gang så syns jeg dvi, vga også bør kunne fungere uansett vei :)

Oh, that's a tough one.

 

hmm.. jeg har en pc her hvor USB porten på den har mistet den plastplata. det gjør at alle usb plugger kan settes inn begge veier i den. men hvis du tar feil vei så kortslutter du strømpinnene (+ og - blir feil vei) og da starter pc-en på nytt bare. det skader den ikke men den starter på nytt. hehe.. har gjort det et par ganger. veldig irriterende.

Det har jeg også opplevd. På min bærbare maskin. :p Men problemet med den er at pinnene skyves ned, slik at den ikke får kontakt. Blir nødt til å bytte den. Endret av StianAarskaug (S10QaN)
Lenke til kommentar

Nå finnes det da ande pc kontakter som er være å få plassert riktig vei.

mange sliter mere med å få plassere tilkoblingen riktig på mobiltelefonen.

 

For min del så er det lit kinkig å komme til flere tilkoblingene bak på den stasjonære pcen min.

Det er nemlig et tversgående bord (som holder databordet sammen) som sperer for "utsikten" til fler av tilkoblingene slik at ledningen ente må være over eller under dette bordet .

 

hvorfor har ingen funnet på å selge en vinklede tilkoblinger i lokalbutikken ?

Endret av den andre elgen
Lenke til kommentar

Har selv snudd og vendt på usb pluggen. men synest dette blir for dumt.. Vist dere med kabinett gjemt nede i et skap og må bakom for å koble inn en usb plugg sliter så er det vel like enkelet (vist ikke enklere) å kjøpe en usb kabel (forlenger) og legge den opp på pulten. Hva blir det neste? Monitor kabelen for vanskelig å koble inn?

Lenke til kommentar

Wow, de løste ett problem som egentlig ikke eksisterer, brawo.

 

Ja sitter nok titusner av folk der ute som sitter og ser på sine eksterne harddisk fordi de ikke greide å putte i en USB kontakt.

Litt utfordring må jo menneskeheten ha... Dette er egentlig en bagatell. Lurer på hvordan fremtiden utvikler seg... Da vil vel roboter gjøre alt for menneskene og folk blir komplett dumme som brød. Men etter en stund trenger robotene vedlikehold og fiksing. Siden menneskene ikke behøvde å kunne noe siden robotene gjorde alt, så er det ingen som kan noe lenger. Når det ikke er flere smarte folk på kloden, så forblir robotene i ustand. Det resulterer i at hele verden dør ut, fordi robotene er de eneste som var i stand til å gjøre noe som helst... Endret av StianAarskaug (S10QaN)
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Opp/ned er tilnæmet et ikke-problem, langt værre er det at fabrikantene setter USB portene for tett sammen. Kjempekjekt med 4 USB'er i laptopen når du i praksis bare kan benytte 2 av dem samtidig. Hrrmf!

Lenke til kommentar

Dette er rett og slett genialt. Det er sånne småting som litt kan bli ett irritasjonsmoment i løpet av en kort tid :p

 

Før visste vi at hvis det ikke var synlige feil på USB-kabelen var den i orden, med en slik komplisert ny plugg må vi ta frem måleinstrumenter for å måle om det er brudd eller kortslutninger i pluggen før vi begynner å feilsøke drivere og utstyr. Lurer på hvor mange ganger den kan plugges inn før den går i stykker?

Lenke til kommentar

jeg sier : få alle USB tilkoblingene i fronten på pcen så er problemet løst.

Så kan man også bruke en USBhub med mange tilkoblinger.

Nå vil nok noen klage på at overføringen av data går for tregt siden all trafikken da går over en kabel.

 

Jeg løser det med at de permanente tilkoblingene er bak og resten kobles til i fronten.

2 tilkoblinger i fronten er kansje ikke nokk

Endret av den andre elgen
Lenke til kommentar

Joda, men det er ikke så vanskelig å vende seg til at den ene siden skal være opp for at pluggen ska gå inn i kontakten. Folk burde heller ikke bli så irritert av dette. Da begynner jeg å lure på hvordan de takler (eller ikke takler) de litt verre situasjoner i livet.

 

Men uansett, når det blir lagt et design så er det ikke en ulempe at de tenker på sånt, men jeg synes egentlig at USB-pluggen har et helt fint design. Pluggene glir rett inn, og utstyret virker som bare det.

Lenke til kommentar

Det er et problem som oppstår når kabler blir brukt ( som ikke bare gjelder usb pluggen).

etter en stunds bruk har ledningen en tendens til vri på seg . Noe som gjør at kontakten alltid vil komme feil vei hvis man ikke tvinger den rett vei før den settes inn.

 

forresten så gjelder dette ikke bare datakabler men alle kabler med flere ledere inne i

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...