Jump to content

Psykonaut

Medlemmer
 • Content Count

  881
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1401 :)
 1. Før eller siden nå så vil roboter bli bra nok til å kunne plukke fra hverandre elektronikk ned til sine minste bestanddeler. Apple har allerede roboter som kan plukke fra hverandre en gammel telefon og resirkulere hver minste skrue. Dette er ikke menneskearbeid. Det vil rett og slett koste for mye å ha noen sittende på minstelønn mens de avlodder et kretskort med flere hundre komponenter. Pluss at det vil ta altfor lang tid i forhold til mengdene el-avfall som må prosessere.
 2. I fremtiden vil man kunne blokke konkurentenes produkter direkte via hjerneimplantatene alle kommer til å ha. Bruk av slike produkter vil da medføre sterkt ubehag, mens kjøp i egen app store gir et deilig dopaminkick. Forsøk er allerede gjort med rotter hvor de trykket ned en knapp koblet til nytelsesenteret i hjernen. De trykket til de døde. Må være mulig å få til noe liknende hos menneskelige forbrukere? Om hjernen deres er direkte koblet til kjøpsknappen så blir det enklere å få til en profitabel nevrologisk feedback-loop. Noen vil kanskje hevde dette byr på etiske problemer. Men vi får allerede økt dopaminutskillelse når vi drar kortet i butikken. Dette blir derfor kun en naturlig evolusjon av allerede eksisterende forbruksmekanismer. Man kan jo selvfølgelig velge å ikke ha hjerneimplantat. Men blir samtidig litt vanskelig å leve i steinalderen når alle går rundt med all verdens informasjon og muligheter koblet direkte inn i nervesystemet. Mange som sa de aldri kom til å ha en smartelefon, men som i dag knapt kan leve uten. Smartelefonen vil før eller siden forsvinne inn under huden, enten man liker det eller ei.
 3. "Sentralt i Zotacs design står både kjøleren «Icestorm», de tre Dual Blade EKO-viftene, Carbon Exoarmor-forsterkning, overklokkingsverktøyet FireStorm samt Spectra-lyssystemet." Lol, high tech militæraktige markedsføringsnavn rettet mot tenåringsgutter. Funker på all slags produkter. Hvorfor skal f.eks tannkrem være unisex bare fordi det er fullstendig nøytralt? "Colgate-Tactical Toothpaste™! For real MEN! Feel the RAW POWER of ArmorTooth™ technology! RAAAAWR!" Funker andre veien også. Nøyaktig samme smørja, bare i tappet i en annen tube: "Colgate-Lotus Essences™ Brings out the woman in you. Infused with SparkleWhite™ micro-pearls, for that PEARLY PERFECT smile!"
 4. Mange innen teknologifeltet bruker ulike typer psykedelia. Såkalt mikrodosing på LSD er jo en stor greie nå. Da er man jo teknisk sett kriminell, for ett sted må man få ulovlighetene fra. Mon tro hvor mange hos Google tar en ørliten mengde LSD noen dager i uka? Er selvfølgelig ikke nok til at de er påvirket. Men det gir visstnok en antidepressiv effekt og økt kreativitet. Var en fyr som drev å tok stoff og innrømte det. Han er dau nå da. Tror han het Steve Jobs eller noe sånt... ;-)
 5. JSM er som nyttårsfyrverkeri: du får det du kjøper; du kan ikke "slenge inn" det du selv ønsker. Fyrte av flertrinnsraketter rundt nyttårstider når jeg var tolv. Fikk de til å tenne pålitelig også. SVOOSJ! Også et lite sekund før et nytt SVOOSJ! lenger oppe, så noen sekunder før: PANG!. Morro, morro. Glad jeg slapp unna den perioden i livet med alle fingrene i behold.
 6. I motsetning til hos Space-X så har disse rakettene fortsatt en tendens til å eksplodere under landing. De såkalte ingeniørene på Kongsberg har ikke engang lagt inn noe form for lufbremser, fallskjermer eller retroraketter til å redusere farten før landing. Tvert imot så har de lagt til noen kilo sprengstoff ombord. Og da går det jo som det går...
 7. Har du ikke sett Ghost in the Shell (Den originale) og spilt Deus Ex? Er ikke lenge før de hacker hjernen din via implantatene alle etterhvert må ha for å henge med. Plutselig husker du ingenting av bardommen din og må betale noen skurker for å låse opp alt sammen.
 8. Det er jo en hobby. Kjøper du fiks ferdig og blankpusset løsning så sitter du igjen med omtrent null i kunnskap. Du må være et utrolig kjedelig skall av en person om alt du gjør skal lønne seg og være profesjonellt designet. Modellfly er også fullstendig uten praktisk nytte. Droner kan man kjøpe fiks ferdig med gjennomberegnet profesjonell design og finish. Så det eneste man får igjen for tusenvis av arbeidstimer og kroner er en bråkete "ghettoløsning" med en masse "jallamekk". Men alikevel så gjør folk det. Kanskje fordi de liker det og lærer en masse ved å gjøre det? Samme hva folk gjør så er det alltid en eller annen sarkastisk surpomp i kommentarfeltet som skal rakke ned på det. Det slår aldri feil.
 9. Du skal langt tilbake før du finner en bil som ikke er avhengig av elektronikk for å fungere. Om elektronikken i Teslaen din går fyken så vil det samme skje i Ford Fiestaen din fra 1994.
 10. Hadde vært kult med en innendørs polstret bane hvor man kan løpe rundt i VR som nogenlunde matcher det fysiske rundt en. Da med en maskin på ryggen, polstret drakt (Som inne i spillet ser ut som en fancy rustning/kampdrakt) og et våpen. Fremtidens geeks kommer til å bli i superform.
 11. Betalingsknapp? Ser ut som om noen vil at det skal være lett å bruke penger her. Burde vel heller være innebygget alkolås før man får lov å kjøpe noe som helst over nett, eller kommentere på sosiale medier for den saks skyld.
 12. "Hey Siri, play something by Kygo." "Sorry, no songs by Cuago found."
 13. Kommer sikkert en kasteinnretning også. "Tired of throwing your AER™? Introducing... the ARM™! This revolutionary device frees you from using your arms. Allowing them to naturally atrophy. Back us on KickStarter!"
 14. Eeeh ja? Når Google, Apple og Facebook kjenner meg bedre enn min egen familie og tilogmed meg selv, så forventer jeg at produktene de har noe med å gjøre stiller seg inn automatisk etter mine behov. A.I.en deres analyserer adferden min hele tiden og da forventer jeg at den gjør jobben sin! Jeg forventer at mobilen min er slik jeg vil ha den så fort jeg logger inn på kontoene mine, at ebay tilbyr det jeg vil ha før jeg sjøl vet jeg vil ha det, at pornosidene jeg besøker har den nye fetishen min klar i anbefalingsfeltet så fort det å se på bæsjende dverger eller hva enn er blitt kjedelig. Vi lever tross alt i 2016 nå!
×
×
 • Create New...