Jump to content

unwill

Medlemmer
 • Content Count

  3117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

About unwill

 • Birthday 02/26/1982
 1. F.eks. for barn i den alderen der de liker å høre musikk / spille, men før du vil gi dem en mobiltelefon. Man kan også bruke apper på den, så den er i praksis en ipad i mobilstørrelse.
 2. Hei, Jeg vil gjerne høre med noen om dette er en mulig sak eller ikke-sak før jeg tar kontakt med en advokat. Saken er at vi skal ha bryllup i sommer (i lofoten), og derfor leid lokalet. I dag fikk vi telefon fra stedet at det har skjedd en feil, og at stedet har blitt dobellbooket. Han beklaget så mye, men det var ingenting han kunne gjøre. Jeg ser at jeg har en ganske tynn sak i og med at avtalen var inngått muntlig, og at han nå sier ifra over et halvt år i forveien. Han var enig i at det var inngått en muntlig avtale, men han gjorde en feil. Det beste var om vi kunne få lokalet, men siden det er dobbelbooket så er vel det ikke mulig. Er det mulig å kreve kompensasjon fra de for merkostnader dette fører oss ? Eller er det ingen vits i å prøve en gang? Det var dessverre det eneste stedet vi fant som passet i mange mils omkrets.
 3. Hei, I mitt sameie er det noen som har kastet en haug med søppel ved søppelkassene (der hvor vi har skiltet med at det forbudt å hensette avfall). Dette fører til en del merkostnader siden vi da må finne noen til å rydde opp. Blant avfallet fant jeg en datamaskin, og inni er det en harddisk. Har jeg lov til å prøve å lese harddisken for å prøve å finne eieren?
 4. Etter Windows 8 flausen, vil de nok gå vekk fra denne tallgivingen. Etter at Vista floppet rebrandet de jo med 7. Og nå som 8 flopper kommer de nok til å gå over til et navn: Rare dyr, Kattenavn, og søtsaker er jo tatt, så Windows kan jo f.eks. kalle dem Windows Iceman eller no.
 5. Jeg er sikkert litt panaroid, men liker ikke tanken på å ha hodet inntil en Wifi / Bluetooth dings hver natt. I dag bruker jeg FitBit, som er en "digital skrittteller", som også har alarm funksjon. Denne har jeg rundt armen, og den vekker med vibrasjoner. I tillegg måler den "søvnkvalitet" etter hvor mye man beveger seg når man sovner. Men ulempen er at man må ha den rundt armen.
 6. Har hatt min i litt over 2 uker, og må si meg passe fornøyd. Den har krasjet / hengt seg 3 ganger i perioden (kan være en app som bugger). Den verste dag nr 2 da jeg hadde den i laderen, kom tilbake og den var fabric reset. Men det har ikke skjedd siden. Jeg har brukt den til å streame serier og lese bøker og spille spill. Dette gjorde jeg før på min Macbook Air, Kindle og iPhone. Nå bruker jeg sjeldent MBA til lettsurfing. Vanskelig å bestemme meg hva jeg foretrekker å lese i, Kindle eller Nexus 7... Og småspill som jeg før spilte på iPhone er jo bedre på 7'' enn 4''. Skjermen er veldig fin å se på, men litt i overkant sensitiv. Jeg skriver fortsatt mailer raskere på min iPhone enn Nexus... sikkert en tilvenningssak.
 7. Som mange andre forstår jeg ikke hvorfor HBO ikke får lov til å kreve binding. Hvis de krevet la oss si 1000 kr for et års tilgang, eller 10000 kr for livstidstilgang osv, så er det vel opptil dem ? Er det fordi de reklamrer med 79 kr i måneden? Forresten, Spotify kan man jo kjøpe 1 mnd, og 12 mnd. og det koster akkurat like mye. Ikke noe "merverdi". Er det "greit"?
 8. Det kan være lurt å lage et image av maskinen, og kjøre den opp med Hyper V på Win8? Da kan man jo alltid "bruke" den gamle hvis det viser seg behov for det.
 9. Veldig mye støy i videoen. Hører noe mekaniske lyder fra kameraet. Leste et sted at det skulle være trådløs lading på den, men det følger kanskje ikke med?
 10. Logitech har jo allerede Squzebox som man kan laste ned "Apps" til. Så hvis Logitech lager noe lignende, kan det bli bra. Eller kanskje Sonos. Kunne kanskje hatt litt minne eller støtte for minnekort slik at man kan drive med offline syncing, så da kan man høre på musikk offline også.
 11. Så kjedelig. :(Er jo det som er gøy, laste den ned å se hvor fort PCen legger den inn hver gang, men nå er det vel kansje slutt på det? :(Yes, im mr wierdo. Tror du kan "fikse" dette meg å gå inn på; - about:config - app.update.mode => 3 - app.update.auto => false - app.update.silent => false Da vil den ikke oppdatere automatisk, du vil bli spurt hver gang.
 12. Jeg kjøpte akkurat den gamle typen og trodde at det kom en ny og bedre en. Men istedet kommer det en som er dårligere? Syns det bør stå i artikkelen hvorfor den nye er dårligere.
 13. Litt av problemet med at man ikke lett kan flytte på routeren er jo at den også skal distrubuere kablet nettverk. Hjemme så er den koblet til en datamaskin og en telefon. Så ved å flytte den i så må man strekke 2 kabler "tilbake" eller flytte telefonen og PCen også, og det er ikke alltid hensiktmessig.
 14. Alle har ikke behov for å sjekke selvangivelsen samtidig, tror ikke alle ønsker det heller. Av alle som logget inn første dag, hvor mange av de leverte samme dag, hvor mange av de leste "grundig" gjennom selvangivelsen ? Ved å kartlegge dette kan man spare mye datatrafikk. Istedenfor å få opp siden der man kan levere selvangivelsen, lese gjennom alle postene osv, ha en avhukingsboks når man logger inn, der default for den dagen er "Jeg lurer på hvor mye jeg får igjen / skylder skatten i år". Så får man bare et tall tilbake. F.eks. +11000 Tipper at over 90% egentlig bare vil se det tallet. Eller hva med at det tallet automatisk blir sent over SMS til folk som har registrert seg, da har de kanskje ikke behov for å logge inn den dagen i det hele tatt. Eller et valg som heter "jeg vil hente ned selvangivelsen min som PDF" , og da får man lastet den inn uten at severen trenger å generere opp siden. Det går an å tenke litt brukerorientert, og dermed gi en mye bedre bruksopplevelse til alle.
×
×
 • Create New...