Gå til innhold

Nå starter vi


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med lanseringen av den nye prisguiden var det mye rot og tull ja :(

Syns fremdeles denne er dårlig og uoversiktelig, og den gir ikke like mange treff som før om du bruker frisøk :(

Har nesten blitt Kelkoo bruker nå ;)

Jepp, håper dere fikser prisguiden. Versjon 2 har vært en hengemyr siden den ble lansert, bruker stadig oftere prisjakt.no til presise søk.

Lenke til kommentar

Med lanseringen av den nye prisguiden var det mye rot og tull ja :(

 

Syns fremdeles denne er dårlig og uoversiktelig, og den gir ikke like mange treff som før om du bruker frisøk :(

 

Har nesten blitt Kelkoo bruker nå ;)

Den nye prisguiden er ubrukelig rett og slett, søkemotoren er noe av det dårligste jeg har vært borti og langt dårligere enn den gamle varianten. Rart de ennå ikke har fikset det. Har brukt prisguiden i alle år men nå blir det bare sjeldnere og sjeldnere jeg orker pine meg inn på den trege siden der.

 

Men nå har man jo heldigvis prisjakt.no som har et fantastisk bra søk og i tillegg viser treff fra alle nettbutikker, ikke bare de som betaler for å være tilstedet slik som kelkoo, prisguiden osv. Meget bra iPhone app har de og.

 

 

For Prisguidens del er dette kun positive nyheter. Det er et ekstra pluss at bruker med registreringsnr. 1 på forumet vårt er tilbake med sin kompetanse. :)

 

Pøh, han brukeren der har jo 0 i rykte. Han kan da ikke være særlig til kar! :tease:

Lenke til kommentar

For Prisguidens del er dette kun positive nyheter. Det er et ekstra pluss at bruker med registreringsnr. 1 på forumet vårt er tilbake med sin kompetanse. :)

Hvordan har det seg at personen med registreringsnummer 1 ble medlem 2. juni 2001 mens jeg som ble medlem 9. mai 2001 er bruker 1944? :mrgreen:

 

Det har nok noe med at Diskusjon.no kjørte på forumplattformen phpBB tidligere, og derfor registrerte noen brukere seg tidligere for å teste. Derfor kan noen av datoene til de første brukerne våre ikke stemme helt overens ift. brukerID

 

 

Mvh,

Mads

Lenke til kommentar

Lurer på hva de kommer til å gjøre med alle duplikatsidene (mobilen vs amobil, gamer vs spillverket, prisguide vs prissøk...) Jeg synes det virker mest naturlig å slå dem sammen parvis. Eventuelt kan én av sidene (f.eks. amobil) fokusere på egenprodusert redaksjonelt innhold som tester etc, mens mobilen.no fungerer som en "what's hot i mobilverden"-side med reproduksjon og linker til andre internasjonale sider..?

Lenke til kommentar
Tek og Teknofil skal fylle hver sin rolle. Tek er en ren linksamling til alle saker i nettverket. Teknofil blir en egen redaksjonell side, som håndplukker det mest interessante stoffet vårt og lager kortversjoner av det.

Teknofil blir altså en konkurrent til iTAvisen. laugh.gif

 

Ønsker for all del at dere ikke endrer på utseendet til Hardware, Akam, Amobil, Audiovisuelt eller Spillverket. Dette med tanke på at andre nettsteder under denne paraplyen, f. eks. Digit, Insidetelecom og Innlegg har ganske uoversiktlige og gammeldagse designtrekk. Gamer, Mobilen og Teknofil er noe bedre, men jeg foretrekker helt klart det felles temaet Tek-nettverket har hatt til nå!smile.gif

Endret av Agentspoon
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Må si jeg sliter litt med å se poenget med feks. to nettsider som skal omhandle mobil. Like sider som omhandler det samme stoffet må da slåes sammen?

Helt enig. To sider om samme saker og spesielt Tek.no/Teknofil.no greiene virker ufattelig tullete.

 

Slå de sammen først som sist og spar oss for rotet. Og jo: Det blir rot.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Første del dere burde ha gjort har vært å kjøpe domenet "Programvare.no" og deretter slenge Arsæll som hovedmann dit for posting av sine program nyheter.

Deretter gi oss litt kontroll over hvilke nyhetsartikler som vises på toppen av forumet, slik at vi kan abonnere på de sidene vi vil lese.

Dette kan være at noen vil kun ha akam, amobil men ikke høre noe fra hardware.no eller motsatt, ett greit filter for hver bruker er noe jeg savner og har ikke funnet riktig enda.

Lenke til kommentar

Se å få stengt alle de andre sidene, så kan vi forholde oss til det som står i artikkelen: - Tek.no vil linke til alle saker fra både Hardware-nettverket, Teknofil, Mobilen og Gamer.no - Teknofil vil bli en egen frontportal som samler leservennlige oppsummeringer av stoffet fra alle de 16 nettstedene i nettverket – data, foto, mobil og spill

Lenke til kommentar
(...) produsere mer og bedre innhold.

 

Det skal du som leser få merke.

Lover veldig bra, har høye forhåpninger og håper dere holder dette løftet. Lykke til! :D

 

 

Tek.no vil linke til alle saker fra både Hardware-nettverket, Teknofil, Mobilen og Gamer.no.

Betyr «alle» i denne sammenhengen «samtlige uten unntak» eller «et utvalg av»?

 

 

Du vil få høre mer om hvilke endringer vi planlegger i ukene som kommer.

Antar dette betyr at det ikke er noen vits i å mase om hva som blir slått sammen osv, men er spent på dette.

 

 

Til slutt en sterk bønn:

Kan vi få tilbake dypt savnede Kulturo.no? :innocent:

Lenke til kommentar
I stedet for å skrive de samme sakene to ganger, kan vi nå slå sammen kreftene og produsere mer og bedre innhold.

 

farvel konkuranse, velkommen monopol sier nå jeg..

 

Men så lenge Gamer.no får holde på som de vil, driter jeg i resten egentlig. Men om dere retter så mye som en pekefinger mot Gamer.no, så skriver jeg noe sint i BLAG'en min! :p

Endret av kule-ku
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...