Jump to content

Agentspoon

Medlemmer
 • Content Count

  5723
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3042 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36373 profile views
 1. Hei, jeg har et kjapt spørsmål til dere! Mine foreldre har et eldre analogt videokamera, som tar opp på VHS-C kasetter / bånd. Jeg ser at det virker som om det kun er S-Video utgang på kameraet, ikke noe annet. På de adapterne til usb-plugg, ser jeg at det er S-video, og så også rød, hvit, gul kabel. Hva skal jeg gjøre med disse 3 fargede kablene når kameraet ikke har disse utgangene? Trenger jeg de? Får jeg både lyd og bilde uten?
 2. Endret valg av kabinett til Lian Li TU150. Nokså dyrt kabinett, men en betaler altså for portabilitet. Også valgt Noctua-kabinettvifte ettersom ingen er inkludert i kabinettet.
 3. Takk for tips! Jeg undersøkte nok litt for dårlig. Så Fractal Design Era ligge som det mest populære kabinettet på Prisjakt, leste ett positivt review, og antok at med Fractal sitt solide omdømme, at det nok var bra. Men de andre testene jeg leser nå sier noe annet. Skal undersøke mer konkurrentene, deriblant H210 og TU150 og lage endringer i kveld.
 4. Ja, den er i teorien tregere, men i praksis merkes det mindre. Er fortsatt en rimelig rask NVMe SSD.
 5. Oppdatert tråden. En stund siden sist. The Corporal: Byttet til Asus GTX 1650 Super, da dette var rimeligere. Samme for Crucial P1 NVMe SSD og Seasonic Core GM semi-modulær strømforsyning. Prisen likevel gått noe opp, grunnet den svake krona og økte priser i markedet. Black Refinery: Gått opp 700 kr. Skiftet hovedkort da det gamle valget var utfaset. Inn kommer MSI B450 Mortar Max. Ellers likt. The Alchemist: Gått opp 850 kr. Skiftet hovedkort da det gamle valget var utfaset. Inn kommer MSI B450 Mortar Max. Ellers likt. NYHET! Jeg har opprettet et nytt bygg kalt The Crusader, som er et kompakt Mini-ITX bygg med mye av de samme spesifikasjonene som Black Refinery. Vurderer litt om jeg bare skal la The Crusader ta over helt for Black Refinery, ettersom det kun er 800 kr forskjell. Spesielt siden du får igjen USB-C port i fronten, integrert WiFi og mye mer kompakt design. Det er etter min mening mer enn verdt det. Grunnen til at jeg fortsatt er litt i tvil, er fordi kabinettet til The Crusader er på kampanje nå, og trolig ryker 700 kr opp i pris snarlig, og da er prisforskjellen igjen blitt betydelig. Samt at Black Refinery fra før er på sitt historisk dyreste grunnet corona... Som alltid, tusen takk for donasjoner! Spesielt i disse tider kommer det godt med. Har fått samlet inn 1250 kr siden forrige oppdatering. Setter veldig stor pris på det. Dere er rå!
 6. Hva mener du? LG C9 støtter også 4K 120Hz gjennom HDMI 2.1, noe de neste konsollene garantert vil ha. Hvis du tenker på via HDMI 2.0, så har du rett, men ser ikke helt hvordan det er relevant for neste gen konsoller.
 7. Ja, det er den. Utvilsomt det beste kjøpet til 12 000. Alternativt hvis du kunne tenkt deg ned en størrelse, har du også LG B9 55 tommer til samme pris. Det er den beste TVen i prisklassen til både Netflix, film og gaming. Førstnevnte fordi den støtter Dolby Vision som en del Netflix serier har, film fordi det er en OLED, og gaming pga. sinnsykt lav input lag og responstid, samt støtte for HDMI 2.1 som PlayStation 5 etc. vil bruke. Det har ikke Q70R. Men skal du ha 65, kjør på med Q70R, og pris deg svært lykkelig for en STOR oppgradering fra den du hadde.
 8. Ka-ching! Tusen takk for dono! 😁 B-varen jeg kjøpte av Samsung Q8DN hadde feil størrelse på føttene (65" sett til min 55"), og passet derfor ikke. Må derfor vente på at nye føtter blir bestilt, som igjen betyr at TVen ikke får prøvd seg før etter påske. 🙄Ser at LG CX også begynner å dukke opp til ganske fine introduksjonspriser. Har lest et review fra FlatpanelsHD som sier at det kun er liten bedring av LG C9, og samtidig kårer den til beste TV så langt. En YouTube-kanal som har fått den inn til test, hevder derimot at både farger og bevegelse er langt bedre. Jeg har litt vanskelig for å tro det i og med at det er i stor grad samme panel igjen i år. Men Black Frame Insertion kan potensielt være veldig verdifullt i norske TV-sendinger og da fotball spesielt. Vi må fortsatt vente til at Viasat får tildelt Premier League-rettighetene, før det blir noe som helst god bitrate og 4K sendinger her i Norge. Som nummer cirka 813 i verden. 🤬#TV2SumoFåDetBort
 9. Eventuelt hør om du kan betale mellomlegg for å få Samsung Q70R! Den koster i skrivende stund 2000 kr mer enn RU7475 i 65-tommer, men er en vanvittig mye bedre TV. Anbefales veldig!
 10. Da skal en i tilfelle få penger tilbake, regner jeg med. Har aldri vært borti at selger setter seg på bakbena slik.
 11. Yes! Samsung kan sende tekniker som eventuelt bytter ut hele panelet etc. Egentlig skal Elkjøp fikse alt dette for deg, siden du har kjøpt den der. Men fint at Samsung tar grep. Hvis de ikke vil bytte, er det jo egentlig bare vinn-vinn for deg som får helt ny TV.
 12. Ja, den er bedre. Du kan også få Samsung Q70R, som er enda bedre enn der igjen, og atskillig rimeligere til 11 990 kr. Men ærlig talt ser jeg ikke grunn til å gjøre noen av delene. KS8005 kom ut i 2016, så du har forbrukerrettighetene mer enn nok på din side, med 5 års reklamasjonsrett. Du har rett på enten gratis reparasjon, eller erstatningsprodukt som er tilsvarende det du har i dag. Du kan fint argumentere med at OneConnect-boks er grunnen til at du kjøpte TVen, og at det må også den nye ha. Da skal du i prinsippet ha krav på Samsung Q85R, som er rimeligste TV i dag med slik boks. Ja, den er dyrere, og langt bedre, men det er det rettmessige erstatningsproduktet pågrunn av OneConnect-boks. Du kan også referere til Rtings.com om at Q70R ikke når opp til samme fargevolum, som det din KS8005 gjør. I USA heter KS8005 for KS9005. Du kan se testsammenligning under: Q70R vs KS8005 og Q85R vs KS8005 Som du ser, yter Q85R nærmest din TV på fargeytelse. Stå på ditt, og si at du kjøpte TVen for OneConnect-boks og fargevolum til HDR, og skal ha noe som er like bra, dersom din TV ikke lar seg reparere. Da har de valget mellom å gi deg fjorårets Q8DN og Q9FN, samt årets Q85R eller Q90R. Tipper at dem da velger Q85R, hvis de ikke har fjorårets modeller inne. Dette har du rett til, og på det er forbrukermyndigheter krystallklare på! EDIT: Og apropos nytt nå, når TVen din er inne til service, har du rett på erstatningsprodukt i samme periode. Ikke kjøp en "mellomløsning" bare fordi du kunne vært uten TV en liten stund. Butikker har heller ikke returrett lenger pga. coronaviruset, så å "kjøplåne" en TV i 30 dager for så å ta den på retur, er heller ikke lov (egentlig ikke greit til vanlig heller).
 13. BFI på auto (veksler mellom low og medium) virker også å fungere bra i følge Flatpanels og en YouTube-bruker som har fått produktet. Og at prosessoren faktisk har tatt et par steg mtp. bevegelse i utgangspunktet. Hmm. Mulig jeg kommer til å angre stygt på å ha kjøpt Q8DN, men på den andre siden så tror jeg ikke at LG CX kommer til å være særlig billig i det den kommer ut. Blir for lenge å vente til BF, for å få TV på plass i leiligheten. 😛 #luksusproblem
×
×
 • Create New...