Jump to content

Agentspoon

Medlemmer
 • Content Count

  5930
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3166 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38472 profile views
 1. Men straks jeg da oppretter ny rute med samme navn, må dette gjøres på nytt igjen. Jeg ønsker å automatisere at hver gang teksten er der, erstattes det med bildet.
 2. Jeg har en liste med ansatte, der jeg ønsker å erstatte navnet med et bilde av den ansatte. Jeg trenger altså at Excel skal kunne identifisere et navn "Petter" i arket, og automatisk bytte ut dette navnet med et bilde lagret på maskinen av Petter i stedet. Dette skal altså skje hver gang navnet Petter skrives. Hvordan gjør jeg dette?
 3. Da blir det omsider oppgradering av egen rigg, det meste kjøpt brukt. Har handlet inn i5 9600K, Z390-hovedkort, Samsung 970 EVO 1TB og 16GB RAM. Blir en solid oppgradering ifra.. wait for it.. Intel Core i5 750 i fra 2009! 😄 Kunne egentlig tenkt meg å hoppe på 11. gen Intel, mer spesifikt 11400F til 1749 kr, men ubekreftet leveringsdato uti august gjorde at jeg havnet på brukthandelen igjen. Det som er litt gøy da med egenbygget stasjonær PC, at for cirka 3000 kroner så har en fått helt rå ytelsesforbedring i et gammelt bygg. 😊
 4. Takk for gode tips! Vi fikk det til med å skifte til murbor og skru litt lenger inn. Speilet er ikke nødvendigvis så utrolig tungt, så får håpe at det sitter som støpt i årene fremover. Hullet ble litt så som så i kantene, men det skal samtidig ingen se siden det henger noe foran.
 5. Det kan være du er inne på noe der! Er vel cirka 2 cm inn, og var veldig forskjell på starten og så plutselig bråstopp. Bygget er fra begynnelsen av 50-tallet. Idiot som vi har vært, oppdaget jeg nå også at vi faktisk har brukt et trebor, haha... og hullet er nok blitt for ujevnt i kantene fra alle forsøkene, til at det nytter å putte i større festeplugg også. Så da tipper jeg løsningen eventuelt blir å sparkle igjen (kjipt), og ta hull et annet sted med slagbor. Veldig, veldig kjedelig. 😛
 6. Hei, har et lite dilemma her nå. Relativt fersk på handy-work, og har nå forsøkt å skru inn med murbor, for å kunne feste en slik festeplugg. Tanken har vært å skru inn en skrue i den, og så henge opp et middels stort speil på veggen. Problemet er at med vår vanlige batteridrevene borremaskin, så kommer murborret to cm for kort inn. Stopper der, og vil egentlig bare utvide hullet om vi prøver noe mer, fordi den heller tar tak i kantene av hullet. Jeg har lest litt nå om såkalte hammerbor-maskiner, men litt usikker på hva vi gjør med nåværende hull. Det er blitt utvidet litt mer enn det burde for at festepluggen skal være tett inni. Så må jeg frem med sparkel og tette opp hullet, og prøve et nytt sted med hammerbor, eller hva er egentlig løsning i slikt tilfelle?
 7. Finnes ingen gode TVer som er 58-tommere. Det er en merkelig størrelse jeg ikke aner hvorfor produsentene har noen få av, når de ikke satser på de. Det er 3 tommer forskjell. Gå for 55 tommer i stedet.
 8. Damen vil sikkert bli fornøyd med AU7175, det rimeligste alternativet. Det koster imidlertid bare en tusenlapp mer å gå opp te Q70T, som vil gi henne en vesentlig bedre opplevelse. Ikke sikkert hun bryr seg, men jeg ville selv brydd meg såpass at jeg spanderte den tusingen ekstra. 😛
 9. Hei! Vi har et lite problem med at kunder eller ansatte tar med seg priser som står i slike tynne plastholdere, og legger dem igjen andre steder. Ønsker av den grunn å feste skiltholderne til bordene. Vi har i en liten periode brukt sånn dobbeltsidig skumteip, men problemet her er at det etterlater rester som tar år og dag å fjerne. Jeg trenger derfor en teiptype som har følgende kvalifikasjoner: - Dobbeltsidig - Enkel å fjerne, og etterlater ikke merker - Rimelig (skal ha mye) - Ikke så sterk at en får blåmerker på fingra for å rive den av Spesielt det sistnevnte føler jeg en del butikker jeg har vært i, bommer på. Prøver å beskrive at det skal kun holde oppe plastskilt på maks 50 gram, men blir likevel anbefalt teip som kan henge opp 10 kg med speil. Det gjør det bare vanskelig å ta av senere, når en må bytte plassering. 😛 Har ingenting imot å kjøpe fra AliExpress etc. hvis det er gunstig.
 10. Nei, gi det en sjanse til. Du tilvender deg, og når du først kan systemet ut og inn, vil du aldri tilbake til Windows - garantert.
 11. Litt det jeg også tenker. Sett tilsvarende bil som er gått litt lenger og 2018-modell, lagt ut for rundt 70 000 kr. Da snakker vi jo en stor andel av kostnaden med å reparere. Men klart, om alternativet er å vrake bilen, så vil det jo være verdt det. Kanskje er det også et marked for bilen, ved å legge den ut for salg ureparert? Finnes vel noen som er flinke til å mekke og har tilgang på rimelige deler, som trives med slike kjøp. Godt tips! Kanskje det finnes rimeligere plattformer for turboer enn merkeverksted ja. Hvorfor Toyota? Har hørt at 2015-modell av VW Golf f. eks. er noe av det beste du kan kjøpte utifra et økonomisk perspektiv. Ligger en del ute for sånn 120 000 kr kanskje.
 12. Hei! Kan så og si ingenting om bil. Samboeren sin bil (slik beskrevet i overskriften) har vært inne på verksted pga. ulyder, og de avdekket at en trenger helt ny turbocharger. I følge verkstedet koster delene 30 694 kr, pluss de vil ha betalt rundt 10 000 kr for selve reparasjonen. For å være helt ærlig, aner jeg ikke hva verdien på denne type bil og årsmodell er. Den er kjørt en del (72 853 km) og derfor har vi gjort oss opp noen tanker: - Selv om vi reparerer nå, hva er risikoen for at noe nytt like dyrt skjer i nær fremtid, gitt dens nåværende alder (12 år)? - Får vi i det hele tatt mer igjen for å selge bilen etter reparasjon, enn det selve reparasjonen koster? - Hva bør vi eventuelt kjøpe i stedet? Trenger ikke være fancy eller helt ny, bare god driftsøkonomi. Vi trenger en trygg bil som tar oss fra A til Å, og that's it.
 13. Ja, med tilbudet til 7995 kr, er det suverent. MacBook Air vil selvsagt støye mindre pga. den er vifteløs (M1-prosessoren er verdens mest effektive), men den skal ikke støye noe voldsomt.
 14. Yoga Slim 7 er mye bedre. Eneste bedre kjøpet er MacBook Air med M1-prosessor.
×
×
 • Create New...