Jump to content

Agentspoon

Medlemmer
 • Content Count

  5648
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2960 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36064 profile views
 1. Virkelig?? 😂😂 La oss lese Elkjøp sine da til sammenligning: Dette er krystallklare kriterier. Alt er spesifikt, ingen sånne vage formuleringer eller lure-dritt. 😐Værsåsnill og fortell meg at Power altså har ansatt så dumme mennesker i toppen av markedsføringsavdelingen deres, at de ikke klarer å formulere ting uten at det er MAKS omtvistelig og fulle av smutthull som er opp til enhver ansatt selger å kjøre sin egen tolkning på. Det er ikke tilfeldig. Jeg slutter å klage på Power sin markedsføring, den dagen de skjerper seg ti hakk. Det samme gjelder XXL, som er like dårlige. De aller fleste andre butikker har jeg nærmest ingenting å utsette for, med unntak av Pixmania og co. back in the good ol' days.
 2. Der må jeg nok meddele at du er litt for optimist, barezell. 😛 En skal alltid være litt pessimist når det står asterisk * bak en løftnad. La oss gå litt dypere inn i hva de faktisk skriver. Dette er ikke et løfte om lavest pris! Det Power skriver her i klartekst, er at de har en Prisrobot som monitorerer markedet, og at de så tilbyr sin laveste pris. Det er ikke markedets laveste pris, men en pris de selv ønsker å gi. Når de skriver at du ikke behøver å kontrollere eller "kreve" laveste nettpris, snakker de bare om at de matcher pris mellom egen nettbutikk og fysisk butikk. Det er selvfølgelig formulert sånn at folk vil få inntrykket av at de justerer prisene til å matche konkurrentene automatisk, men det gjør den sannelig ikke. Det er et triks for at folk ikke skal gidde å bruke prisjakt eller prisguide for å sjekke markedets reelle billigste pris. Her nevner Power noen klare og spesifikke unntak, slik som åpningstilbud og Black Friday, før de, OBS OBS, sniker inn en mer uspesifikk setning om "andre rabatter som ikke synliggjøres i prissettinger". Det betyr i realiteten vanlige prisjusteringer. Det er når Komplett f. eks. har satt ned prisen på en vare, uten at det står markert som et tilbud med prosenter. Dette betyr enkelt og greit at Power fraplikter seg å følge noen som helst priser i markedet whatsoever med prisroboten sin. Den er der for å monitorere, ikke nødvendigvis konkurrere. Dette er det motsatte av en prismatch. Reinspikka løgn. Både HifiKlubben og Elkjøp benytter seg av elektroniske prisskilt som følger nettprisene. Det har de gjort i mange år. Faktisk har alle større aktører, inkludert dagligevareforhandlere som OBS, Kiwi etc. egne prisroboter som analyserer markedet til enhver tid, og justerer prisene. At Power hevder at aktører som har tusenvis av varer går inn manuelt og setter prisene, er bare tull. Det vet de forbanna godt selv også. Følger med på, men ikke prismatcher! Legg merke til ordbruken her. Den er ikke tilfeldig. I tillegg følger de ikke andre billige nettaktører som NetOnNet, DustinHome etc. NB: Jeg har ingenting imot Power som sådan. Jeg handler der når prisen er billigst, spesielt under DNB sin MasterCard-kampanje med 20%. Føler siden navneskiftet fra Expert, også at de ansatte har blitt mer profesjonelle, og at de fleste varehusene er pene og oversiktlige. Men de der kundevilkårene deres er bare manipulerende tøv.
 3. Black Friday-tilbud er så langt lageret rekker. C9 65 gikk tom på hovedlager sent lørdag mener jeg, så den kan ikke bestilles til den prisen lenger. Elkjøp har policy å prismatche identisk vare så lenge det ikke er gråimport, da andre betingelser kan foreligge på eksempel reklamasjonsrett osv. Sånne modeller du snakker om, der varenr er ulikt bare, vil bli prismatchet hos Elkjøp. Power mener jeg at kun matcher Elkjøp, og ikke andre. Og kun på identisk varekode. Men der er jeg litt usikker, så ikke sitėr meg på det.
 4. Budsjett er budsjett, ikke så mye å gjøre med det. Var det lurt å øke budsjettet med en tusenlapp for å få Q70R i stedet for Q60R? Definitivt. Det er en mye bedre TV. Er tilbudet til Elkjøp på LG C9 til 12 000 kr et bedre kjøp? Ja, det er det absolutt da det er årets billigste pris på verdens beste 55" TV til gaming, filmer og serier. Dette uansett hvor mye du øker budsjett. Det er endestasjonen hva angår kvalitet, og da er 12 000 kr faktisk latterlig billig. Tilbudet er der fortsatt, så hvis du er villig til å betale 3 lapper ekstra for å gå fra god mid-range til topp high-end, så gjør du det! Men Q70R er heller ingen dum TV, bare så det er sagt. Men LG C9 gir mest for pengene.
 5. Dustin Home har også Philips 8804-serie til 7990 kr. Det er det beste kjøpet til budsjettet ditt på 8k.
 6. Å herregud. Sniffet litt rundt etter info angående eARC, med tanke på at jeg har hatt så iherdige problemer med lip sync med LG C8 og Sony DN-1080 Dolby Atmos receiver. Virker som at DN-1080 faktisk er blant de første receiverne til å motta eARC-oppdatering, og det har jo også LG C9. Da vil jeg tro at jeg kanskje ENDELIG vil kunne få synkronisert lyd og bilde ordentlig. Krysser fingre og alt jeg har.
 7. Ble Black Friday kjøp her. En LG C9 65" OLED TV. Det interessante med denne, er at den har minijack-utgang med variable analog audio output. Som betyr at det går fint å koble en minijack-til-RCA kabel til en powered subwoofer, og la den spille sammen med TV-høyttalerne med crossover osv. Tenker jeg skal prøve dette sammen med XTZ W12.17 Edge, og se hvor bra det eventuelt blir. Bare synd at en må vente til slutten av desember for å få TVen i hus. 😛
 8. Tja, skal en del til selv ved PC-bruk, men skru ned lysstyrke til det du synes er innafor? Ikke bruk oransje / rød / gult bakgrunnsbilde. Aktiver skjermsparer etter kort tids inaktivitet. Bruk dim logo-funksjonen i innstillingene. LG C9 er heldigvis den mest resistente modellen som finnes mot burn in, så det skal mye til. Men med såpass stasjonært bilde, er det jo greit å ta forhåndsregler uansett.
 9. Nei, overhodet ikke. Jeg måtte skru LG C8 over i filmmodus fra standard, fordi dama klaget over at TVen var altfor lys på kvelden. Fordelen med QLED er at du får større fargevolum, og da spesielt i det lyse registeret, som OLED ikke klarer med W-LED teknologien som brukes av LG sine paneler. Og at du får peak brightness på små detaljer i bildet som gir skikkelig punch i HDR. Så ja, jeg kan forestille meg at noen folk foretrekker Samsung sine QLED-modeller over OLED. Men til film og spill i mørket, der den uendelige kontrasten til OLED virkelig kommer fram, er det etter min mening ingen konkurranse engang.
 10. Fikk bestilt LG C9 65" jeg også nå. Får den 30/12 hvis alt går etter planen. Gleder meg til 120Hz G-Sync osv. Fant også ut en easter egg på modellen jeg ikke visste om før i dag. LG C9, ulikt forgjengeren, har 3.5 mm analog utgang. Den har såkalt variable analog audio output. Det betyr at en i prinsippet kan koble til en powered subwoofer (slik som min XTZ 12.17 Edge) med en enkelt minijack-til-RCA kabel, og at volumet kan styres opp og ned på både TV og subwoofer med kontrolleren. Jeg vurderer litt å se hvor bra dette blir, ettersom jeg fra tester har inntrykk av at LG C9 har ganske bra diskant osv, men mangler en del på mellombass og dypbass. Så kanskje blir jeg å gå bort i fra Dolby Atmos som jeg har nå med sync-problemer, til å rett og slett bruke TV-høyttaler + XTZ 12.17 Edge sub. Kan det bli bra nok, mon tro? 😁
 11. Jeg får dessverre ikke oppdatert tråden før Black Friday. Den er fortsatt stengt for redigering grunnet indeksering av gamle innlegg til det nye forum-formatet, og på selve fredagen jobber jeg selv 13 timer. ☹️
 12. Vi får se. Var lettere å oppdatere tråden da en var student, enn når en jobber dobbelt og er samboer.
 13. Det er mulig jeg er dum som et brød her, men... Jeg har tråder der jeg gir kjøpshjelp til brukere, som jeg har hatt gående i ti år og vel så det. I disse trådene er jeg avhengig av å endre innholdet, når det kommer nye anbefalinger. Men jeg finner ikke noen knapp for å redigere gamle åpningsinnlegg?
×
×
 • Create New...