Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Delvis skrev (38 minutter siden):

Det er å se feil vei mener jeg. Det er nok ikke den veien mennesket vil utvikle seg. Det er et ledd i riktig retning, at noen nå begynner å si fra på den måten hun læreren gjorde.
Vi er i en brytningstid nå, men på sikt kommer støy og bråk til å bli utdatert.

Hvis det er ungdommen som bråker, og ungdommen er framtida, så går denne brytningstiden en annen vei enn det du ser ut til å tro. "Ungdommen bråker og støyer for meget" er noe den eldre garde har sagt i alle år, og kommer til å si i alle år. Selv har jeg ikke hørt et kvekk noen gang fra noe russetid eller 17. mai styr. Problemet er ikke at ungdommen bråker, problemet er hvor man bor. Dersom man bor midt i Oslo er man nødt til å tåle bråk. Tåler man ikke bråk er det ingen menneskerett å bo midt blant andre og kreve total stillhet.

Med det sagt så synes jeg det fortsatt er rom for vanlig folkeskikk og folkevett, og at de fleste kan gjøre sitt for å være minst mulig til bry for andre. Men det å si at litt ungdomsbråk er et stort samfunnsproblem å bli kvitt synes jeg blir å lage storm i vannglass. Da finnes det heller andre problemer som boomer generasjonen kunne tatt mer på alvor.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Delvis skrev (1 minutt siden):

Misforståelse i dobbel forstand. Vi vil bli mer intelligente, og da er det støy og skrål som blir det kjedelige. Og vice versa

"Åpent og fritt" har ikke noe med det å gjøre, tvert i mot. Noe som går mot den naturlige utviklingen og vil bli opplevd som plagsomt av flere og flere, vil aldri bli fredet, og det med rette. Det er akkurat derfor det møter mer motstand nå, fordi det ødelegger andres frihet til å leve uten å bli plaget.

Ungdomsbråk har møtt motstand siden tidenes morgen og det vedvarer fortsatt, så om det blir borte blir jeg overraska.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Delvis skrev (Akkurat nå):

Det er ikke bare eldre som sier det nå lenger.

Det er en boomermentalitet i hvert fall, uten å være for pretensiøs med kallenavn og båser. De fleste jeg hører prate om det i negativ forstand er gamle eller gammeldagse. Er man på forum er man dessverre gammeldags. Vi er de nye boomers.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Delvis skrev (Akkurat nå):

Spørs om det blir borte i vår levetid, men jeg er helt sikker på at det blir det en gang.

Da er jeg helt sikker på at du tar feil. Eller, teknisk sett blir alt menneskestøy og ugang borte om en del år dersom vi ikke sprer oss ut i galaksen. Men tror ikke det var det du mente.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Larzen_91 skrev (11 minutter siden):

Da er jeg helt sikker på at du tar feil. Eller, teknisk sett blir alt menneskestøy og ugang borte om en del år dersom vi ikke sprer oss ut i galaksen. Men tror ikke det var det du mente.

Edit: Det blir for omfattende å forklare dette kommer jeg til, uten at det blir mye avsporing. Så jeg stopper der.

Endret av Delvis
Lenke til kommentar
On 5/16/2022 at 5:59 AM, Dubious said:

Elektrisk sparkesykkel.

Den er hverken sparkesykkel eller sykkel.

Ordet sparkesykkel gir heller ingen mening for bruken, da sparkesykkel er noe helt annet.
(Det er en sykkel uten pedaler hvor en sparker seg framover, finnes fortsatt som barnesykler.)

Ståbrett er faktisk bedre, selv om det også høres dumt ut. 

 

Det gir mening all den tid man sparker disse ut av fortauene.

Lenke til kommentar

Musikkanleggene og lysanleggene har blitt kraftigere, og påvirker dermed omgivelsene mer. På 90-tallet brukte mange vanlig radio med CD-spiller til å spille på parkeringsplasser. Dette kunne selvsagt ikke gjøre folk og dyr syke i samme omfang. 

En ting som irriterer litt, hundebunader. Hvorfor skal hunden gå rundt med et forkle på ryggen, et forkle er ikke et sjal. 

330f7bcd-9fd7-4360-9948-f6fee1b74764_org

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Å være i limbo mellom å både kjede seg og ikke ha lyst å gjøre noe, når jeg egentlig har en del ting på gjøremåls-lista. Kroppen kjeder seg og vil gjøre ting, men får det bare ikke til. Får ikke laget maten har lyst på heller fordi mangler ingredienser, og igjen, makter ikke å bevege meg ut av døra. Blir noe brødmat igjen da.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

NRK får det fremdeles til å høres ut som folk ble drept med pil og bue i Kongsberg. De nevner skyting med pil og bue for så å gå rett over til å si at totalt 5 mennesker ble drept den dagen. De nevner ikke at han tok seg inn i hus og drepte med stikkvåpen. Det er en vesentlig detalj.

Quote

NRK Dere kan knapt slå en spiker i en kukake uten å ødelegge begge deler!

 

Endret av BadCat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...