Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nope, det er bare min erfaring med slike som hyler om rasisme med en gang det nevnes noe negativt om utlendinger/innvandrere. De er generelt like enkle mennesker som rasistene selv.

Har du tatt tester på folk som kaller deg rasist for å finne ut av IQen deres eller er det også bare anklagelser tatt fra tom luft?
Lenke til kommentar

Har du tidligere definert "sauer"? - Virker som du kaller alle du ikke er enig med for sauer.

 

Han har sett tv eller lest en avis. Jeg har mange sauer i livet mitt. Logger jeg på Skype, renner det over av bekjente som vil fortelle meg hva de så på TV eller leste i en avis. Slikt svineri stjeler tid, skaper forvirring og unødvendige bekymringer.

 

Når noe står i avisen så er det 100% sikkert at det var nettopp slik det gikk for seg. Det er best å spare hjernen sin for informasjon som ikke kan verifiseres å være korrekt. Ta bare den saken med ringeutgiftene til Trond Giske. Først bruker folk tid og tankekraft på den første artikkelen. Så kommer det en ny artikkel om at den første summen hva feil? Spiller det overhodet noen rolle? Hva med å bruke tid og tankekraft på noe nyttig? Ikke bare har folk lest artiklene og tenkt tanker rundt det men de har postet hundrevis av kommentarer på flere nettaviser og fora. Det er for mye viktig som skjer i verden til å la seg forlede av tull og tøys. Medias oppgave er å fortelle folk alt annet enn det som er nyttig og folk sluker det rått.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Har du tatt tester på folk som kaller deg rasist for å finne ut av IQen deres eller er det også bare anklagelser tatt fra tom luft?

 

Jupp, samme tomme anklager som når du bestemte deg for at jeg var rasist det. Men det er ikke annet å forvente fra visse personer her inne. Slike som henger seg opp i småting og må ha dokumentasjon på alt som sies i mot dem, ellers er jo argumentet ugyldig såklart.

 

Etter en liten runde i en søkemotor virker det som du har sett et innslag på TV eller lest en avisartikkel. Trenger du av den grunn å være en sau som generaliserer om sigøynere?

 

Ja det første innlegget mitt var retta mot gårsdagens slagmark i Oslo. Hadde ikke forventa slike reaksjoner, men det finnes vel dem som synes det er helt greit med tullinger som løper rundt i gatene med kniv. Heller det enn skrivefeil liksom.

 

Han har sett tv eller lest en avis.

Når noe står i avisen så er det 100% sikkert at det var nettopp slik det gikk for seg. Det er best å spare hjernen sin for informasjon som ikke kan verifiseres å være korrekt

Medias oppgave er å fortelle folk alt annet enn det som er nyttig og folk sluker det rått.

 

Også har du dem som nekter å tro på at innvandrere/utlendinger gjør noe negativt, men mener at det er bare media som vinkler det feil.

Det er vel heller motsatt, at de prøver å vinkle det vekk fra negativitet om sigøynere, muslimer osv.

Slike som er for "hip" for å lese en avis.

Endret av Apox
  • Liker 1
Lenke til kommentar

at jeg snart må klippe meg igjen, er ikke lenge siden sist

 

Det er noe av det kjedeligste jeg gjør... :nei2: har heldigvis egen frisør som hvertfall kommer hjem til meg å tar klippen.

 

Irriterer meg at døgnrytmen etter at jeg kom hjem fra USA ikke er på plass enda... skikkelig jetlagged. Får vel stå opp å lage noe mac n cheese

  • Liker 1
Lenke til kommentar

At ingen forbanna idiot har funnet sangen jeg leter etter, og istedenfor at jeg finner den på en normal måte, må jeg spørre på diskusjon.no! Søker på google, ser i kommentarfeltet om noen har skrevet det der, men det er INGEN svar noe sted. ÅÅÅÅH DØ NOEN.

 

(Sangen jeg leter etter er bakgrunnsmusikken etter 31 min her http://www.youtube.com/watch?v=mwLT_8S_Tuo og enda mer irriterende er det at det sikkert kommer en bedreviter her med svaret og påstår at det var jo så enkelt....)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...