Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Folk som tror at brodder har nytteverdi på nysnø.

Brodder er for streitinger.

Samme kategori som folk som bruker regntrekk på sekken.

 

Altså det er helt greit å bruke slikt.

Men det er så fjernt fra livsstilen min at det er sykt, vandrer med tøysko og har pcen min i en bærepose. Jeg orker rett og slett ikke å dra på en butikk og faktisk bruke penger på brodder, ryggsekk, regntrekk. Altså hvem GJØR sånt? Det er så fjernt

Endret av djfrosk
Lenke til kommentar

Folk som tror at brodder har nytteverdi på nysnø.

For mange år siden i romjula var det is over allt var umullig å gå utte uten å trynne, men hadde kommet en pakke jeg måtte hente på posten. men take være de skoa her med pigger i skoene kunde jeg nesten kunde jeg løpe på glad isen ha ha folk glanet  som faen på meg.

Lenke til kommentar

At dama forventer at jeg skal kjøre henne til og fra jobb hver dag når bussen stopper rett utenfor. Jeg sa at jeg kunne hente henne i dag, men så ble jeg så utrolig trøtt at jeg heller ville sove litt. Sa at jeg ikke tør å kjøre når jeg er så trøtt. I stedet for å akseptere det og gå til bussholdeplassen som er 50 meter unna jobben, sender hun lange meldinger om hvor mye jeg lovte å hente henne på jobb, og at det er dårlig at hun må vente på bussen når det regner litt ute. Buhu! Man må bare tåle litt regn, get over it.

Hun har knapt snakket med meg siden hun kom hjem. 

Lenke til kommentar

Folk som er så indoktrinert at de ikke skjønner at Trump vil skape positive ringvirkninger i samfunnet og bremse globaliseringa.

 

Verden over blir stadig lokale firma kjøpt opp av store kjeder. Dette ødelegger mulighetene til den enkelte innbygger og trapper lokalsamfunnene for verdier siden profitten ikke går i loop men blir melket ut av lokalsamfunnet til gevinst for eiere og investorer som befinner seg langt borte, i verste fall ikke engang i samme land eller verdensdel.

 

Få inn Clinton som støtter etabilissementet fult ut slik at de kan fortsette å sikre at den enkelte har minimale fremtidsutsikter.

 

Det er mulig at det er for sent allerede etter dekader med knallhard globalisering, men Trump er en siste sjanse for å få verden på rett kurs. Hvis det viser seg at også han er kjøpt og betalt et det stort sett game over.

Endret av BadCat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

TV-lisens hatere. Ånei, du ser ikke på NRK så da skal du ikke betale? Idiot, du betaler jo ikke for NRK, men en "generell" kringkastingsavgift. Eneste monopolen som er bra i Norge. Konkurranse hører ikke hjemme i TV-bransjen, det går bare utover innholdet. Bare se de andre kanalene som kjemper for livet, og prøver å nå ut til laveste fellesnevner.

 

Se Ice Road Truckers med reklame hvert 4 minutt, eller se sjakk VM i sin helhet?

NRK tilbyr langt bedre innhold enn noe annet skvip på tv.

Endret av DJ FROSK
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du mener det er riktig å betale for noe du ikke ønsker/benytter? Man kan betale for streams uten reklame.

NRK eier litt av lufta, man betaler for å motta signaler og det monopolet er viktig for ellers kommer det noen langt verre aktører som tilbyr en langt mer forferdelig løsning.

 

Det burde selvfølgelig være mulig å slippe å betale uten å måtte plombere TVen.

Man burde bare være lisenspliktig dersom man har et aktivt TV-abonnement i sitt navn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...