Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi flyttet for noen dager siden. Mens vi holdt på å pakke ned leiligheten sa kjæresten at han ville pakke kodebrikkene mine ned i en liten eske som inneholdt diverse elektronikk. Genial som jeg er, tenkte jeg at jeg kunne få bruk for demi mellomtiden og ba ham legge dem på bordet slik at jeg kunne legge dem i lomma. Han synes ikke det var noen god idé, men jeg forsikret ham om at jeg skulle ta vare på dem. I dag er det en dag siden vi flyttet og tror dere faen ikke jeg ikke finner dem. Nettopp bestilt nye. Neste gang skal jeg høre på ham. :hrm:

 

GUUUUUUUDOGFADERSÅIRRITERENDE!

 

Ja, og jeg får dem naturligvis ikke før onsdag. Og jeg trenger dem før det, for helvete! AAAARGH! Selvfølgelig hoppet jeg på telefonen med én gang istedenfor å bare vente og se om jeg fant dem en eller annen plass. Jeg finner dem HELT sikkert etter jeg har fått de nye, så velger å irritere meg over det på forhånd. For ikkeå nevne at det er 200 kroner ut vinduet! Faen også, ett hundre kroner for en jævla liten dings som produserer noen tall i ny og ne? Gad.

 

Igjen: GUUUUUUUDOGFADERSÅIRRITERENDE!

Faen.

Therawyn out.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

HahahahahaHA. Nei, og atter nei! Jeg er ikke gravid!

Gi dere. Det sluttet å være morsomt for lenge siden.

 

Er det rart å irritere seg over å kaste 200 kroner ut vinduet, når man var SÅ sikker på at man ikke skulle miste noe?

Jeg sto der og insisterte på at jada, dette går bra, de er trygge i lommen min. Jeg bare irriterer meg sånn over meg selv akkurat nå at du aner det ikke. At det går an å være så idiot.

 

I tillegg så har reaksjonen på det å ikke ha kodebrikkene i noen dager noe med mangel på kontroll å gjøre. Jeg sliter med tvangstanker og blandet med angst betyr det for meg å være uten full kontroll over pengene mine i noen dager full krise. Det er 100% irrasjonell frykt og har ingenting med graviditet eller humørsvingninger å gjøre.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

Faen, det visste jeg ikke. :(

Fant dem igjen. Nå er jeg bare halvveis irritert fordi den ene ikke gikk an å registrere på nytt. Oh well, bruker omtrent ikke den nettbanken likevel så er ikke krise at jeg ikke får ny før på onsdag. Men likevel irriterende at jeg må betale 100 kroner for ingenting.
Lenke til kommentar

Jeg antar du ikke har tilgang til BankID på mobil enda? Syns det er mye bedre enn å drasse og passe på brikken hele tiden.

 

OnT: er så typisk meg at jeg fortsatt ikke er helt frisk og må jobbe likevel fordi jeg har en deadline å holde.

Frister å bare bli ferdig med det jeg skal og melde meg syk resten av dagen.

Lenke til kommentar

Jeg antar du ikke har tilgang til BankID på mobil enda? Syns det er mye bedre enn å drasse og passe på brikken hele tiden.

Jeg er for så vidt enig med deg i at det er bedre enn å drasse den med seg, men på den annen side bruker jeg mobilen til absolutt alt annet og føler meg derfor tryggere med en brikke. Mobilen kan få virus, låse seg, dø, osv. Bankbrikken er liksom en ekstra sikkerhet.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...