Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Helvettes Get ass! Er noe problem med nettet da jeg får kun 45 Mb av 70 Mb linja mi, men får jo ikke kontakt med dem! Burde kanskje ha ventet mer enn 15 min når jeg hadde kontakt for en time siden.

Det er litt irriterende at nettleverandører kan operere med netthastigheter "opptil x Mbps". Da har de egentlig fraskrevet seg ansvaret med å tilby tilstrekkelig hastighet.

Lenke til kommentar

 

Er sant det, men nå har Get faktisk levert det de har stått for og jeg hadde topphastighet på linja mi. Er et eller annet som skjedde for noen dager siden og sykt irriterende å ikke finne ut hva som faktisk halverer linja. Håper jeg kommer i kontakt med dem i dag og får undersøkt saken.

Lenke til kommentar

Derfor er muntlig eksamen en bløff. Eksamen generelt der man må kunne hele pensum er en bløff da man bare trenger en god dose flaks for å havne på en oppgave man kan veldig godt. Jeg fikk global oppvarming og drivhuseffekten på Naturfageksamen i den uforberedte delen. Jeg er ganske sikker på at alle kan ro seg i land til en femmer med det temaet. Enten kjører man spørsmål fra hele pensum eller så er det ikke vits i å ha eksamen imo. Der igjen er tid et stort problem.

 

Det verste er jo selve forskjellen på muntlig og skriftlig eksamen. Et dusin av bekjente som fikk 6 på muntlig eksamen i går, mens folk som kommer opp i skriftlig stort sett får dårligere karakterer.

Lenke til kommentar

Akkurat skrevet ferdig presentasjonen (Del 1 av 3) til eksamen i morgen. Endte opp med 3 sider fulle med ren skrift i størrelse 12. Det vil si 1515 ord. Og det skal være maks 15 minutter, helst 10. Kommer aldri til å funke, nå må jeg sikkert kutte ned masse. Får lese gjennom og se.

Endret av Banksy
Lenke til kommentar

Men jaja jeg tenker logisk og ikke stat -.-

Nei, du tenker "Stakkars offer, stygge stat!", og tenker ikke over at en sak har flere sider enn bare én. Det er ikke logisk.

Ganske store hunder da. Jeg hadde ikke følt meg trygg med et par sånne oppi fjeset.

Vanskelig å si. På noen hunder er det veldig lett å se om de er aggressive, mens på andre er det ikke. Men man kan jo begynne å tenke seg om det manglende oppdragelse på hundene også?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...