Gå til innhold

Community - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Chase har alltid vært vanskelig å jobbe med, produsentene viste også dette fra dag 1 når de kom fram til å prøve å få han castet. Det har aldri vært noe hemmelighet at Chase har vært slik. Alle amerikanere vet dette etter SNL.

Men det hjelper ikke at Dan Harmon er rett og slett en drittsekk, talentfull, men fremdeles passe drittsekk i dette tilfelle (og kanskje flere, var vist noe på Sarah Silverman Show også). Jeg skjønner godt at Chase reagerer når han gjør slikt med både datteren og kona til Chase tilstede. Men dette er ikke bra å høre for en egoistisk person.

I tillegg er slike saker som dette ikke bra, faktisk ganske dårlig midt i denne perioden vi er i nå hvor kanalsjefene har flere møter hvor de diskuterer serier de skal fornye. Community er for all del i tallene opp for en fornyelse, men det er uansett et minus at noe slikt kommer opp i forhånd av en fornyelse. Det kan skade en del også, selv om jeg ikke tviler på at Community vil forsette inn i 2012-2013 sesongen.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Tja, Mere tid til Chang eller Dean Pelton hadde ikke skadet, eller kanskje Garett kan bli med i studiegruppa? De hadde visst ikke "reddet" han helt ennå.. :p

 

Men hvis vi tenker kun på karakterene i serien, og ikke som de er i virkeligheten, og noen skulle slutta i serien ville jeg heller se f.eks Shirley gå før Pierce.. Hun er den minst morsomme i min mening.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synd hvis Chase slutter, viktig del av gruppa i min mening.

 

Ja, jeg er enig med deg. Chase er en legende og det ville vært utrolig trist om han forsvant. Flere av favorittøyeblikkene mine fra serien kommer fra Chase som Pierce. Som for eksempel Dragons and dungeons episoden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

It’s hard to be Jewish, it’s hard to be Jewish

it’s hard to be Jewish in Russia, yo

it’s hard to be Jewish, it’s hard to be Jewish

it’s hard to be Jewish in Russia, yo

bagels and lox, diamond shops

it’s hard to be Jewish in Russia, yo

hard to be Jewish, hard to be Jewish

hard to be Jewish in Russia, yo

Someone drop an old testament beat.

Dreidels.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...