Gå til innhold

FM11: Football Manager 2011 - Diskusjon og pratetråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nja, ble 0-0 når jeg prøvde på nytt, med samme taktikk og oppstilling og alt (lagra første gang rett før jeg gikk til kampen. Så jeg tok meg friheten til å prøve enda en gang og da vant jeg 2-0, så jeg tapte i det minste ikke noe poeng på det. Bare synd jeg mista to assist fra Carra og et mål fra Pacheco, og +3mål på veien. :(

Lenke til kommentar

Gerrard og Meireles har Shoots from distance eller noe som preffered move. De gjør det hele tiden. Irriterende.

 

Da har dere for dårlig skytetrener. Gerrard/Meireles lå på 15 mål/sesong hver, og det var stort sett langskudd. Og da brukte jeg dem som hhv ballvinnende midtbane/dyptliggende playmaker på MC begge to.

Lenke til kommentar

Haha! Føler selv jeg er relativt offensiv, spiller med følgende roller:

 

Keeper/Defend

Wingback/Attack - Stopper/Defend - Ballplaying defender/Defend - Wingback/Attack

Ballwinning/defend - deep-lying playmaker/defend

Winger/Attack - Trequartista/Attack - Inside forward/Attack

Poacher/Attack

 

og denne oppstillingen:

 

Reina

Srna - Wilson - Kjær - Bale

Gerrard - Meireles

Navas - Pastore - Suarez

Torres

 

Var hvertfall oppstillingen i 3. - 4. sesong. Nå er det mer regens på gang og yngre spillere, som f.eks Muniain og De Gea.

Lenke til kommentar

Interessant. Spiller med mer tradisjonelle roller tror jeg. Men så er jeg jo trener for FC Halifax i blue square north også da. Så du kjenner sikkert ikke til en eneste spiller som jeg kommer til å sette opp!

 

Keeper

Wingback/Attack - Stopper/Forsvar - Stopper/Forsvar - Wingback/Attack

Sentral midt./Attack - Sentral midt./Automagisk - Sentral midt./Attack

Måltyv/Attack - Oppspillspunkt/Støttende - Måltyv/Attack

 

Oppstillingen er:

Alan Main

Warren Perry - Torkild Lorentzen - Lewis Tallack - Marcus Bignot

Ryan Williams - Andy Williams - Vemund Eggen Sæther(Paal Christian Alsaker)

Mick Thomas - Paul Tait - Martin Nicholson

 

Leder med 11 poeng etter 24 kamper. Bøtter inn med mål, og Lorentzen - Main bak på banen er to klipper så for en gangs skyld slipper jeg ikke inn sykt mye! :)

Lenke til kommentar

Hehe, jeg er utrolig dårlig taktisk og treningsmessig på FM... Egentlig har jeg vært det siden CM4 :) Men jeg pleier å bestemme meg for en taktikk også kjøper jeg inn spillere etter den taktikken. Derfor har jeg ofte dårlige resultater som landslagssjef. Sliter med å komponere taktikk til spillere istedet for spillere til taktikk. Men noenganger lykkes jeg :)

Lenke til kommentar

Sinnsykt irriterende at FM Norge er nede! Skal komme opp igjen idag thou. Sitter på jobb og venter på at timene skal gå og da er FM Norge perfekt med de konge historiene og save rapportene som ligger der inne. Til en over her så er jeg veldig sikker på at den 10 divisjon "addonen" eller databasen som det heter ligger på FM Norge.

 

Fikk lastet ned og instalert patchen i natt og er klar til et nytt game! Lurer bare på hva lag jeg skal velge. Vurderer Wolves eller Blackpool. Lenge siden jeg har spilt PL på FM og da får jeg meg i tillegg en utfordring. Kom gjerne med innspill ang lag. Er opent for det meste ;)

 

Mellom Wolves og Burnley ville jeg gått for Wolves, da får du Steven Fletcher og Zemic Ismail (?) å jobbe med.

 

Som Blackburn supporter er pålagt å nevne Rovers, det som er gøy med de er spillere som Phil Jones, David Hoilett, Nikola Kalinic, Steven N'Zonzi. Martin Olsson er også klasse på venstrekanten. Jason Banton, Michael Potts og Aaron Doran er gode spillere på juniorlaget. Du vil også få fjellet Samba i midtforsvaret. Utfordring blir økonomien, få inn en stabil førsteellver og ta de til topps. Mulig jeg er noe partisk, men det er et kjempegøy lag å spille med. Ewood Park er hellig. There is only one Jack Walker.

 

Oh, glemte å nevne nysigneringen Mauro Formica (som var veldig god på forrige patchen) og Ruben Rochina (en ung spiss fra Barcelona).

 

Oh2, Blackburn har nye eiere så er ikke umulig du får en del å rutte med.

 

Jwthumbsup.jpg

Har veldig god kunskap til Blackburn selv da dette har vært et lag jeg har spilt så si hver versjon siden CM 01/02. Utrolig gøy å spille med rovers i grunn, men hadde håpt på en litt større utfordring og tenkte derfor på Wolves eller Blackpool som har de svakeste lagene i PL på FM. Liker også godt begge lag så derfor komme det mer naturlig.

 

Tror nok at de har tatt med nye eiere i den nyeste patchen så økonomien blir nok ingen prob. Rovers blir nok en save før FM12 kommer ut, men vil spille noe annet akuratt nå ;)

Lenke til kommentar

Spiller på en save med Vålerenga nå, og har kun 500.000 NOK i overgangsbudsjett. Derfor må jeg hente spillere på fri transfer for å få litt kvalitet. Trenger sårt en midtstopper/forsvarspiller.

Spørsmålet er egentlig hvordan jeg får fram spillere som kan hentes på fri transfer?

Lenke til kommentar

Spiller på en save med Vålerenga nå, og har kun 500.000 NOK i overgangsbudsjett. Derfor må jeg hente spillere på fri transfer for å få litt kvalitet. Trenger sårt en midtstopper/forsvarspiller.

Spørsmålet er egentlig hvordan jeg får fram spillere som kan hentes på fri transfer?

Startet på den nye databasen? Isåfall ville jeg prøvd å kjøpe fri Christian Reginiussen, som nå tilsvarer hans virkelige kvaliteter. Ellers ville jeg hentet Herman Stengel på Stabæk gratis, hinsides god til å være norsk og 16 år gammel.

Lenke til kommentar

Spiller på en save med Vålerenga nå, og har kun 500.000 NOK i overgangsbudsjett. Derfor må jeg hente spillere på fri transfer for å få litt kvalitet. Trenger sårt en midtstopper/forsvarspiller.

Spørsmålet er egentlig hvordan jeg får fram spillere som kan hentes på fri transfer?

I menyen vinduet du kan søke etter spillere har du flere filtreringmuligheter. Velger du "Kontrakt" vil du få opp flere muligheter, som at spilleren er uten kontrakt eller at den utløper i løpet av 6 mnd.

Lenke til kommentar

Det er mange viktige ferdigheter som er maskert der. Skulle gjerne sett hva han har i teknikk, kreativitet, spilleforståelse osv, da disse er veldig viktige for en OMS. Ingen tvil om at fyren har bra forutsetninger, det skal jo selvfølgelig sies. Farta er helt ekstrem for en så ung spiller.

 

Post screen når du har signert han/speidet frem resten av ferdighetene, om det ikke er for mye å be om. Ble frytktelig nysgjerrig på utviklingen hans. En speiderrapport hadde også vært bra.

 

Edit: Til stiff-leet.

Har fått speidet fram resten nå. Legger med rapporten også...

post-144371-0-51325400-1300221916_thumb.png

post-144371-0-21151800-1300221922_thumb.png

Endret av stiff-leet
Lenke til kommentar

Første sesong i FC United er ferdig og det ble et soleklart opprykk fra Evo-Stik Premier Division til Blue Square Bet North med tabelltopp og 20 poeng tilgode på nestemann. I FA Trophy Cup spilte vi oss til kvartfinale mot Luton Town, som senere vant turneringen. Det ble sølvtøy i English Northern League Challenge Cup, etter å ha børstet til side Buxton, som forøvrig var en av to av våre nærmeste motstandere i ligaen.

 

Før sesongen signerte jeg disse gratis:

- Joe Dolan, stopperveteran på 31 år.

- Tommy Amos, ung spiss med potensiale til å være med oppover i divisjonene.

- Rob Davies, midtbanekriger som gir stabilitet.

- Dwane Lee, massiv midtbanespiller i samme stil som Davies.

 

I løpet av sesongen signerte jeg også flere spillere på fri transfer for å forsterke ledd som ikke imponerte eller hadde dårlig dekning. Blant de som kom inn var:

- Alex O'Leary, venstreving. Talent for fremtiden.

- Joe Smith, høyreback. Hadde ingen rene høyrebacker i troppen.

- Sani Emmanuel, enormt spisstalent fra Nigeria. Fikk arbeidstillatelse imot all odds.

- Lewis Proudfoot, venstreback. Samme situasjon som høyreback.

- Chris Thompson, keeper. Har en keeper som duger. Trengte dekning.

- Jordan Collins, høyreback. Bedre back enn Smith, som gir adekvat dekning.

 

De fleste her er unge spillere som har litt å gå på, så jeg regner med at de utvikler seg til å følge nivået jeg er på. Joe Dolan og Sani Emmanuel var de absolutt viktigste signeringene, med tanke på hva de leverte. Dolan vant 95% av hodeduellene og scorte flere viktige mål, blant annet en suser fra 60 meter når keeperen var på bærtur. Sani Emmanuel ble toppscorer med 35 mål og 14 assists oppå der igjen. Midtbanespillerne ble også livsviktige, i og med at det fantes to akseptable spillere fra før, og taktikken min krever tre sentralt.

 

Jeg lot være å fornye flere kontrakter, da mye av stallfyllet ikke holder nivå for fem flate øre. Flere mottar også 1000kr i uken i lønn for en jobb en av ungguttene mine gjør bedre for 60kr. Av de originale spillerne var keeper Ashton, midtbanespiller Cottrell og venstreving Jerome Wright de soleklart beste, og de kommer til å spille for meg et par år til, til jeg kommer inn i nPower League, minst. I tillegg har jeg hentet inn et par forsterkninger i sommervinduet, etter at opprykket ga meg nesten doblet lønnsbudsjett. Opprykksbonuser gjorde at flere nåværende spillere fikk mer i lønn, så jeg får ikke utnyttet dette i sin helhet. Fokus ligger også på å få inn trenere og speidere, slik at spillerne faktisk utvikler seg, for det var ikke det aller høyeste nivået på de jeg hadde til å begynne med.

 

Jeg mener dette laget er godt nok til å kjempe om direkte opprykk til Blue Square Bet Premier, selv om media tipper oss til en 18. plass. Målet er i hvert fall opprykk, første runde i FA Cup, samt kvartfinale i FA Trophy, som i fjor. Rapporterer tilbake når andre sesong er ferdigspilt.

Endret av Stonemeister
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg leste litt på nettet i dag om Johnstone paint throphy, men fant ingen regler om at noen lag i 2div ikke får være med. Men i allefall, jeg rykka opp til league 2 i 2012, og nå har nettopp første runde blitt spilt og jeg er ikke med av en eller annen rar grunn. Det andre laget som rykket opp sammen med meg - Lincoln fikk være med.

 

Noen som vet om noen spesielle regler jeg har gått glipp av her? Eller er det bare en bug ? Litt synd for hver krone jeg kunne tjent der hadde kommet godt med.

 

Kom rekord langt i fjor i fa cupen når jeg var i conference league. Møtte kun 2div lag og et 1div lag og kom til 5 runde der jeg tapte ganske knepent 2-1 for birmingham. Gooode penger, men jeg jo i vanvittig minus første sesong så har enda mye å ta igjen.

Endret av Nycoplus
Lenke til kommentar

Bra rapport stonemeister, keep em coming!

 

Selv holder jeg på med Brann etter 10.3 patchen og det går veldig blandet. Halvspilt sesong og ligger på 7 plass. Begynte sesongen strålende med 6 kamper uten tap, så ble det 6 kamper uten seier, der 4 av de var tap. Svinger veldig, akuratt som i virkeligheten. Vant forøvrig 6-1 mot VIF og 5-1 mot RBK, så er veldig fornøgd med de resultatene :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...